icon

Kauza Simona Galbavá: Príbeh matky a PAS dieťaťa

Včera o 09:54

Ak niekto sledujete túto matku PAS dieťaťa, ktoré bolo prisúdené otcovi, aký máte názor? Doteraz som čítala iba hejty na muža a ona anjel, všetci sa jej zastávali v komentároch, dnes som objavila stránku, kde sa píše presný opak, videá, nahrávky ako týra syna 🫤

Strana
z5
ku_uk
Včera o 10:03

@anonym_autor kazda minca ma 2 strany, vždy to vravím aj keď vidím hocijaké srdcervúce videá. A ori nej som si povedala toto iste, že keby bola taká dokonala súd by jej určite dieťa nezobral

anonym_6b6693
Včera o 10:35

@anonym_autor su to vzfy velmi citlive veci . Tuto pani sleduje a slovne podporuje aj matka dietata ,ktore mame s manzelom v pestunskej starostlivisti .
Poviem ti za nas . Bio matka ( lebo dieta ju vola uz len krstnym menom ) , mala odobrate deti viackrat , stale pobyty v dcr a podobnych zariadeniach , neustale stahovanie z okresu do okresu ,zivot na ulici ,striedanie partnerov , dokazatelne zanedbana opakovana starostlivost o deti . Stale dalsie samozrejme rodi .. na internete vypisuje ,ze je "vymazana matka " ,ze bude bojovat o svoje dieta ,resp deti ( dve deti su o dvoch bio otcoc .tretie je u nas ,stvrte ma zatial u seba momentalne ) . Vela ludi ju lutuje ,ze to ma tazke bez deti , a ona z tej lutosti profituje . Dostala na dva mesiace od mileho pana zdarma byvanie , potom zas od inej rodiny a pod .
Zatial co ja cakam na odpoved ,ci je ochotba sa stretnut na pode upsvar pred svedkami . Kedze terminy stretnuti s jej dietatom nedodrziava .vlastne ani na jeden neprisla a za poslednych 12 mes .videla svoje 8 rocne dieta 2x po 7 minut . Neplati vyzivne , nezaujima sa o zdravotny stav .ked napise ,napise vyhrazne spravy a spravy typu ,ze bude bojovat o jej deti .
My s manzelom nebojujeme ,miesto bojom poskytujeme jej dietatu to ,co mu chybalo u vlastnych rodicov . A budujeme si s nim krasny vztah plny velmi peknych spomienok . V ocisch anonymov na fb sme za barbarov ,ktori nechcu dat dieta matke .v ocisch dietata sme bezpecny pristav ,kde sa konecne lieci z psychyckych traum ,ktore zazilo , v ociach matky sme superi ,ktorych nenavidi a pospinuje nas .
Preco to pisem ?
Uz som dost zazila ,aby som neverila statusu na fb ,aby som nevyvadzala zavery z par videi a viet , aby som vedela ,ze spravodlivost nie je samovykonatelna a treba sa o nu pricinit

Nad pripadom pani Simony mi ide vela otaznikov ,najma byrokratickych a pravnych . Nikde nepisala ,preco sa neodvolala ,poznam postupy ,a o to mi je to podozrivejsie

anonym_3d610e
Včera o 10:36

Starši syn je autista a je nahravka ako ho bije
komentare na insta maže ked sa jej nepačia
za mňa je to riadna špina a snaži sa to hrať na city

