icon

Juraško a Hágerová: Skutočný dôvod rozchodu?

3. máj 2026

Baby, taký super pár a už nie sú spolu. Škoda. Mne to pripadá divné, tak dlho a asi pekne žili. Zažila som ich na pár akciách a boli veľmi milí. Ja týmto rozhodom fakt nerozumiem. Každý druhý pomaly.

Strana
z2
nikaeli
3. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_2f15c2 však toto. Vzťah, deti prijaté s láskou, zásnuby, nový dom a potom? Kde sa stane v živote chyba, že zrazu niekoho koho milujem a porodím deti, splodím, zrazu to nie je ok? Chápem ak niekto chlastá, bitky, automaty. Ale takto? Svet je divný

@anonym_autor môj ex nechlastal, negembloval a našťastie ma ani nebil. Napriek tomu som od neho odišla. Existujú aj iné dôvody a vždy, vždy je to o tých dvoch a nie o tom, kto z okolia si čo myslí. Najhoršie je, keď nikto z vonku nevie dôvody, ale má potrebu to riešiť, rozoberať, súdiť. Ako teraz ty. Bude sa ti lepšie spať, keď bude vedieť dôvod ich rozchodu? Je to iba ich vec a nás do toho nič.

jenn7
3. máj 2026
@anonym_f7d663

@jenn7 Moje kamosky nerozberaju taketo hluposti, takze toto riesit nemusim. Ale uplne kludne by som to dotycnej povedala aj osobne, potom by uz asi nebola moja kamoska, ale nevadilo by mi to.

@anonym_f7d663 smola ale neverim ti, takato husta si len pod anonymom na mk

autor
3. máj 2026
@nikaeli

@anonym_autor môj ex nechlastal, negembloval a našťastie ma ani nebil. Napriek tomu som od neho odišla. Existujú aj iné dôvody a vždy, vždy je to o tých dvoch a nie o tom, kto z okolia si čo myslí. Najhoršie je, keď nikto z vonku nevie dôvody, ale má potrebu to riešiť, rozoberať, súdiť. Ako teraz ty. Bude sa ti lepšie spať, keď bude vedieť dôvod ich rozchodu? Je to iba ich vec a nás do toho nič.

@nikaeli nesúdim. Len je to škoda. Všetko klape a zrazu koniec.

autor
3. máj 2026
@nikaeli

@nikaeli a prečo si tu potom napísala?

anonym_f7d663
3. máj 2026
@jenn7

@anonym_f7d663 smola ale neverim ti, takato husta si len pod anonymom na mk

@jenn7 No, mne je uplne jedno, ci mi zrovna Ty veris, alebo neveris, to je Tvoj problem.

anonym_465245
3. máj 2026

@anonym_autor a preco by si tomu mala rozumiet? Ved to vobec nie je tvoja vec.

nikaeli
3. máj 2026
@anonym_autor

@nikaeli a prečo si tu potom napísala?

@anonym_autor čo? nerozumiem. Potrebujem nejaké zvláštne povolenie?

autor
3. máj 2026
@nikaeli

@nikaeli však keď ti vadí, že to tu niekto preberá, tak už len z princípu a presvedčenia si nemala reagovať. A vliezla si do diskusie. Nedalo ti 😀

anonym_348b2f
3. máj 2026

Ešte aj na takejto téme sa dokážu ženy pohádať. Nie ste komplet ženy zlate

anonym_b35dbd
3. máj 2026

neviem preco mate potrebu stale riesit inych. Je mi z vas zle.

anonym_1817ec
3. máj 2026

Kto je jurasko?

anonym_d5bae5
3. máj 2026
@nikaeli

@nikaeli naco si vôbec otvarala tuto temu ked ta to nezaujima? V mojom okoli aj v praci sa bezne bavime o takychto veciach a nikomu to nepripada čudné. To len tu na MK dokonale zeny len citaju knihy a pozeraju dokumenty. V žiadnom prípade necitaju bulvar ani nepozeraju ruzu pre nevestu 🤣

anonym_076c9a
3. máj 2026

nemám to potvrdené, ale keď sa im narodilo prvé dieťa čítala som niekde v diskusiách pod článkami od ľudí, ktorí hovorili, že ich poznajú, že o dieťa sa stará v podstate len on, že ona sa odfotí ako skvelá mama ale väčšinu práce zastane on, vtedy aj tak strašne vychudol vraj skoro vôbec nespal a potom išiel do telerána... potom som ich nejako stratila z dohľadu, ani som nevedela že už majú deti dve

autor
3. máj 2026
@anonym_3a8338

Možno mali všetko ostatné , len láska vymizla. Stali sa z nich kamaráti. To sa deje veľmi často, že majú všetko v zmysle , nie drahé dovolenky, auta ... Ale prácu, bývanie, deti a prestanú sa milovať.
Niekto tak ostane do smrti spolu, niekto to nedá.

@anonym_3a8338 to rozumný pohľad a názor.

zmrzlinka2021
4. máj 2026

@anonym_autor

Pozri, kým sú slobodní, a iba zadaní, je ok odísť zo vzťahu, ktorý nevnímas na celý život.

maryetta
4. máj 2026

Popravde ma to prekvapilo. A to je vsetko. Dnes uz ozaj nevedno kto kazdy sa rozide.
Ale ked si predstavim kolko hadok nas stalo ked sme riesili byvanie... tak sa mnohym necudujem ze toto nezvladli...

Strana
z2