Juraško a Hágerová: Skutočný dôvod rozchodu?
Baby, taký super pár a už nie sú spolu. Škoda. Mne to pripadá divné, tak dlho a asi pekne žili. Zažila som ich na pár akciách a boli veľmi milí. Ja týmto rozhodom fakt nerozumiem. Každý druhý pomaly.
@anonym_autor môj ex nechlastal, negembloval a našťastie ma ani nebil. Napriek tomu som od neho odišla. Existujú aj iné dôvody a vždy, vždy je to o tých dvoch a nie o tom, kto z okolia si čo myslí. Najhoršie je, keď nikto z vonku nevie dôvody, ale má potrebu to riešiť, rozoberať, súdiť. Ako teraz ty. Bude sa ti lepšie spať, keď bude vedieť dôvod ich rozchodu? Je to iba ich vec a nás do toho nič.
@nikaeli nesúdim. Len je to škoda. Všetko klape a zrazu koniec.
@anonym_autor môj ex nechlastal, negembloval a našťastie ma ani nebil. Napriek tomu som od neho odišla. Existujú aj iné dôvody a vždy, vždy je to o tých dvoch a nie o tom, kto z okolia si čo myslí. Najhoršie je, keď nikto z vonku nevie dôvody, ale má potrebu to riešiť, rozoberať, súdiť. Ako teraz ty. Bude sa ti lepšie spať, keď bude vedieť dôvod ich rozchodu? Je to iba ich vec a nás do toho nič.
@nikaeli a prečo si tu potom napísala?
@anonym_f7d663 smola ale neverim ti, takato husta si len pod anonymom na mk
@jenn7 No, mne je uplne jedno, ci mi zrovna Ty veris, alebo neveris, to je Tvoj problem.
@anonym_autor a preco by si tomu mala rozumiet? Ved to vobec nie je tvoja vec.
@anonym_autor čo? nerozumiem. Potrebujem nejaké zvláštne povolenie?
@nikaeli však keď ti vadí, že to tu niekto preberá, tak už len z princípu a presvedčenia si nemala reagovať. A vliezla si do diskusie. Nedalo ti 😀
Ešte aj na takejto téme sa dokážu ženy pohádať. Nie ste komplet ženy zlate

@anonym_2f15c2 však toto. Vzťah, deti prijaté s láskou, zásnuby, nový dom a potom? Kde sa stane v živote chyba, že zrazu niekoho koho milujem a porodím deti, splodím, zrazu to nie je ok? Chápem ak niekto chlastá, bitky, automaty. Ale takto? Svet je divný