icon

Kauza Simona Galbavá: Príbeh matky a PAS dieťaťa

Včera o 09:54

Ak niekto sledujete túto matku PAS dieťaťa, ktoré bolo prisúdené otcovi, aký máte názor? Doteraz som čítala iba hejty na muža a ona anjel, všetci sa jej zastávali v komentároch, dnes som objavila stránku, kde sa píše presný opak, videá, nahrávky ako týra syna 🫤

anonym_88e028
Dnes o 09:44
@anonym_2db48e

@anonym_88e028 už aj tam sa začala obhajovať, pod nejakým komentárom

@anonym_2db48e uz tam nieje ten komentar, zarazajuce je kolko ludi jej naozaj fandi a drzia jej prsty, ja len dufam ze jej dieta nevratia a odoberu aj Romanka deti predsa nemozu vyrastat v takomto prostredi

anonym_2db48e
Dnes o 09:50
@anonym_88e028

@anonym_2db48e uz tam nieje ten komentar, zarazajuce je kolko ludi jej naozaj fandi a drzia jej prsty, ja len dufam ze jej dieta nevratia a odoberu aj Romanka deti predsa nemozu vyrastat v takomto prostredi

@anonym_88e028 je tam. Pod komentárom Barbory Kováčikovej

anonym_0eee54
Dnes o 10:15

Kde čítate jej obhajobu v komentároch však ich má všade vypnuté trúba

anonym_88e028
Dnes o 10:17
@anonym_0eee54

Kde čítate jej obhajobu v komentároch však ich má všade vypnuté trúba

@anonym_0eee54 na profile Rudolf Olach

anonym_88e028
Dnes o 10:51

Ten Milos sa ako vola na Fb? Nevie niekto?

anonym_0eee54
Dnes o 10:57
@anonym_88e028

@anonym_0eee54 na profile Rudolf Olach

@anonym_88e028 ďakujem
Tie videa možno točila aj ona podľa mňa

anonym_88e028
Dnes o 10:59
@anonym_0eee54

@anonym_88e028 ďakujem
Tie videa možno točila aj ona podľa mňa

@anonym_0eee54 nie to si nemyslim, zevraj v case nebola doma

anonym_0eee54
Dnes o 11:02
@anonym_88e028

@anonym_0eee54 nie to si nemyslim, zevraj v case nebola doma

@anonym_88e028 ona tvrdí, že nebola doma? neverím jej ani nos medzi očami, takéto zviera sa pohybuje medzí ľuďmi?😡😡😡

anonym_88e028
Dnes o 11:14
@anonym_0eee54

@anonym_88e028 ona tvrdí, že nebola doma? neverím jej ani nos medzi očami, takéto zviera sa pohybuje medzí ľuďmi?😡😡😡

@anonym_0eee54 zevraj nie video natacal jej byvaly ktory deti strazil, chcel poukazat na to ze deti su tyrane v domacnosti zial navaril sam sebe a teraz sa riesi iba to ze vlastne natacal to video a nezasiahol ale zabuda sa na to ze tyranie autistickeho chlapca bolo na dennom poriadku - nadavky do postihnutych retardov, bitky aj to by sa malo dat do povedomia, chlapec robi iba to co dobre doma poznal

misela24
Dnes o 11:20
@stranakovazuzana0

@anonym_autor kde nájdem niečo o tejto kauze?ešte keď mala len staršieho tak bývala v Diakovciach.

@stranakovazuzana0 ona už bývalá všade možne aj v Rastislaviciach...

misela24
Dnes o 11:28
@terezia74

Pošlite mi prosím niekto do správy profil jej expartnera, chcela by som poznať aj jeho verziu

@terezia74 ja si sním píšem už dva či 3 dní a poviem vám že som v šoku ...

anonym_512c02
Dnes o 11:28
@anonym_88e028

@anonym_0eee54 zevraj nie video natacal jej byvaly ktory deti strazil, chcel poukazat na to ze deti su tyrane v domacnosti zial navaril sam sebe a teraz sa riesi iba to ze vlastne natacal to video a nezasiahol ale zabuda sa na to ze tyranie autistickeho chlapca bolo na dennom poriadku - nadavky do postihnutych retardov, bitky aj to by sa malo dat do povedomia, chlapec robi iba to co dobre doma poznal