melanta
Včera o 10:43
@anonym_6b6693

@anonym_autor su to vzfy velmi citlive veci . Tuto pani sleduje a slovne podporuje aj matka dietata ,ktore mame s manzelom v pestunskej starostlivisti .
Poviem ti za nas . Bio matka ( lebo dieta ju vola uz len krstnym menom ) , mala odobrate deti viackrat , stale pobyty v dcr a podobnych zariadeniach , neustale stahovanie z okresu do okresu ,zivot na ulici ,striedanie partnerov , dokazatelne zanedbana opakovana starostlivost o deti . Stale dalsie samozrejme rodi .. na internete vypisuje ,ze je "vymazana matka " ,ze bude bojovat o svoje dieta ,resp deti ( dve deti su o dvoch bio otcoc .tretie je u nas ,stvrte ma zatial u seba momentalne ) . Vela ludi ju lutuje ,ze to ma tazke bez deti , a ona z tej lutosti profituje . Dostala na dva mesiace od mileho pana zdarma byvanie , potom zas od inej rodiny a pod .
Zatial co ja cakam na odpoved ,ci je ochotba sa stretnut na pode upsvar pred svedkami . Kedze terminy stretnuti s jej dietatom nedodrziava .vlastne ani na jeden neprisla a za poslednych 12 mes .videla svoje 8 rocne dieta 2x po 7 minut . Neplati vyzivne , nezaujima sa o zdravotny stav .ked napise ,napise vyhrazne spravy a spravy typu ,ze bude bojovat o jej deti .
My s manzelom nebojujeme ,miesto bojom poskytujeme jej dietatu to ,co mu chybalo u vlastnych rodicov . A budujeme si s nim krasny vztah plny velmi peknych spomienok . V ocisch anonymov na fb sme za barbarov ,ktori nechcu dat dieta matke .v ocisch dietata sme bezpecny pristav ,kde sa konecne lieci z psychyckych traum ,ktore zazilo , v ociach matky sme superi ,ktorych nenavidi a pospinuje nas .
Preco to pisem ?
Uz som dost zazila ,aby som neverila statusu na fb ,aby som nevyvadzala zavery z par videi a viet , aby som vedela ,ze spravodlivost nie je samovykonatelna a treba sa o nu pricinit

Nad pripadom pani Simony mi ide vela otaznikov ,najma byrokratickych a pravnych . Nikde nepisala ,preco sa neodvolala ,poznam postupy ,a o to mi je to podozrivejsie

@anonym_6b6693 krásne a múdre slová. Je veľmi smutné, že sú detičky, ktorým vlastná mama nie je schopná a najmä ochotná dať domov a lásku. A veľká vďaka ľuďom ako ty, že dávate takýmto deťom to, čo by im mali dať rodičia. ❤❤

anonym_86c77a
Včera o 11:47

@anonym_autor ona je moja bývalá kolegyňa, vtedy mala ešte len staršieho .... a už vtedy sme hovorili, že niečo tam nie je OK. Viac krát sa sťahovala a aj príbehy z jej detstva nejako nesedeli a aj jej život...

rachel36a
Včera o 13:00

@anonym_autor par krat som postrehla jej nenavistne komentáre na jedného aj druhého otca...ale zd ozaj takd, až to hranici s ukážkami hodnymi trestného oznámenia....inak zobrali jej zdravé dieťa, nie to co ma PAS...ale pravda bude zrejme niekde uprostred...

stranakovazuzana0
Včera o 13:28

@anonym_autor kde nájdem niečo o tejto kauze?ešte keď mala len staršieho tak bývala v Diakovciach.

januska12323
Včera o 13:38

Pár jej výlevov som čítala a podobá sa mi na iných rodičov, ktorým odobrali deti právom a oni stále nedokážu pochopiť, že bude chyba u nich. Samozrejme nepoznám detaily ani druhú stranu ale ak by bola v poriadku rieši všetko súdne a nie výkrikmi na fb.

zsuzsinka16
Včera o 14:09

@anonym_autor kde je tá stránka prosím Vás?

anonym_c7d28d
Včera o 14:23

Niečo ani mne na pani Galbavej nesedí .. hlavne to že ma každé dieťa s iným partnerom .. a ak sa nemýlim tento čo jej teraz robí ,,zle “ s ním ani dieťa nemá (uveďte ma do obrazu) a teraz už má fotky s ďalším

anonym_0eee54
Včera o 14:55
@anonym_c7d28d

Niečo ani mne na pani Galbavej nesedí .. hlavne to že ma každé dieťa s iným partnerom .. a ak sa nemýlim tento čo jej teraz robí ,,zle “ s ním ani dieťa nemá (uveďte ma do obrazu) a teraz už má fotky s ďalším

