icon

Kauza Krainová

1. júl 2026

Zachytili ste co sa rozpútalo na internete? Co si o tom myslite?
Prosím slušnú diskusiu.

biba_18
2. júl 2026
@anonym_9b6c8c

@anonym_autor ona okusila nieco, co ty pravdepodobne nikdy, nespocetne vela hejtov, urazok, vulgarizmov a podobne. Stale riesis jej reakciu na ucitelku, preco neriesis to ako a preco si to ta ucitelka dovolila?

@anonym_9b6c8c lebo ak niekto na teba kričí nebudeš ho strieľať...

anonym_71abe4
2. júl 2026

Cely problem je v tom, ze jedna zhasinajuca, starnuca pseudo-celebrita si potrebovala naboostovat svoj profil fotkami svojich deti, aby sa dostala k propagacii detskych, rodinnych produktov. Lebo teda uz len beauty kontent prestaval byt mozny (vzhladom k horeuvedenemu). Rozsirila si tym spektrum moznych spoluprac za nemale prachy. Vyuziva svoje deti. A su jej ukradnute, pretoze nebrala ohlad na ich defekty a ich vek (moznost samych sa rozhodnut, ci vlastne na jej platformach chcu byt). A HLAVNE ich nechrani ale vystavuje presne tomu co sa teraz stalo.
Nafuknutim tejto kauzy len dokazala ako jej na detoch nezalezi (ale len na jej egu) a teraz vsetci (aj ti co nevedeli) vedia, ze jej syn skuli.

anonym_9b6c8c
2. júl 2026
@biba_18

@anonym_9b6c8c lebo ak niekto na teba kričí nebudeš ho strieľať...

@biba_18 strielat nie, sle urobim maximum aby sa to neopakovalo a mozno tym pomozem tisicom dalsim. Lebo to bude odstrasujuci priklad

biba_18
2. júl 2026
@anonym_9b6c8c

@biba_18 strielat nie, sle urobim maximum aby sa to neopakovalo a mozno tym pomozem tisicom dalsim. Lebo to bude odstrasujuci priklad

@anonym_9b6c8c a o tom to celé je - krainová "strieľala"

inulienka29
2. júl 2026

Veď tá už je dávno v zabudnutí…. Musela sa dajako zviditeľniť. Vždy to urobí… pravidelne nejaká kauza. Už nech sa uvedomí že dôchodkový vek za dverami.
Mne je len ľúto chlapca, že to rozmazáva.

anonym_4d6823
2. júl 2026

Minule si pani modelka na svojom profile na instagrame robila srandu zo šéfky a spolumajiteľky kozmetiky Dermacol. Z článku, dá sa vyhľadať - Do kauzy se ironicky zapojila i Simona Krainová (53). „Nesložíme se jí na nový kabátek? #lidemdobřej*be,“ napsala sarkasticky. Na její poznámku reagovala i samotná kosmetická společnost s tím, že takové reakce mohou bagatelizovat trestný čin. Rada sa ona aj takto zviditeľňuje, že sa naváža do iných.

autor
2. júl 2026
@inulienka29

Veď tá už je dávno v zabudnutí…. Musela sa dajako zviditeľniť. Vždy to urobí… pravidelne nejaká kauza. Už nech sa uvedomí že dôchodkový vek za dverami.

@inulienka29 tak tak. Proste vyrobiť z komára somara za každú cenu.

autor
2. júl 2026
@anonym_71abe4

Cely problem je v tom, ze jedna zhasinajuca, starnuca pseudo-celebrita si potrebovala naboostovat svoj profil fotkami svojich deti, aby sa dostala k propagacii detskych, rodinnych produktov. Lebo teda uz len beauty kontent prestaval byt mozny (vzhladom k horeuvedenemu). Rozsirila si tym spektrum moznych spoluprac za nemale prachy. Vyuziva svoje deti. A su jej ukradnute, pretoze nebrala ohlad na ich defekty a ich vek (moznost samych sa rozhodnut, ci vlastne na jej platformach chcu byt). A HLAVNE ich nechrani ale vystavuje presne tomu co sa teraz stalo.
Nafuknutim tejto kauzy len dokazala ako jej na detoch nezalezi (ale len na jej egu) a teraz vsetci (aj ti co nevedeli) vedia, ze jej syn skuli.