@anonym_88e028 preco nenatocil ju potom ako robi zle? Ale iba deti? Bez jeho pomoci?

misela24
Dnes o 11:30
@anonym_0cfb92

Vsade pise ze je vsetko vytrhnute s kontextu,plus ze na nahravkach nieje jej hlas🤣...Vsetky zle komentare vymazala nechala si len tie dobre...rano dala vyjadrenie ohladne tej stranky...Zial mileho slova sa nedockala prispevok zmazala .Pridala znova ale vypla komentovanie...Otec 2r.tie natlaky nezvladal dnes sa vyjadril pridal viac zvukoviek do prispevku....Nechcel to robit lebo je to jeho matka...Ona spravila chybu ze to dala na verejne siete ..Tymto si sama uskodila...Prisla isto o rpdicak rodinne a alimenty.Do teraz jej syn nechybal nasla dalsieho chlapa a chodila s nim po vyletoch...To jej vela ludi pisalo to mazala....Ta stranka je vytvorena uz niekolko mesiacov a myslela si ze sa o nej nikto nedozvie...Poravde papier status koment znesie vela..Mozu to byt klamstva ale aj pravda...Ale videa a nahravky neje mozne oklamat...Ako tvrdia ze to nieje pravda vytvorene al stimulaciou🤣.Co sa tyka tych videii,ten clovek co to natacal spravil velku chybu ze nezasiahol ani v jednom pripade...Zato sa pravdepodobne bude zodpovedat....Co sa tyka odobratie maloleteho ako ona tvrdi z dna na den to nebolo ...Podali sa silne videa silne zvukove nahravky....Je toho vela....Preto ako ona o sebe tvrdi vymazana matka siahla po soc.sietach lebo sa boji ze prehra sud....A podla dedukcie z jej reakcii s toho vychadza ze hlada ludi aby svedcili v jej prospech...Ma pri sebe aj psychologicku co ju chrani a vsade haji.Jej povedala svoju verziu viac ju nezaujimalo...Cize ja ako osoba dufam ze dieta jej nevratia nepoznam ani jednu stranu som len pozorovatel dufam ze jej syna nevratia.A ze sa postaraju aj o toho starsieho...Lebo ako matka zlyhala na plnej ciare ....

@anonym_0cfb92 ja si stým pánom píšem a áno zasiahol a vždy ale ako mal inak nahrať dôkazy čo sa tam doma deje?? Len natáčaním.... Predsa keby neurobil pár minútové nahrávky tak by sa nikdy nikto o tom nedozvedel

anonym_88e028
Dnes o 11:34
@misela24

@anonym_0cfb92 ja si stým pánom píšem a áno zasiahol a vždy ale ako mal inak nahrať dôkazy čo sa tam doma deje?? Len natáčaním.... Predsa keby neurobil pár minútové nahrávky tak by sa nikdy nikto o tom nedozvedel

@misela24 mohol urobit iba zvukove nahravky alebo priamo ako dochadza k tyraniu a tiez aj to ako zasiahol, takto to nevyzera dobre- na videu nieje ako zasiahol

anonym_0cfb92
Dnes o 11:52
@misela24

@misela24 zial ked chcel natacat dokazy mal si dat kameru niekde a zasahovat....Zial tym padom jasne ze sa nanho poda trestne oznamenie...Nezasiahol, na videu to nieje.Ked je student prava ci co to on je,tak zle asi studuje co si moze a nemoze dovolit...Stacilo dat zapnuty telefon niekde a hned ako zacal zasiahnut..Mal by aj dokaz aj by bol nevinny...Keby mu tam zlomil vaz??Ako by zasiahol??Rozmyslate trosku??Alebo by ho zhosil s krku na zem??Treba troska rozmyslat...Treba dokazy dali sa aj inac zaobstarat...Toto zamna nie dufam ze bude potrestany🙏.Aj matka a deti odobrate obe ...

pipimonterova
Dnes o 11:54
@anonym_40da1a

@pipimonterova ja mam este sgare fotky co pisala otcovi Romanka ako krivo vypovedala len aby mu uškodila .ako pisala ze citujem ty monstrum peniazky z teba potecu cely zivot ....ono by to clovek nepovedal ale ona je zrúda