@anonym_c7d28d predpokladám že vieš čítať,všetko má na svojom profile uvedené

anonym_2f465a
Včera o 15:10

to taka mlada standa a uz ma 4 deti ci ako? neviem ci je to jej dcera alebo ona.Pane Boze to jej naco je este ktovie kolko a s kym vrhne a zase jej ich odoberu.Ja som cakala nejaku starsiu zenu a toto tu vyzera ako nejaka standa do 30 alebo nad 20 rokov.Ktovie ci sa aj nezivi ako prostitutka .Teda ak som vobec dobre nasla ci je to ona na fbhttps://www.facebook.com/profile.php?id=1000005...

anonym_b75584
Včera o 16:00

Vyfarbila sq poriadne. Ak aj mala nejake zrútenie a píše, ze fo bolo vytrhnuté z kontextu. Ako moze niekto hovoriť synovi aby zral ako pes, na kolená a zer lebo si pes. Choré psi utratia, skap a pod. Ja som voči tej žene stratila všetku dôveru. Lebo mat nervové zrútenie ok, ale použiť take slova ? To je dost silné

zsuzsinka16
Včera o 16:19
@anonym_b75584

Vyfarbila sq poriadne. Ak aj mala nejake zrútenie a píše, ze fo bolo vytrhnuté z kontextu. Ako moze niekto hovoriť synovi aby zral ako pes, na kolená a zer lebo si pes. Choré psi utratia, skap a pod. Ja som voči tej žene stratila všetku dôveru. Lebo mat nervové zrútenie ok, ale použiť take slova ? To je dost silné

@anonym_b75584 môžem sa spýtať kde tie videá nájdem?

timea301196
Včera o 16:26

Ja som ju pár krát zachytila. Bolo mi jej ľúto.:.

autor
Včera o 16:26
@zsuzsinka16

@anonym_b75584 môžem sa spýtať kde tie videá nájdem?

@zsuzsinka16
Niekto dal link do komentára v jej profile, potom vymazal:
https://simonkagalbava.systeme.io

anonym_88e028
Včera o 16:33

@anonym_autor ja ju sledujem už dlhsie teda este ked bola s partnerom s ktorym ma toho mladsieho syna Simona, mali sa aj sobasit a nahle zacala davat o nom videa aky je to netvor. Kamaratka pozna Simonu Galbavu zo zakladnej skoly a hovorila ze vzdy bola zakerna a zla osoba, nemala vela kamaratov, nikto sa s nou nechcel bavit lebo vzdy prisiel do konfliktu z ktoreho potom bola bitka zo strany Simony. Zvlastne pride ze vzdy ked ma partnera tak po case zacne na Fb na neho hadzat spinu, , a podavat trestne oznamenia. Tak ako ju opisovali na tej stranke aj verim ze je naozaj taka. Nech je clovek neviem ako pod stresom a nedam dieta este k tomu chore klaknut na zem a "zrat" z misky lebo je to pes. Ona je chora osoba potrebuje odborne vysetrenie, aj ked pise ze ma niekolko posudkov - velmi dobre sa vie pretvarovat a za zatvorenymi dvermi bije svojho syna hlava nehlava. Ja len snad dufam ze zakrocia kompetentne organy a odoberu jej aj toho autistickeho syna... ano je to hrozne ale je to bohuzial tak. Tie ktore si ju zastavaju v komentaroch, im pride asi tiez normalne ze 2 rocne dieta sa pozera na to ako sa vlastna matka bije so synom ze neustale musi pocuvat nadavky a okrem toho je vystavovany stresu. Takze nie jej mi nieje luto ani troska ale tych deti najviac

anonym_0eee54
Včera o 16:33

vševedky z koňa zas všetko vedia najlepšie

anonym_f8ed05
Včera o 17:48
@anonym_0eee54

vševedky z koňa zas všetko vedia najlepšie

@anonym_0eee54 to si ty,Simona?

anonym_f8ed05
Včera o 17:49

to si ty,Simona?