@anonym_71abe4 uplne pekne zhrnuté. Už ca CR a SR vie, že ma skulaveho syna. Nie vďaka učiteľke, ale vďaka nej samej.

anonym_3d7332
Autor odpoveď zmazal
anonym_3d7332
2. júl 2026
@maminkadeticiek

Krainova urobila dobre a nech je to memento pre kazdeho kto chve takto hnusne utocit na ludi,obzvlast ak ide o dieta.Ked sa jedna ucitelka nevie ovladat zasluzila si to.A obhajova tej zeny?Krainova si prave urcila hranice a dobre urobila.

@maminkadeticiek nech sa páči. Tu je ochrankyňa práv detí a svojho syna

stanislavicenka
2. júl 2026
@anonym_autor

@mandzula to o com si ty presvedčená nie je podstatná. Podstatná je reakcia Krainovej ktorá bola úplne mimo a neadekvátna

@anonym_autor zbytocne si otvorila tuto temu. Ani netusim o co sa jedna, ale viem, ze Simona Krainova je velmi hlupa zena. To je vsetko. Ale to by malo byt jasne zo vsetkych jej vyjadreni, ktore kde dava

anonym_59757e
2. júl 2026
@anonym_71abe4

@anonym_71abe4 najlepsie bolo ked neboli nijake soc siete typu instagram,tik tok kde by sa tito umelci a kde kto pretrcali a bol pokoj.Aj volakedy boli spevaci herci ale nemali k dispozicii tieto blbiny tak sa to tak neriesilo neurazalo maximalne sa vylozili plagaty v meste kto kde bude vystupovat alebo na ich strankach zakladne info a finito nap co maju nove co chystaju bez moznosti komentovania a bol pokoj.No oni si to aj sami robia pretoze ludia su veslijaki komentuju a ked je to verejne a da sa to tak takto rypu pod ich verejnymi profilmi.Hold blba doba.Ja som este nikomu takto pod fotky na profiloch verejne nepisala.A ani nemienim ci uz v dobrom duchu alebo v zlom aj minule bola v telke taka kauza o tej Tormovej Kristine ze jej tam niekto napisal ze skoda ze nedostala tu rakovinu aj o Kate Koscovej tiez spominala nejake utoky.Ja keby som znama nemam insta nic max sukromny

anonym_9b6c8c
2. júl 2026
@inulienka29

@biba_18 isteze.
@inulienka29 niekto ako Krainova sa nepotrebuje zviditelnovat, ta je viditelna aj bez toho. Pri tom majetku a spolupracach, podnikani, nehnutelnostiach, fakt nema za potrebu robit si takuto “reklamu”, ktora vskutku nie je popularna. Ona urcite vie, ze aj riskuje a napriek tomu sa na to dala. Lebo uz proste dost. Dost je tych hnusakov na internete a dost je ich aj na Mk. Komentare tej ucitelky mozu obhajovat len ti isti, co taketo komentare rovnako pisu. Nikto iny normalny pri zmysloch, slusny, uctivy a sebavedomy clovek taketo veci nepise. Nikdy nikomu a nikam. Len vtedy, ak sa brani. Co tento pripad nebol.

anonym_9b6c8c
2. júl 2026

Taky priklad. Cele zle. Hentakym ludom by som nedovolila pouzivat socialne siete.

anonym_9b6c8c
2. júl 2026

Toto vam pride normalne? 90-100% zeny. To je uplny hnus

anonym_fdd1cc
2. júl 2026
@mandzula

@anonym_fdd1cc A riesis to s rodicmi stylom "nechodte na dovolenku, ale rieste oci svojho dietata"? Riesis to verejne na rodicku alebo individualne?

