icon

Je na Modrom koníku skupina detektívov?

sisamisaaa
Dnes o 10:10

Ahojte, všímam si takový nešvar, neviem či aj vy máte ten pocit že tu na MK je normálne skupina detektívov čo chodia po profiloch a hľadajú detaily na to aby mohli hneď niekoho z niečohon obviniť 🤣
Dáš fotku a hneď niekto skúma detaily či to nie je AI (no a čo by bolo, moja lienka je asi tiež AI niekde z internetu), či nemáš upravený kútik oka, či si ju neukradla a ešte aj zistia komu a pritom ten človek sa ani nepodobá
Zdieľaš piesne ktoré ťa bavia - automaticky si autor a robíš si reklamu (len škoda že môj bankový účet si nič nevšimol)

Akože mne niektoré obvinenia môžu len lichotiť že som taký génius čo skladá básne a piesne 🤣🤣🤣 alebo že mám čas na prehľadávanie internetu a hľadanie a úpravu cudzích fotiek, len akosi mi uniká pointa čo z toho tí ľudia majú že síce prídu na nejakú blbosť a ťa zkonfrontujú a ty máš čo teraz ako s tým robiť, pochváliť, poďakovať, stojku na hlave či čo ako? 🤣

Strana
z3
sisamisaaa
autor
Dnes o 12:37
@unbeholfen

@sisamisaaa ani ja lebo pozrel som tú stránku a vôbec sa tam neorientujem. Jednoduchšie je použiť AI maliara.

@unbeholfen A to je zas čo :D :D :D niečo ako Bing? Vidíš ja mám na toto pastelky a štetce :D
Ja som si svoju fotku musela zmazať lebo čo sa pod ňou spustilo, to ma tak dožralo že som si povedala že už len mobilovky nech je pokoj alebo radšej nič :D

sisa_s
Dnes o 12:37
@unbeholfen

Ked dám skutočnú profilovku, tak neveria že je moja, lebo tak škaredý človek ako ja nemôže existovať podľa nich.

@unbeholfen tebe by tiez prospelo zamerat sa na osobny zivot a pracu, nie konikovske mudrovanie

unbeholfen
Dnes o 12:38
@sisa_s

@unbeholfen tebe by tiez prospelo zamerat sa na osobny zivot a pracu, nie konikovske mudrovanie

@sisa_s ja nemudrujem ale hovorím pravdu. Nejedná sa koníkov ale fóra všeobecne. Takto som už neraz pochodil že mi neverili že fotka je moja. Ja si život užívam. Kým mám peniaze.

anonym_35b1ed
Dnes o 12:44
@anonym_e1aa82

@anonym_35b1ed a evidentne sa trafil keď ju to tak nazdvihlo 🤣

@anonym_e1aa82 presne 😂😂

anonym_c04dec
Dnes o 12:47
@viestta

na paranoju su dostupne lieky, treba sa obratit na odbornika

@viestta akú paranoju ? Ty tu pravidelne "stalkuješ" a urážaš pod rúškom anonymity.

ibrunova
Dnes o 12:47
@sisamisaaa

@anonym_35b1ed Nie nekontroluje, vravím aký mám z toho pocit, viď vyššie, už sa tu niekedy bojím niečo dať že čo zas komu napadne zo seba vypustiť akú múdrosť :D

@sisamisaaa stále nechápem, kto ti čo píše?

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:48
@ibrunova

@sisamisaaa stále nechápem, kto ti čo píše?

@ibrunova Ja som tie fotky všetky už zmazala. Ale mám screenshoty ešte, lebo tak nepríjemné komentáre to boli že potom tie osoby admini poblokovali, ale už sú tu na MK zas.

anonym_e598f8
Dnes o 12:51
@sisamisaaa

@ibrunova Ja som tie fotky všetky už zmazala. Ale mám screenshoty ešte, lebo tak nepríjemné komentáre to boli že potom tie osoby admini poblokovali, ale už sú tu na MK zas.

@sisamisaaa neverim, ze boli az tak neprijemne.... Skor si mozno vztahovacna.

sisamisaaa
autor
Dnes o 12:59
@anonym_e598f8

@sisamisaaa neverim, ze boli az tak neprijemne.... Skor si mozno vztahovacna.