anonym_6a2dfe
Včera o 18:00

@anonym_autor sledujem ju dlho, po rozchode už má ďalšieho partnera. Neverím jej ani nos medzi očami

anonym_2db48e
Včera o 18:09

@anonym_autor tak ako mne to príde riadne psycho. Hlavne po tom ako som si vypočula nahrávky ako vlastnému decku povie že ho nenávidí a dúfa že skape. Že je debil retardovaný a že také decká by mali hneď utratiť lebo len ničia životy svojím rodičom. A svojmu vlastnému CHORÉMU synovi dá misku a nech "ŽERE" lebo je pes. Tiež mám syna autistu a nech ma naštval sebe viac tak som nikdy ani z ďaleka nepoužila na jeho adresu takéto hnusné slová. Takže v prvom rade musí ona kontrolovať seba a svoje reakcie, pretože aj na videu čo som videla ho začala ona fackať, čím len vyeskalovala jeho reakcie. A za ďalšie , keď vie že má také dieťa a nezvláda to ,nemala si robiť ďalšie, to nečakala že to bude ešte náročnejšie? Mám jednu známu s presne takýmto správaním, agresor ktorý všetku vinu hádže na všetkých okolo a ona je najlepšia , a každému chce len pomôcť a ostatní si ju nevážia a chcú jej len zle, tiež len strieda vzťahy a potom je každý bývalý hajzel a kkt. X krát som jej povedala nech sa zamyslí v prvom rade nad sebou ale to márne, lebo ona je v poriadku a to ostatní by sa mali dať liečiť. A takýchto prípadov môžem napísať XY , vždy si treba vypočuť obe strany , na FB sa každý ukazuje aký je úžasný a v mnohých prípadoch je pravdou pravý opak. Stejne tak Simona tam vymazava komentáre a videá s tým ako bije svojho syna a zvukové nahrávky kde mu nadáva. Zase tam len dá to čo sa jej hodí a veľa ľudí jej to žerie. Ja len dúfam že sa to riadne prešetrí, hlavne v prospech detí a nie rodičov.

anonym_40da1a
Včera o 18:25

@anonym_autor veľa by som vedela povedať o tejto zrúde...poznala som ju v čase ked udala ex partnera R a ten skončil vo vezbe.Spala s mojim vtedajším partnerom no lepšie povedané našla som ich v posteli spolu....vtedy sa mi smiala do tvare ked som plakala....bola pekná ale žial sprosta ale to že bije vlastne deti to by mi vo sne nenapadlo:( strašne to video a chudák chlapec ....no knihu by som vedela napísať čo ona porobila koho oklamala okradla a podobne....teraz je však dolezite aby deti boli v bezpečí

anonym_40da1a
Včera o 18:26
@anonym_88e028

@anonym_autor ja ju sledujem už dlhsie teda este ked bola s partnerom s ktorym ma toho mladsieho syna Simona, mali sa aj sobasit a nahle zacala davat o nom videa aky je to netvor. Kamaratka pozna Simonu Galbavu zo zakladnej skoly a hovorila ze vzdy bola zakerna a zla osoba, nemala vela kamaratov, nikto sa s nou nechcel bavit lebo vzdy prisiel do konfliktu z ktoreho potom bola bitka zo strany Simony. Zvlastne pride ze vzdy ked ma partnera tak po case zacne na Fb na neho hadzat spinu, , a podavat trestne oznamenia. Tak ako ju opisovali na tej stranke aj verim ze je naozaj taka. Nech je clovek neviem ako pod stresom a nedam dieta este k tomu chore klaknut na zem a "zrat" z misky lebo je to pes. Ona je chora osoba potrebuje odborne vysetrenie, aj ked pise ze ma niekolko posudkov - velmi dobre sa vie pretvarovat a za zatvorenymi dvermi bije svojho syna hlava nehlava. Ja len snad dufam ze zakrocia kompetentne organy a odoberu jej aj toho autistickeho syna... ano je to hrozne ale je to bohuzial tak. Tie ktore si ju zastavaju v komentaroch, im pride asi tiez normalne ze 2 rocne dieta sa pozera na to ako sa vlastna matka bije so synom ze neustale musi pocuvat nadavky a okrem toho je vystavovany stresu. Takze nie jej mi nieje luto ani troska ale tych deti najviac

@anonym_88e028 tiez ju žial poznam ale nevedela som že je taká zruda chuda deti

anonym_40da1a
Včera o 18:30
@anonym_6b6693

Preco to pisem ?