@mandzula jasne, že najprv sukromne. Konkrétne aktuálna trieda - 1 mamička po 2 súkromných upozorneniach išla k ortopedovi: kratšia noha, skolioza, ploché nohy. 2.dieta - hádam 5x, odpoveď: vybavujeme termín. A tam sú teda fest motorické problémy. Už aj kolegyňa, ktorá tlmočila, na rodičov tlačila (otec menežér veľkej zahraničnej firmy)... Keď ti záleží na dieťati, vidíš problémy, ktoré sa dajú riešiť, tkacis na lahostajnych rodičov. Ako matku, učiteľku, z lekárskej rodiny, ma to poriadne škrie. Kto pomôže dieťaťu, keď rodič má iné priority? A vidíš to dieťa každý deň, tráviš s ním násobne viac času ako rodičia. Takže chápem dotyčnú triednu,že sa ozvala verejne, keď matka možno všetko súkromné ignorovala... Nesledujem bulvár, tému som len náhodne vrámci relaxu rozklikla. Neviem,či vyjadrenie bolo asertivne alebo agresívne... Ale krivda na bezbrannom dieťati (teraz konkrétne zdravie) sa ma veľmi dotýka.

anonym_fdd1cc
2. júl 2026
@maminkadeticiek

@anonym_fdd1cc Boze ako moze byt jedna ucitelka tak zadubena?Ak ako ucitel citis,ze treba nieco riesit s rodicmi dietata co urobis?Kontaktujes rodicov,zavolas im,napises cez edupage,zavolas si ich do skoly?Alebo im to naposes maximalne nevhodnym neprofesionalnym sposobom verejne na socialne siete??Co by urobil tvoj zamestnavatel,riaditel skoly,keby zistil ze takto jednas s rodicmi dietata?
Nechapem ako toto nedokaze jedna (dve) ucitelka domysliet a este sa navzajom obhajovat a treba to takto explicitne pre dopnutie vysvetlovat.Dalsi dokaz ze byt ucitelom neznamena byt najostrejsou ceruzkou v peracniku.

@maminkadeticiek prečítaj si moju reakciu vyššie. Nie 2 zadubene učiteľky,ale učiteľky, ktoré si nehrabu na vlastnom.piesočku, ale zaujímajú sa o zverené deti. Evidentne v nich niečo zanecham, lebo aj ako dospelí či už aj ako rodičia ma kontaktujú. Nemajú problém na na ulici objať.

mandzula
2. júl 2026
@anonym_fdd1cc

@mandzula jasne, že najprv sukromne. Konkrétne aktuálna trieda - 1 mamička po 2 súkromných upozorneniach išla k ortopedovi: kratšia noha, skolioza, ploché nohy. 2.dieta - hádam 5x, odpoveď: vybavujeme termín. A tam sú teda fest motorické problémy. Už aj kolegyňa, ktorá tlmočila, na rodičov tlačila (otec menežér veľkej zahraničnej firmy)... Keď ti záleží na dieťati, vidíš problémy, ktoré sa dajú riešiť, tkacis na lahostajnych rodičov. Ako matku, učiteľku, z lekárskej rodiny, ma to poriadne škrie. Kto pomôže dieťaťu, keď rodič má iné priority? A vidíš to dieťa každý deň, tráviš s ním násobne viac času ako rodičia. Takže chápem dotyčnú triednu,že sa ozvala verejne, keď matka možno všetko súkromné ignorovala... Nesledujem bulvár, tému som len náhodne vrámci relaxu rozklikla. Neviem,či vyjadrenie bolo asertivne alebo agresívne... Ale krivda na bezbrannom dieťati (teraz konkrétne zdravie) sa ma veľmi dotýka.

@anonym_fdd1cc Vidis, a presne o tom to je, ty si to rozumne vyriesila v sukromi, kdezto dotycna verejne a este aj rypavo.

anonym_fdd1cc
2. júl 2026
@mandzula

@anonym_fdd1cc Vidis, a presne o tom to je, ty si to rozumne vyriesila v sukromi, kdezto dotycna verejne a este aj rypavo.

