Kauza Krainová
Zachytili ste co sa rozpútalo na internete? Co si o tom myslite?
Prosím slušnú diskusiu.
@anonym_autor myslim si, ze by si ludia so sprostymi komentarmi na internete (obzvlast voci detom) mali uvedomit, ze to moze mat nasledky. Teraz sa ta ucitelka tvari, ako jej vlastne chcela iba poradit. No keby to tak bolo, tak nenapise debilny ironicky komentar 🤦🏼♀️ a navyse ten chlapec nosi okuliare, tak je jasne ze rodicia jeho zrak riesia a boli s nim u ocneho lekara.
A ze krainova zdiela jej osobne udaje :D vsak ta pani to ma vsetko verejne vycapene na profile…
@anonym_autor myslim si, ze by si ludia so sprostymi komentarmi na internete (obzvlast voci detom) mali uvedomit, ze to moze mat nasledky. Teraz sa ta ucitelka tvari, ako jej vlastne chcela iba poradit. No keby to tak bolo, tak nenapise debilny ironicky komentar 🤦🏼♀️ a navyse ten chlapec nosi okuliare, tak je jasne ze rodicia jeho zrak riesia a boli s nim u ocneho lekara.
A ze krainova zdiela jej osobne udaje :D vsak ta pani to ma vsetko verejne vycapene na profile…
@milanemila Simona Krainová se pustila do pitomých matek: Tlusté děti jsou zlo, vykrmujete si je samy! Ona môže ?
@milanemila Simona Krainová se pustila do pitomých matek: Tlusté děti jsou zlo, vykrmujete si je samy! Ona môže ?
@anonym_4d6823 cize ona okomentovala fotku nejakeho konkretneho dietata a tam napisala, ze halo mamicka mate tlste dieta?
@anonym_4d6823 A ak by sa jej za to niekto vyhrážal súdom, tiež by ste proti tomu bojovali?
@anonym_autor tiež sa rada starala do iných, ale keď dá niekto nevyžiadaneu radu jej, tam to už je oheň na streche.
https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-cel...
Ja nechápem, že ťa to drží už tri dni. Čo čakáš, že tu zmeníš? Keď ťa to tak poburuje, smeruj svoj hnev tam, kde to má zmysel. Aby ma niekto kým opovrhujem, ako ty Simonou, dráždil tak, že tri dni neriešim nič iné?

@anonym_fdd1cc to nie je jeho triedna, ani jeho ucitelka. Je to random clovek z davu, ktory mal potrebu si rypnut cez socialne siete. Najlepsie urobis, ak sa nebudes vyjadrovat k teme o ktorej nemas ani paru. Lebo aka je potom vypovedna hodnota toho co pises?
@anonym_9b6c8c všetci píšu o učiteľke. Preto som dala vyjadrenie, ako to ona, zaangažovaná, môže teoreticky cítiť. 😉 Ak sa tak vyjadril neznámy človek z davu, celý spor v tejto téme je úplne zbytočný.