@anonym_40da1a po tom vsetkom by to na nu clovek povedal,a to bez pochyby,teraz uz ano.Nebola vobec vyprovokovana Romankom,ten bol v pohode kym nanho zautocila a bol ok,aj ked nanho vrieskala ze je pes.Uplne kludnym hlasom jej povedal,ty si pes,totalne kludne.Asi mala Simonka kra.my a potrebovala to zo seba dostat.Ziadny iny konflikt tam nebol a ona nemala byt preco v kolapse.Tento Romanko keby je v milujucej rodine ani vo sne by ho nenapadlo drzat tomu mladsiemu usta.Vidi to robit podla mna labilnu matku a vsetko opakuje...on je jej obrazom lebo nema odkoho obkukat nic dobre.Chlapi,ktori sa zjavia v jeho zivote ho branit nebudu,jednoducho dnesni muzi su zbabelci,nie len tento Milos.Vzdy budu mat radsej jej(vieme co)ako moralnu a ludsku povinnost voci jej postihnutemu synovi...

terezia74
Dnes o 12:05
@misela24

@terezia74 ja si sním píšem už dva či 3 dní a poviem vám že som v šoku ...

@misela24 mne nešlo do hlavy, prečo už má druheho chlapa zase a ano, čistá manipulátorka. Otcovi držím palce, aby Simon zostal v jeho starostlivosti

pipimonterova
Dnes o 12:07
@misela24

@misela24 V tej nahravke na konci jej dohovoril,to bolo cele zasiahnutie.Ze toto by nemala robit.Ale povedal to stylom,ze si ju proste nechcel znepriatelit a ist s nou do konfliktu.Moc dobre si uvedomoval Milos,ze toto je uz riadny problem ale nevysiel preto zo svojej konfortnej zony.Takto sa sprava vatsina muzov,priznajme si uz konecne ze je to tak.J teda prekvapena nie som.Milos si moc dobre spocital co by tym ziskal a co by stratil.No a neziskal by toho neak vela,mozno tak dobry pocit, ktory je slabou naplastou pre dnesnych muzov,velmi slabou..

anonym_88e028
Dnes o 12:13
@anonym_0cfb92

@misela24 zial ked chcel natacat dokazy mal si dat kameru niekde a zasahovat....Zial tym padom jasne ze sa nanho poda trestne oznamenie...Nezasiahol, na videu to nieje.Ked je student prava ci co to on je,tak zle asi studuje co si moze a nemoze dovolit...Stacilo dat zapnuty telefon niekde a hned ako zacal zasiahnut..Mal by aj dokaz aj by bol nevinny...Keby mu tam zlomil vaz??Ako by zasiahol??Rozmyslate trosku??Alebo by ho zhosil s krku na zem??Treba troska rozmyslat...Treba dokazy dali sa aj inac zaobstarat...Toto zamna nie dufam ze bude potrestany🙏.Aj matka a deti odobrate obe ...

@anonym_0cfb92 presne tak, chcel spravit nahravku co sa v domacnosti bezne deje ale v tomto pripade mal zasiahnut, mohol ho starsi udusit. Matke psychopatka, presne ako pisete okamzite by som jej odobrala aj Romanka

anonym_88e028
Dnes o 12:16
@pipimonterova

@anonym_40da1a po tom vsetkom by to na nu clovek povedal,a to bez pochyby,teraz uz ano.Nebola vobec vyprovokovana Romankom,ten bol v pohode kym nanho zautocila a bol ok,aj ked nanho vrieskala ze je pes.Uplne kludnym hlasom jej povedal,ty si pes,totalne kludne.Asi mala Simonka kra.my a potrebovala to zo seba dostat.Ziadny iny konflikt tam nebol a ona nemala byt preco v kolapse.Tento Romanko keby je v milujucej rodine ani vo sne by ho nenapadlo drzat tomu mladsiemu usta.Vidi to robit podla mna labilnu matku a vsetko opakuje...on je jej obrazom lebo nema odkoho obkukat nic dobre.Chlapi,ktori sa zjavia v jeho zivote ho branit nebudu,jednoducho dnesni muzi su zbabelci,nie len tento Milos.Vzdy budu mat radsej jej(vieme co)ako moralnu a ludsku povinnost voci jej postihnutemu synovi...

