Kam zmizla Anjelicek?
Eviduje niekto?
Profil má neaktívny. Možno sa rozhodla sem nechodit.
@anonym_autor mna by viac zaujímala a.n.j.e.l.i.c.e.k ako sa ma
ako je anonym už ani neviem s kým si všetko píšem. stratila som prehľad kto sem chodí. Prečo? je to dôležité?
@anonym_autor keď som minule založila ja túto tému išli ma tu zniesť pod čiernu zem 🤭
Asi ma dolezitejsie veci na robote ako chodit na vynoveny konik, kde je uz problem najst normalnu temu, vsetko vymyslene alebo ako od pacientov na psychiatrii..+ ona bola znama, vela ludi iritovala, tak si ju urcite poblokovali, takze mozno vela v diskusiach kvoli tomu ani citat nevedela
@anonym_autor mna by viac zaujímala a.n.j.e.l.i.c.e.k ako sa ma
@anonym_5b6b1e tá je tehotná
@anonym_5b6b1e tá je tehotná
@bubka157 a ziadna normalna tehota by sem predsa nechodila.
kto?
kto?
@anonym_7fd22f anjelicek26 ktorá ma 4 ci 5 detí
Keď sem chodila, vadilo. Keď sem nechodí, zháňajú ju. 😀
@maca1984 🤣🤣🤣
ja som dávnejšie zachytila v jednej diskusii že písala odkedy su tu anonymné odpovede aj v diskusii že ju to tu už tak nebavi..ani nevie s kym si riadne píše teda komu vlastne odpisuje všetko anonym pomaly .Podla mňa aj toto zohralo hlavný dôvod dosť..tieto novoty zavedené na mk. Nebaví ju to tu už odvtedy tak
Bola tu pečená-varená, ale priority sa menia. Možno ju to tu nebaví a popravde sa jej ani nedivím. Veľa zloby tu je.
Robí už full time, do toho deti, nemá asi čas zabíjať tu nudu... Len škoda že sa neozve aspoň že je všetko ok.
Robí už full time, do toho deti, nemá asi čas zabíjať tu nudu... Len škoda že sa neozve aspoň že je všetko ok.
@marsmykkok ved aj volakedy robila full a nebol problem sem prist a to mala dokonca male deti to bol iny zahul tak po sebe a teraz ked ma odrastene pomalicky minimalne tych dvoch najstarsich, prakticky menej starosti okolo nich tak je fuc.Dost divne cele.Tiez som ju mala v oblube hadam nic zdravotneho alebo nejake tragedie v rodine.Len sa divim, ze inde ju zeny nemaju v kontaktoch na fb alebo tak.Ktovie ci tam chodila to neviem
@marsmykkok ved aj volakedy robila full a nebol problem sem prist a to mala dokonca male deti to bol iny zahul tak po sebe a teraz ked ma odrastene pomalicky minimalne tych dvoch najstarsich, prakticky menej starosti okolo nich tak je fuc.Dost divne cele.Tiez som ju mala v oblube hadam nic zdravotneho alebo nejake tragedie v rodine.Len sa divim, ze inde ju zeny nemaju v kontaktoch na fb alebo tak.Ktovie ci tam chodila to neviem
@anonym_6ec4b2 karolinakr si to ty ?
@anonym_6ec4b2 karolinakr si to ty ?
@anonym_b7ac7a no veru nie,trefa vedla.Inak aj Karolinu som tu uz davno nevidela.A co som napisala zle? fakt mi to pride cele divne ze jej zrazu niet volakedy aspon nakukla.Teraz jej tu niet prakticky od zaciatku leta teda cele leto a zachvilku bude uz aj koniec septembra.Ty si ju mozno v oblube nemala tak ta ani nezaujima tym padom co sa s nou deje
@anonym_b7ac7a no veru nie,trefa vedla.Inak aj Karolinu som tu uz davno nevidela.A co som napisala zle? fakt mi to pride cele divne ze jej zrazu niet volakedy aspon nakukla.Teraz jej tu niet prakticky od zaciatku leta teda cele leto a zachvilku bude uz aj koniec septembra.Ty si ju mozno v oblube nemala tak ta ani nezaujima tym padom co sa s nou deje
@anonym_6ec4b2 ešte aby si sa priznala že si to ty 😂
Ja som ju neriešila, tak isto ako neriešim nikoho z kobylky.
@anonym_6ec4b2 ešte aby si sa priznala že si to ty 😂
Ja som ju neriešila, tak isto ako neriešim nikoho z kobylky.
@anonym_b7ac7a tak potom naco sa zapajas a nakukas do takych tem ked ta to prakticky nezaujima? to je tiez tak trochu od veci a mimo
@anonym_autor včera sme boli na káve...nie nie je chora ani jej členovia rodiny..Dobre sa má 🙂
@anonym_b7ac7a tak potom naco sa zapajas a nakukas do takych tem ked ta to prakticky nezaujima? to je tiez tak trochu od veci a mimo
@anonym_6ec4b2 aby si ty karolinkakr mala o čom drbkat.
Podľa mňa pri toľkých deťoch musela začať konečne niečo robit, aby ich s mužom uživili, tak nemá čas sa tu iba pretrcat a hrať dokonalú😉 každá hviezda zhasne.
Podľa mňa pri toľkých deťoch musela začať konečne niečo robit, aby ich s mužom uživili, tak nemá čas sa tu iba pretrcat a hrať dokonalú😉 každá hviezda zhasne.
@anonym_71e080 Ona má dobrú prácu, nepovedala by som, že nič nerobí. Dokonalú nikdy nehrala.
@marsmykkok Ona je super žena a stihala všetko .Aj veľa deti aj muža aj fo roboty chodiť aj šiť, vždy mať všetko tip top nastailované..tam chyba nebude..
@marsmykkok Ona je super žena a stihala všetko .Aj veľa deti aj muža aj fo roboty chodiť aj šiť, vždy mať všetko tip top nastailované..tam chyba nebude..
@anonym_df9029 sice nie som na koňovi toľko čo ona ale tomuto ani sama neveríš čo si napísala 😂

Pise pod anonymom??