@anonym_e598f8 Keby si nebola anonym kľudne ti to pošlem. Ale tu nie. Možno. Ale to nič nemení na tom že boli absolútne nevhodné a útočné a že nechápem koho to tak strašne baví. Dnes som dala na nástenku pesničku z YouTube a hneď komentár že ja som autor a robím si reklamu. Takže fakt mám taký pocit niekedy že tu vzniká nejaký klub detektívov, samozrejme sarkasticky myslené :D

viestta
Dnes o 13:02
@anonym_c04dec

@viestta akú paranoju ? Ty tu pravidelne "stalkuješ" a urážaš pod rúškom anonymity.

@anonym_c04dec 🙄

biba_18
Dnes o 13:07

ale ty robíš reklamu autorke piesní ktoré máš v profile. otrasná umelá ai hudba. je to tvoja neter či sesternica či kto to je ...
ostatné čo si písala neviem, nezaujíma ma to ...

anonym_e598f8
Dnes o 13:07
@sisamisaaa

@anonym_e598f8 Keby si nebola anonym kľudne ti to pošlem. Ale tu nie. Možno. Ale to nič nemení na tom že boli absolútne nevhodné a útočné a že nechápem koho to tak strašne baví. Dnes som dala na nástenku pesničku z YouTube a hneď komentár že ja som autor a robím si reklamu. Takže fakt mám taký pocit niekedy že tu vzniká nejaký klub detektívov, samozrejme sarkasticky myslené :D

@sisamisaaa aj keby si autor nebola, v pravidlach je jasne dane, ze tu linky nemas postovat. A to nielen ty, ale aj ine kocky youtuberky, foodblogerky a este su urazene a vztahovacne...

sisamisaaa
autor
Dnes o 13:13
@anonym_e598f8

@sisamisaaa aj keby si autor nebola, v pravidlach je jasne dane, ze tu linky nemas postovat. A to nielen ty, ale aj ine kocky youtuberky, foodblogerky a este su urazene a vztahovacne...

@anonym_e598f8 Kúrňa všetci tu dávajú linky, pesničky, reklamy, kurzy, jogu a neviem čo všetko, ja nechápem tú skupinu ľudí čo hneď po každom ide ako po zločincovi, aj keby som si robila reklamu tak neviem čo také strašné by na tom bolo, keby som chcela predať svoj obraz a mám problém s reklamou tak kľudne si maľby zverejním aj tu ale mám problém stíhať a preto si tu reklamu nerobím. Každopádne, už toho bolo proste moc tak som vypenila.

biba_18
Dnes o 13:14

a že je to tvoja neter alebo sesternica alebo kto z rodiny - písala si to ty sama, keď si sem dala prvé video ...
bola by som na to zabudla, úplne nepodstatná hudba, ale vymazala si môj príspevok kde som písala že sa mi to nepáči ... a preto ma to zaujalo... argumentovala si že je to tvoj príspevok, môžeš si pod ním nechať odpovede ktoré chceš ty ... pre mňa to bolo čudné správanie - preto si to pamatám ...

anonym_e598f8
Dnes o 13:16
@sisamisaaa

@anonym_e598f8 Kúrňa všetci tu dávajú linky, pesničky, reklamy, kurzy, jogu a neviem čo všetko, ja nechápem tú skupinu ľudí čo hneď po každom ide ako po zločincovi, aj keby som si robila reklamu tak neviem čo také strašné by na tom bolo, keby som chcela predať svoj obraz a mám problém s reklamou tak kľudne si maľby zverejním aj tu ale mám problém stíhať a preto si tu reklamu nerobím. Každopádne, už toho bolo proste moc tak som vypenila.

@sisamisaaa no nie, nemohla by si si to tu dat len tak. Na to je bazar, na predaj. V pravidlach to je jasne napisane. Mas problem s dodrziavanim pravidiel?
Vypenila si, za to, ze ta odhalili? No to sa necuduj...

sisamisaaa
autor
Dnes o 13:19
@biba_18

a že je to tvoja neter alebo sesternica alebo kto z rodiny - písala si to ty sama, keď si sem dala prvé video ...
bola by som na to zabudla, úplne nepodstatná hudba, ale vymazala si môj príspevok kde som písala že sa mi to nepáči ... a preto ma to zaujalo... argumentovala si že je to tvoj príspevok, môžeš si pod ním nechať odpovede ktoré chceš ty ... pre mňa to bolo čudné správanie - preto si to pamatám ...