@pipimonterova som toho isteho nazoru, toto podla mna nebola jednorazova vec ze vybuchla a takto sa spravala k synovi, robila to pravidelne - pravidelne mu davala facky, nadavala mu a ponizovala ho... vyhadrili sa aj iní ludia ze to videli na vlastne oci. Romanko v tej nahravke aj povie ze neznasam ta - no odkial to asi moze mat? Jedine od matky ktora mu to pravidelne hovori...

elenapalusovs
Dnes o 12:16
@anonym_40da1a

@anonym_autor veľa by som vedela povedať o tejto zrúde...poznala som ju v čase ked udala ex partnera R a ten skončil vo vezbe.Spala s mojim vtedajším partnerom no lepšie povedané našla som ich v posteli spolu....vtedy sa mi smiala do tvare ked som plakala....bola pekná ale žial sprosta ale to že bije vlastne deti to by mi vo sne nenapadlo:( strašne to video a chudák chlapec ....no knihu by som vedela napísať čo ona porobila koho oklamala okradla a podobne....teraz je však dolezite aby deti boli v bezpečí

@anonym_40da1a prosím napíšte mi o nej viac

anonym_66f343
Dnes o 12:19

Hnus toto. Mala Romanka dost mladá, este bola na škole, co som prešla jej profil. Vyzerá byť rómka, co teda nie je nic zle, ale ja ich mam v praci dost a taketo správanie voči svojim detom nie je u nich nic neobvykle, bezne oslovujú svoje deti kkt, buz....t, zdochni, bijú ich od bábätiek, nemaju proste nervy na deti, ale zase su velmi haklivi na nich, nesmie na nich niekto druhý nic povedat, to sa biju za svoje deti do krvi pred druhými. Je to taka mentalita, samozrejme su aj výnimky a je ich dosť, naopak aj u normálnej rodiny, co by človek nepovedal ,sa mozu diať hrozne veci a poznám aj také, bohuzial. Je to smutne.
Ex co natáčal, to mohol aj inak urobit ked chcel dokazy ,ze je maly simon ohrozeny, stacilo mat položený telefón a byt nablízku detom . Pochybujem, ze tento človek mal vytvorený nejaky vzťah k tym detom, nevyzera to, ze by mu záležalo na bezpeci deti.
Nakoniec ma zaráža este jedna vec, ked to ona nezvláda s Romankom, ako mohla nechať deti na starosti nejakej par mesacnej známosti, co pravdepodobne nema ani páru co to je starat o take dieta 24/7. Neviem, ale asi ani zdravé deti by som nenechala cudziemu chlapovi strážiť, ktorého poznám par mesiacov. Ved aj na tej nahrávke, kde matka Romankovi hnusne nadáva a dáva mu jest zo zeme atd, povedal len kus, ze je to uz týranie, nech j*be na to, ako mohol mat vobec rad taku zenu? Pravdepodobne bol svedkom uz predtym podobných situacii a preto sa potom rozhodol aj ju nahrávať, no chcela by som vedieť ci sa len nečinne prizeral alebo vzdy zasiahol. Pochybujem, hrozne co tie deti museli zažívať.