@anonym_6b6693 kiež by bolo viac takých žien ako ste vy 🥰🥰🥰dávate domov zraneným dušičkam

anonym_12452e
Včera o 18:42

Videla som ju na FB, ako tam lamentuje a hrá ľuďom na city. Ja som z nej mala veľmi zmiešané pocity a celé sa mi to zdalo príliš neuveriteľné, aby to bola pravda.
Teraz som prečítala tú stránku o nej a vypočula si nahrávky. Priznám sa, že mi až zle prišlo. Ona nie je úplne v poriadku a ozaj dúfam, že tie deti jej odoberú, lebo ak jej vezmú len toho staršieho autistu, svoju agresivitu obráti voči mladšiemu a to bude úplne že v riti🤦‍♀️

anonym_151b5f
Včera o 18:45

Neviem akym algoritmom som zachytila jej prispevky na facebooku tento vikend a tiez mi jej bolo velmi luto a teraz sa nestiham cudovat co si tu o nej citam.
A ze ma 4 deti?a to teraz “bojuje” len o toho najmladsieho ??? To kedy mala toho prveho Romanka ved vyzera velmi mlado. A druhe a tretie dieta jej bolo odobrate a o tie sa vobec nezaujima? Dobre som to pochopila??

anonym_88e028
Včera o 19:06
@anonym_151b5f

Neviem akym algoritmom som zachytila jej prispevky na facebooku tento vikend a tiez mi jej bolo velmi luto a teraz sa nestiham cudovat co si tu o nej citam.
A ze ma 4 deti?a to teraz “bojuje” len o toho najmladsieho ??? To kedy mala toho prveho Romanka ved vyzera velmi mlado. A druhe a tretie dieta jej bolo odobrate a o tie sa vobec nezaujima? Dobre som to pochopila??

@anonym_151b5f ona ma dve deti, starsi Romanko ten je autista a mladsi Simon ten ma 2 rôcky a momentalne ho ma v starostlivosti jeho otec ( jej byvaly partner) ktoreho nazyva netvor a rozprava o nom vseliake veci a po nom si nasla nejakeho Milosa ktory zevraj zverejnil a zalozil aj tu stranku ( o nom teraz tiez tvrdi zevraj jej chce znicit zivot ). Takze mame tu 2 partnerov ktorych rozniesla po ibternete a socialnych sietach no a teraz ma dalsieho... Prveho syna Romanka ma tiez s inym muzom ale o nom nehovori vela iba som niekde zaregistrovala ze aj jeho vlacila po policii a ze bol kvoli nej aj vo väzbe ale co je na tom pravda neviem

anonym_88e028
Včera o 19:12
@anonym_40da1a

@anonym_88e028 tiez ju žial poznam ale nevedela som že je taká zruda chuda deti

@anonym_40da1a ani ja nie, aj ked ludia ju opisuju presne tak ako sa pise na tej stranke, hra sa na chuda pred verejnostou ale inak je to uplne na opak ona je tu ta ktora je hystericka

anonym_151b5f
Včera o 19:13
@anonym_88e028

@anonym_151b5f ona ma dve deti, starsi Romanko ten je autista a mladsi Simon ten ma 2 rôcky a momentalne ho ma v starostlivosti jeho otec ( jej byvaly partner) ktoreho nazyva netvor a rozprava o nom vseliake veci a po nom si nasla nejakeho Milosa ktory zevraj zverejnil a zalozil aj tu stranku ( o nom teraz tiez tvrdi zevraj jej chce znicit zivot ). Takze mame tu 2 partnerov ktorych rozniesla po ibternete a socialnych sietach no a teraz ma dalsieho... Prveho syna Romanka ma tiez s inym muzom ale o nom nehovori vela iba som niekde zaregistrovala ze aj jeho vlacila po policii a ze bol kvoli nej aj vo väzbe ale co je na tom pravda neviem

@anonym_88e028 aha dakujem za upresnenie takze dve deti. Hrozne. Ja som z jej prispevkov na fb bola zhrozena ze preco jej tak ublizuju ale pravda je nakoniec inde. Zjavne rovny rovneho si hlada…

Strana
z5