@biba_18 Hovoríš o mne? Lebo ja som teda určite nikde nič také nepísala, nepoznám autora piesní, neviem kto to je, nemá tam kontakt takže určite to nie je žiadna moja sesternica a zrejme si si pomýlila niekoho iného profil. Pozri si v časti Zapojila som sa komu si to písala, mne určite nie.

sisamisaaa
autor
Dnes o 13:20
@anonym_e598f8

@sisamisaaa no nie, nemohla by si si to tu dat len tak. Na to je bazar, na predaj. V pravidlach to je jasne napisane. Mas problem s dodrziavanim pravidiel?
Vypenila si, za to, ze ta odhalili? No to sa necuduj...

@anonym_e598f8 Uhm...

sisamisaaa
autor
Dnes o 13:25
@biba_18

@biba_18 Mne je práveže jedno či sa to niekomu páči alebo nie, mne sa to páči tak to sem dám, a hotovo, a niekto si to nájde a buď sa mu to páči alebo nie. Ale skákať hneď do autora príspevku a vymýšľať si a tvrdiť mu že takto to je lebo on to odhalil - to mi príde zcestné. A keď sa to už stane v neviem koľkom príspevku, tak fakt už začne hromžiť že tí ľudia sú už fakt tak mimo alebo si robia srandu alebo čo. A nie, mne si isto nepísala, možno niekomu inému ale vieš si to dohľadať cez Zapojila som sa.

anonym_76ca81
Dnes o 13:28

@sisamisaaa vypátra sa tu fakt všetko a bez mudrovania, poučovania, rýpania, škodoradosti, kopancov tu nenájdeš príspevok.
Lavína sa spustí aj z nevinnej drobnosti.
Riešenie je nič nepridávať, ale to už asi vieš

biba_18
Dnes o 13:31

@sisamisaaa takéto príspevky mi nestoja za to ich hľadať v diskusiách. našla som si to v prehliadači YT - 16.2. presne tá pieseň ktorú ty máš postnutú 16.2.

enmery
Dnes o 13:34

No zbohom. Ja si tu všímam babu, ktorá tu ukazuje svoje ručné práce a nikto ju nebuzeruje za reklamu, ďalšia obrazy. Ďapšia tu postuje polopravdivé príbehy zo života, často aj hoaxy. Ich stena, ich vec.Tu si autorka zavisela na stenu, čo sa jej páči. Nikomu tým neubližuje. A spustil sa lynč akoby týrala dieťaťa alebo bila svojich rodičov.

sisamisaaa
autor
Dnes o 13:37
@biba_18

@sisamisaaa takéto príspevky mi nestoja za to ich hľadať v diskusiách. našla som si to v prehliadači YT - 16.2. presne tá pieseň ktorú ty máš postnutú 16.2.

@biba_18 Nuž keď máš čas a priestor vypisovať že to bola určite táto pieseň, tak vieš aj dohľadať vo vlastných príspevkoch či si to písala mne alebo niekomu inému. Každopádne, ak by si to vedela dohľadať, a bola to táto istá pieseň a zdieľal ju ešte niekto ďalší, pošli mi to lebo ja by som rada zistila kto je autor.

sisamisaaa
autor
Dnes o 13:38
@enmery

No zbohom. Ja si tu všímam babu, ktorá tu ukazuje svoje ručné práce a nikto ju nebuzeruje za reklamu, ďalšia obrazy. Ďapšia tu postuje polopravdivé príbehy zo života, často aj hoaxy. Ich stena, ich vec.Tu si autorka zavisela na stenu, čo sa jej páči. Nikomu tým neubližuje. A spustil sa lynč akoby týrala dieťaťa alebo bila svojich rodičov.

@enmery Veď ja tiež nechápem čo je na tom keby si niekto zdieľal svoje obrazy a prácu, ja sama to nerobím ale zjavne už nemôžeš zdieľať ani cudzie veci lebo prúser :D

kp7333
Dnes o 13:48

@sisamisaaa a preco mas potrebu nieco neustale zdielat? Ak to nie je skryta reklama, co tymi prispevkami sledujes? Napadlo ti, ze to moze druhych aj obtazovat, ak zdielas pravidelne link na skladby jedneho autora?

anonym_72bcc5
Dnes o 13:48

Áno sú tu také užívateľky

anonym_c04dec
Dnes o 14:25
@kp7333

@sisamisaaa a preco mas potrebu nieco neustale zdielat? Ak to nie je skryta reklama, co tymi prispevkami sledujes? Napadlo ti, ze to moze druhych aj obtazovat, ak zdielas pravidelne link na skladby jedneho autora?

@kp7333 je na verejnom fóre a môže zdielať čo ju napadne, ak ťa jej príspevky obťažujú klikni na voľbu nezobrazuj príspevky !

Strana
z3