icon

Je na Modrom koníku skupina detektívov?

sisamisaaa
16. mar 2026

Ahojte, všímam si takový nešvar, neviem či aj vy máte ten pocit že tu na MK je normálne skupina detektívov čo chodia po profiloch a hľadajú detaily na to aby mohli hneď niekoho z niečohon obviniť 🤣
Dáš fotku a hneď niekto skúma detaily či to nie je AI (no a čo by bolo, moja lienka je asi tiež AI niekde z internetu), či nemáš upravený kútik oka, či si ju neukradla a ešte aj zistia komu a pritom ten človek sa ani nepodobá
Zdieľaš piesne ktoré ťa bavia - automaticky si autor a robíš si reklamu (len škoda že môj bankový účet si nič nevšimol)

Akože mne niektoré obvinenia môžu len lichotiť že som taký génius čo skladá básne a piesne 🤣🤣🤣 alebo že mám čas na prehľadávanie internetu a hľadanie a úpravu cudzích fotiek, len akosi mi uniká pointa čo z toho tí ľudia majú že síce prídu na nejakú blbosť a ťa zkonfrontujú a ty máš čo teraz ako s tým robiť, pochváliť, poďakovať, stojku na hlave či čo ako? 🤣

Strana
z5
unbeholfen
17. mar 2026
@sisamisaaa

@unbeholfen Tak ja aj so svojím nickom som v podstate anonym :D Asi len jedna osoba na svete okrem mňa vie kto je sisamisaaa :D :D :D

@sisamisaaa alebo založme protinepriateľskú koalíciu a budeme proti zlým ľuďom čo robia zle.

sisamisaaa
autor
17. mar 2026
@unbeholfen

@sisamisaaa alebo založme protinepriateľskú koalíciu a budeme proti zlým ľuďom čo robia zle.

@unbeholfen Zdá sa že už som ten odboj začala :D

unbeholfen
19. mar 2026

sisamisa do toho rozdrtíme ich! Vieš čo robili fanúšikovia Zvolena na zimnom štadióne? So šálom Banskobystrického klubu utierali podlahu. To spravíme aj my s hentýma.

unbeholfen
19. mar 2026

Ludé očúvajte ma sem! Néže budete zistuvat a starat sa do teho kto čo ako lebo nabehnú cigáni a rozkopú vás šeckých more. Moc si už dovolujete hen! Čo sa vy staráte kdo jakú fotku má more?!? To ich je ich vac. My též vypráváme na vás čo zdíláte. Mne sa též vyhrážali cigáni len za to že brat cez mój profil na sociálnej sieti citoval Ladislava Meliška. Jenna sa urazila lebo nepochopila a scela na mna cigánov poslat.

sisamisaaa
autor
20. mar 2026
@unbeholfen

Ludé očúvajte ma sem! Néže budete zistuvat a starat sa do teho kto čo ako lebo nabehnú cigáni a rozkopú vás šeckých more. Moc si už dovolujete hen! Čo sa vy staráte kdo jakú fotku má more?!? To ich je ich vac. My též vypráváme na vás čo zdíláte. Mne sa též vyhrážali cigáni len za to že brat cez mój profil na sociálnej sieti citoval Ladislava Meliška. Jenna sa urazila lebo nepochopila a scela na mna cigánov poslat.

@unbeholfen Ruším klub.

Strana
z5