icon

Juraško a Hágerová: Skutočný dôvod rozchodu?

Dnes o 08:37

Baby, taký super pár a už nie sú spolu. Škoda. Mne to pripadá divné, tak dlho a asi pekne žili. Zažila som ich na pár akciách a boli veľmi milí. Ja týmto rozhodom fakt nerozumiem. Každý druhý pomaly.

Strana
z2
nikaeli
Dnes o 11:19
@anonym_autor

@anonym_2f15c2 však toto. Vzťah, deti prijaté s láskou, zásnuby, nový dom a potom? Kde sa stane v živote chyba, že zrazu niekoho koho milujem a porodím deti, splodím, zrazu to nie je ok? Chápem ak niekto chlastá, bitky, automaty. Ale takto? Svet je divný

@anonym_autor môj ex nechlastal, negembloval a našťastie ma ani nebil. Napriek tomu som od neho odišla. Existujú aj iné dôvody a vždy, vždy je to o tých dvoch a nie o tom, kto z okolia si čo myslí. Najhoršie je, keď nikto z vonku nevie dôvody, ale má potrebu to riešiť, rozoberať, súdiť. Ako teraz ty. Bude sa ti lepšie spať, keď bude vedieť dôvod ich rozchodu? Je to iba ich vec a nás do toho nič.

jenn7
Dnes o 11:20
@anonym_f7d663

@jenn7 Moje kamosky nerozberaju taketo hluposti, takze toto riesit nemusim. Ale uplne kludne by som to dotycnej povedala aj osobne, potom by uz asi nebola moja kamoska, ale nevadilo by mi to.

@anonym_f7d663 smola ale neverim ti, takato husta si len pod anonymom na mk

autor
Dnes o 11:22
@nikaeli

@anonym_autor môj ex nechlastal, negembloval a našťastie ma ani nebil. Napriek tomu som od neho odišla. Existujú aj iné dôvody a vždy, vždy je to o tých dvoch a nie o tom, kto z okolia si čo myslí. Najhoršie je, keď nikto z vonku nevie dôvody, ale má potrebu to riešiť, rozoberať, súdiť. Ako teraz ty. Bude sa ti lepšie spať, keď bude vedieť dôvod ich rozchodu? Je to iba ich vec a nás do toho nič.

@nikaeli nesúdim. Len je to škoda. Všetko klape a zrazu koniec.

autor
@nikaeli

@nikaeli a prečo si tu potom napísala?

anonym_f7d663
@jenn7

@anonym_f7d663 smola ale neverim ti, takato husta si len pod anonymom na mk

@jenn7 No, mne je uplne jedno, ci mi zrovna Ty veris, alebo neveris, to je Tvoj problem.

anonym_465245
Dnes o 11:29

@anonym_autor a preco by si tomu mala rozumiet? Ved to vobec nie je tvoja vec.

nikaeli
Dnes o 11:44
@anonym_autor

@nikaeli a prečo si tu potom napísala?

@anonym_autor čo? nerozumiem. Potrebujem nejaké zvláštne povolenie?

autor
Dnes o 12:06
@nikaeli

@anonym_autor čo? nerozumiem. Potrebujem nejaké zvláštne povolenie?

@nikaeli však keď ti vadí, že to tu niekto preberá, tak už len z princípu a presvedčenia si nemala reagovať. A vliezla si do diskusie. Nedalo ti 😀

anonym_348b2f
Dnes o 12:13

Ešte aj na takejto téme sa dokážu ženy pohádať. Nie ste komplet ženy zlate

Strana
z2