anonym_88e028
Dnes o 12:21
@anonym_66f343

Hnus toto. Mala Romanka dost mladá, este bola na škole, co som prešla jej profil. Vyzerá byť rómka, co teda nie je nic zle, ale ja ich mam v praci dost a taketo správanie voči svojim detom nie je u nich nic neobvykle, bezne oslovujú svoje deti kkt, buz....t, zdochni, bijú ich od bábätiek, nemaju proste nervy na deti, ale zase su velmi haklivi na nich, nesmie na nich niekto druhý nic povedat, to sa biju za svoje deti do krvi pred druhými. Je to taka mentalita, samozrejme su aj výnimky a je ich dosť, naopak aj u normálnej rodiny, co by človek nepovedal ,sa mozu diať hrozne veci a poznám aj také, bohuzial. Je to smutne.
Ex co natáčal, to mohol aj inak urobit ked chcel dokazy ,ze je maly simon ohrozeny, stacilo mat položený telefón a byt nablízku detom . Pochybujem, ze tento človek mal vytvorený nejaky vzťah k tym detom, nevyzera to, ze by mu záležalo na bezpeci deti.
Nakoniec ma zaráža este jedna vec, ked to ona nezvláda s Romankom, ako mohla nechať deti na starosti nejakej par mesacnej známosti, co pravdepodobne nema ani páru co to je starat o take dieta 24/7. Neviem, ale asi ani zdravé deti by som nenechala cudziemu chlapovi strážiť, ktorého poznám par mesiacov. Ved aj na tej nahrávke, kde matka Romankovi hnusne nadáva a dáva mu jest zo zeme atd, povedal len kus, ze je to uz týranie, nech j*be na to, ako mohol mat vobec rad taku zenu? Pravdepodobne bol svedkom uz predtym podobných situacii a preto sa potom rozhodol aj ju nahrávať, no chcela by som vedieť ci sa len nečinne prizeral alebo vzdy zasiahol. Pochybujem, hrozne co tie deti museli zažívať.

@anonym_66f343 nieje romka

anonym_03a866
Dnes o 13:12

Na tom videu je vidiet ze ten autista chcel maleho utisit aj na kona ho daval hore len neh prestane plakat.mozno sam sa bal ze dostane za to ze.maly place ze bude podoztenje ze mu ublizil.mozno ho nahuckal aj ten co tocil..matka ho bila starsieho tak mal strach
..ten autista neuronil nic zle..a ja ako matka by som deti nenhavala cudziemu clovekovi.mala nehat otcom...keby moj partner vramvi casu kt.ma byt s dietatom dal uplne cudzej osobe deti to by so m isto riesila a hned...a bohvie co sa dialk aj mimo kameru.mne je uplne najviac luto toho autistickeho chlapca

anonym_0cfb92
Dnes o 14:21
@anonym_88e028

@anonym_0cfb92 presne tak, chcel spravit nahravku co sa v domacnosti bezne deje ale v tomto pripade mal zasiahnut, mohol ho starsi udusit. Matke psychopatka, presne ako pisete okamzite by som jej odobrala aj Romanka

@anonym_88e028 Ja len nepochopim.takyto clovek studuje pravo??.Nepozna zakony??Ved obycajny clovek vie ze natacat ok,ale s tym ze nebudem prizerat ako jedno moze nedbalo zabit to druhe dieta...Podla slov novinara tieto nahravky ani niesu v spise,ked prisla o syna ani ta druha nahravka.V ktorej bije maleho po zadku..Cize na sude su ine videa ine nahravky ktore sme nevideli..A sud zas nevidel tie videa co ma ona na fb...Ale dalsia vec ona v prispevkoch a komentoch pisala ze tieto 2 videa su v spise a dostala sa k nim od sudcu ...Tak kde je preboha pravda?? Uplnw rozdvojena osobnost totalne tato zena...

anonym_40da1a
Dnes o 14:39
@anonym_88e028

@anonym_66f343 nieje romka

@anonym_88e028 babku má romku tak čo je

anonym_88e028
Dnes o 15:30
@anonym_40da1a

@anonym_88e028 babku má romku tak čo je

@anonym_40da1a aha to som nevedela tak beriem spät

adka228
Dnes o 15:45
@anonym_88e028

@anonym_40da1a To naozaj? 🙊 to je strasne ona je podla mna psychiatricky pacient, navonok uzasná, starostliva, a ked sa zatvoria dvere bije svojho choreho syna a nadava mu do retardov. Rozumiem ze kazdy moze vybuchnut ale toto prepiskla a zevraj to nebola jednorazova zalezitost zevraj to bolo na dennom poriadku ten jej byvali Ex-partner to pise na svojom profile

@anonym_88e028 kde nájdem toho ex partnera jej .. chcemmsi prezrieť tie jeho príspevky . Ďakujem

anonym_40da1a
Dnes o 17:05
@adka228

@anonym_88e028 kde nájdem toho ex partnera jej .. chcemmsi prezrieť tie jeho príspevky . Ďakujem

@adka228 prelistuj diskusiu su tu obe mena

anonym_88e028
Dnes o 17:48

Na Simonu je podane trestne oznamenie za tyranie Romanka, ale vraj bude coskoro zastavene