icon

Kam zmizla Anjelicek?

18. sep 2026

Eviduje niekto?

Strana
z2
marsmykkok
19. sep 2026
@anonym_6ec4b2

@marsmykkok ved aj volakedy robila full a nebol problem sem prist a to mala dokonca male deti to bol iny zahul tak po sebe a teraz ked ma odrastene pomalicky minimalne tych dvoch najstarsich, prakticky menej starosti okolo nich tak je fuc.Dost divne cele.Tiez som ju mala v oblube hadam nic zdravotneho alebo nejake tragedie v rodine.Len sa divim, ze inde ju zeny nemaju v kontaktoch na fb alebo tak.Ktovie ci tam chodila to neviem

@anonym_6ec4b2 no toto že veľa "hviezd" stadeto odišlo ale ostal im Instagram, Facebook alebo aspoň suseda z vedľajšieho vchodu ich pozná a vie čo je s nimi. Na anjelicek nemáme kontakt na inú sociálnu sieť a keďže žije v zahraničí ani nik ju nemá ako susedu že by aspoň povedal že je ok. Ako veľmi pravdepodobne proste odišla lebo ju to už tu nebaví, ale stále je tu malé percento možnosti že nebodaj sa niečo deje alebo nebodaj že sa jej niečo stalo a už tu nie je.

anonym_e285a7
19. sep 2026
@marsmykkok

@anonym_6ec4b2 no toto že veľa "hviezd" stadeto odišlo ale ostal im Instagram, Facebook alebo aspoň suseda z vedľajšieho vchodu ich pozná a vie čo je s nimi. Na anjelicek nemáme kontakt na inú sociálnu sieť a keďže žije v zahraničí ani nik ju nemá ako susedu že by aspoň povedal že je ok. Ako veľmi pravdepodobne proste odišla lebo ju to už tu nebaví, ale stále je tu malé percento možnosti že nebodaj sa niečo deje alebo nebodaj že sa jej niečo stalo a už tu nie je.

@marsmykkok ja mám aj jej ig aj jej fb. Raz mi ju nahodne ukázalo v nejakej skupine a odvtedy mi vyskakuje v návrhoch

tilly
19. sep 2026

Aj melanta je už neaktívna 🤷‍♀️😓

anonym_d039b9
19. sep 2026
@anonym_df9029

@marsmykkok Ona je super žena a stihala všetko .Aj veľa deti aj muža aj fo roboty chodiť aj šiť, vždy mať všetko tip top nastailované..tam chyba nebude..

@anonym_df9029 Tak sa tu presne prezentovala. Neviem ci sa da vsetkemu verit. Inac mne pripominali taku Kelly Family.

anonym_abd6fa
19. sep 2026
@tilly

Aj melanta je už neaktívna 🤷‍♀️😓

@tilly Škoda jej, mala úžasné rady.

anonym_abd6fa
19. sep 2026

Ani viesstu som tu už dlho nevidela.

anonym_5b6b1e
19. sep 2026
@anonym_abd6fa

Ani viesstu som tu už dlho nevidela.

@anonym_abd6fa tá je tu furt 🤣

anonym_abd6fa
19. sep 2026
@anonym_5b6b1e

@anonym_abd6fa tá je tu furt 🤣

@anonym_5b6b1e Fakt? Predtým bola v každej diskusii a teraz ju nejak nereflektujem.

anonym_6ec4b2
19. sep 2026
@anonym_e285a7

@marsmykkok ja mám aj jej ig aj jej fb. Raz mi ju nahodne ukázalo v nejakej skupine a odvtedy mi vyskakuje v návrhoch

@anonym_e285a7 a zije aspon? 😄 tam je aktivna? ked uz kasle teda na kona

anonym_e66728
19. sep 2026

Ako uplne tragédia to tu už je, človek míňa energiu, napíše názor, skúsenosť, radu a autorka či príspevku či komu napíšeš treskne doslova urážku za nič a rýchlo ťa zablokuje a potom celá šťastná sa ďalej vyškeruje, nadáva a ani nepotrebuje vedieť pointu, len niekoho rozkopať jej stačí, ani to nepotrebuje s porozumením prečítať, len sa chytí jedneho slova čo jej padne do oka..
Skončila som tiež, nedá sa tu ani ,,pokecať,,😁

anonym_5b6b1e
19. sep 2026

Osobne si myslím že tie anonymné odpovedanie a blokovanie mali dať preč

anonym_e285a7
19. sep 2026
@anonym_6ec4b2

@anonym_e285a7 a zije aspon? 😄 tam je aktivna? ked uz kasle teda na kona

@anonym_6ec4b2 to netuším. Ig profil ma verejný a tam asi ten posledný keď sa jej narodil ma fotku a na fb sa mi zdá že má profilovku totožnú s tou na MK

Strana
z2