@mandzula ale vyjadrila som sa,že by som to hnala možno aj ďalej, keďže mamička ignorant. Krainová má sociálne siete, tak mozno dotyčná to videla ako vhodnú možnosť, ako dieťaťu pomôcť. Nevieš,čo tomu predchádzalo v súkromí.

anonym_c6dc03
2. júl 2026

Ako sa prislo nato,ze ide o pani ucitelku a ako sa vobec vypatrala jej adresa??Odkedy je trestne nieco napisat?Stale je to nazor tej ucitelky,jej osobny nazor.Zaco sa tu tresta vobec?Co som postrehla tak napisala,ze jej synovi utekaju oci a nech sa mu viac venuje.Ved paneBoze,ktora z nas si to nemysli??Krainova kazdu sekundu na socialnych sietach aj s jej figurou,usmevceky do mobilu nonstop a furt o sebe co uz je az trapne-tak potom kedy sa venuje synovi.Nech si kazdy pise co chce,ved aj ona si robi co chce...Ja som tiez vsetko mozne o sebe pocula,aj o mojom dietati ze je take a onake ale akoze co,to su ludia a ked vyjdeme z bytu tak ja s tym proste pocitam.Nebolo to nikdy ine a ine to ani nebude.Ludia riesia....ludi,negativne aj pozitivne a furt a nonstop tak akoze co...no nic,dam sa anonymne,nikdy nevies😄

mandzula
2. júl 2026
@anonym_fdd1cc

@mandzula ale vyjadrila som sa,že by som to hnala možno aj ďalej, keďže mamička ignorant. Krainová má sociálne siete, tak mozno dotyčná to videla ako vhodnú možnosť, ako dieťaťu pomôcť. Nevieš,čo tomu predchádzalo v súkromí.

@anonym_fdd1cc Na 99,9 % som presvedcena, ze tomu nepredchadzalo nic. A ani som nic take v celej tej kauze nezachytila.

maminkadeticiek
2. júl 2026
@anonym_fdd1cc

@maminkadeticiek prečítaj si moju reakciu vyššie. Nie 2 zadubene učiteľky,ale učiteľky, ktoré si nehrabu na vlastnom.piesočku, ale zaujímajú sa o zverené deti. Evidentne v nich niečo zanecham, lebo aj ako dospelí či už aj ako rodičia ma kontaktujú. Nemajú problém na na ulici objať.

@anonym_fdd1cc Panecku a kto vy ste pani ucitelky,aby ste mali pravo radit matkam ktore nepoznate ohladom ich deti ktore nepoznate???Ci to bezne zastavujes ludi na ulici a radis im bajocko odhadom ohladom ich deti z titulu ze si ucitelka???Zblaznili ste sa uz naporiadok alebo co?Vam asi musi totalne harasit?!Myslis si ze vysokoskolsky titul ucitelky ti na to dava pravo?Ja teda vysoku skolu mama a pravo necitim na taketo nevhodne konanie ziadne!Kristus Maria kde sme sa to dostali??!A ty sa uz ani nikde nepriznavaj ze si ucitelka lebo robis s takymto pristupom a nazormi hanbu remeslu.My si nechceme mysliet,ze ucitelky su netaktne!Dodnes som si nemyslela ale vidim ze ucitelkou moze bayt naozaj ktokolvek.

anonym_71abe4
2. júl 2026

Ak niekto porovnava stretnutia na ulici a dosledne premyslene postovanie fotiek vlastnych deti na verejnych sietach, tak ten clovek je absolutne mimo.
Lebo my sa tu bavime o normalnom a nenormalnom fungovani.
Vyjst z baraku a dat fotky neplnoleteho dietata na svoje verejne siete (vlastnym rodicom) je snad jasny rozdiel. Toto porovnavanie je primitivizmus 1. stupna.

autor
2. júl 2026

@anonym_autor ja len pre tu tie, ktoré tu stoj co stoj obranuju pani krainovu ako 100%nu matku-levicu, do ktorej deti sa nikto nebude navazat. Ona ale do ostatných samozrejme moze.

anonym_fdd1cc
2. júl 2026
@maminkadeticiek

@anonym_fdd1cc Panecku a kto vy ste pani ucitelky,aby ste mali pravo radit matkam ktore nepoznate ohladom ich deti ktore nepoznate???Ci to bezne zastavujes ludi na ulici a radis im bajocko odhadom ohladom ich deti z titulu ze si ucitelka???Zblaznili ste sa uz naporiadok alebo co?Vam asi musi totalne harasit?!Myslis si ze vysokoskolsky titul ucitelky ti na to dava pravo?Ja teda vysoku skolu mama a pravo necitim na taketo nevhodne konanie ziadne!Kristus Maria kde sme sa to dostali??!A ty sa uz ani nikde nepriznavaj ze si ucitelka lebo robis s takymto pristupom a nazormi hanbu remeslu.My si nechceme mysliet,ze ucitelky su netaktne!Dodnes som si nemyslela ale vidim ze ucitelkou moze bayt naozaj ktokolvek.

