icon

Je slušné reagovať na správu emoji?

Dnes o 05:26

Keď vám niekto pošle správu a vy si ju prečítate, ale nemáte čo konkrétne odpísať, považujete za slušné dať aspoň reakciu/emoji, alebo je úplne normálne neodpísať vôbec? Ako to robíte vy?

denisa_deniska
Dnes o 05:34

Áno, vždy sa snažím zareagovať, min. tak, aby odosielateľ pochopil, že správu registrujem. Neznášam, keď mne niekto nezareaguje, potom neviem, či je vôbec správa “prijatá”, aj keď je prečítaná. Aj také sa stalo. Výnimkou je, ak je už rozbehnutá konverzácia, na ktorú už nemám ako odpovedať, a chcem ju ukončiť. Vtedy aj neodpoviem, ak už nie je načo 🙂

maddie1711
Dnes o 05:39
@denisa_deniska

Áno, vždy sa snažím zareagovať, min. tak, aby odosielateľ pochopil, že správu registrujem. Neznášam, keď mne niekto nezareaguje, potom neviem, či je vôbec správa “prijatá”, aj keď je prečítaná. Aj také sa stalo. Výnimkou je, ak je už rozbehnutá konverzácia, na ktorú už nemám ako odpovedať, a chcem ju ukončiť. Vtedy aj neodpoviem, ak už nie je načo 🙂

Rovnako ako
@denisa_deniska to robím aj ja.

bloger
Dnes o 06:13

@anonym_autor Tak záleží aký máš s tým človekom vzťah. Určite je ale slušné dať nejakú reakciu.

anonym_1f1ce7
Dnes o 06:40

@anonym_autor zaleži od vzťahu k človeku .. mala som kanaratku, ktorá si spravu ani neprečítala a potom sa vedela po týždni ozvať, taky vztah som ukoncila načo.. zas je rozdiel, ak si napr na zoznamke, nemusis odpisovať kazdemu ani reagovať na spravu, ak je to niekto z rodiny, reagujem, odpisem zmysluplne .. neodpisať vôbec, len v pripade teda ako som spominala vyssie ak ide o zoznamku, alebo ak teda je niekto natoľko otravný a bombarduje spravami .. aj taku kamosku som mala.. kazdy den chcela chodit na nakupy, jedina som mala vodicak, vozila som ju do prace, na nakupy s detmi k lekarovi .. ked som neragovala bombardovala ma spravami, pokym som jej najavo nedala, že niesom taxik

anonym_8da840
Dnes o 06:46

Som taká lenivá, že pokiaľ nemusím, nerozpisujem sa v odpovedi,ale použijem emoji

anonym_6db889
Dnes o 07:53

Zavisi od obsahu spravy, nie na vsetko musim reagovat. Dokonca nie vsetko musim aj citat, a uz vobec nie okamzite. Treba filtrovat, pomoze to zachovat si dusevne zdravie a pohodu ked odfiltrujes nepotrebne

anonym_099883
Dnes o 10:29

Ked pisem spravu na ktoru viem ze sa neda ako odpovedat (typu "ok") tak sa snad neurazim ked na nu tu odpoved nedostanem... Takze ja tieto reakcie nepouzivam. Zato casto ich dostavam na spravy na ktore tu odpoved ocakavam ale clovek ju iba oznaci nejakym srdieckom a tym mi da vediet ze na mna v podstate kasle a nie som mu hodna normalnej odpovede, nie je ochotny mi napisat normalnu spravu