@maminkadeticiek 🙂 Skúsim ešte raz. A to sa neoháňam svojimi výškami ani Menzou, ale stále píšem o snahe pomôcť dieťaťu. A áno, považujem podobné situácie - keď rodičia ignorujú problémy detí, (resp. možno im to nedochádza, lebo sa s tým nestretaju) - za neprávosť voči dieťaťu. A mám potrebu dieťa chrániť a pomôcť mu. Neobhajujem vyjadrenia pedagóga, netuším, aké boli. Len tebe vysvetľujem postoj - zdravie dieťaťa povýšim nad egocentrickosť mamičky.

anonym_51a5f3
Včera o 05:28
@tykat

@anonym_51a5f3 prave ze toto je typicky hnusny komentar, ktory sa tvari ako uplne nevinny a pritom utoci. Pomozem si AI:
Z hľadiska obsahu a psychológie
Nevyžiadaná rada: Autor komentuje súkromnú situáciu, do ktorej ho nikto nezasvätil a na ktorú sa nikto nepýtal.
Pasívna agresia: Komentár priamo neútočí vulgarizmami, ale textom podsúva, že adresát robí niečo zlé alebo nezodpovedné.
Útok na priority: Cieľom je vyvolať v adresátovi pocit viny. Autor stavia dve nesúvisiace veci (dovolenka verzus zdravie dieťaťa) do fiktívneho konfliktu.
Spochybňovanie rodičovských kompetencií: Nepriamo hovorí: „Ste zlý rodič, pretože sa radšej zabávate, než by ste liečili svoje dieťa.“
Zhrnutie
Ide o typický prejav manipulatívnej kritiky, s ktorou sa ľudia stretávajú najmä na sociálnych sieťach. Ignoruje fakt, že rodina môže riešiť obe veci súčasne (napr. na termín u očného lekára sa často čaká mesiace a dovolenka s tým nijako nesúvisí).

@tykat vazne AI? to je trapne, clovek chape uplne v inych dimenziach...fakt nam tento svet speje do zahuby. Kazdopadne, je to fuk, urcite veci treba nechat vysumiet a nereagovat. Ja rovnako, uz ti viac neodpovedam, lebo si na strane S. Ja som jej obsah nediktovala a ani neviem overit ci povodny prispevok bol v takom zneni v akom bolo uvedene.

oblecenie99
Včera o 05:44

Čo riešite? Že jedna sa čuduje, že ak vycapi všetko verejne, tak to budú ľudia komentovať a druhá, že keď to okomentuje verejne, že sa do toho tiež môžu obuť? Ja som si tu kauzu musela vygooglit (aj to, že kto je tá Krainová, prvýkrát počujem to meno) a vidím tu dve ženy, ktoré sa čudujú, že keď niečo dajú verejne pod svojím profilom, tak sa to môže otočiť voči nim.

anonym_160d63
Včera o 05:51

Myslím si o Tom to, že pani Krainová už nevie ako zaujať.

anonym_9b6c8c
Včera o 06:48
@anonym_fdd1cc

@anonym_fdd1cc to nie je jeho triedna, ani jeho ucitelka. Je to random clovek z davu, ktory mal potrebu si rypnut cez socialne siete. Najlepsie urobis, ak sa nebudes vyjadrovat k teme o ktorej nemas ani paru. Lebo aka je potom vypovedna hodnota toho co pises?

petulda333
Včera o 11:47

Ak ucitelka naozaj dala komentar,ze namiesto dovolenky nech riesi ocny problem,tak moze teraz hovorit co chce,ale neodrbe nikoho. Toto nebola dobre mienena rada matky matke ako tvrdi,inak by to sformulovala inak. To bolo iba rypnutie. Reakcia Krainovej je vsak tiez riadne uboha a zbytocne to hroti dalej