icon

Kde je Petra z YouTube s piatimi deťmi?

mnamko
24. júl 2026

Ahojte,dnes má tak napadlo ,že už veľmi dlho som nevidela príspevky na YouTube od Petry čo má 5 deti.Jiři,Petr,Veľká,Nelka a Davidek.Neviete čo je sňou?

anonym_9a9abe
24. júl 2026

Ma sieste dieta a nema cas na youtube ...

futbalista27
Odpoveď bola odstránená
pink_lady
25. júl 2026

Jednoducho myslím sa tak rozhodla, ľudia ju hejtovali, dávali ju opakovane na sociálku... By som povedala konečne dostala rozum nezdielat sukromi. .a hlavne deti.

elenkaba
25. júl 2026
@anonym_9a9abe

Ma sieste dieta a nema cas na youtube ...

@anonym_9a9abe to vazne?

anonym_b579f8
25. júl 2026

Este pred siestym dietatom mali vo vztahu krizu (hovorila o tom na instagrame, ze kvoli tomu nebola aktivna), potom sa im este narodilo sieste. Myslim, ze ma dost starosti a nie este mysliet na youtube. Inac pod starym nazvom mimi a ja uz ma zmazane ucty aj na yt aj na ig.

iffushka
25. júl 2026

@mnamko no šieste dieťa nemá....kedy by to stihla?

arah
25. júl 2026

Tiež som ju rada sledovala a tiež veľa krát na ňu myslím podľa mňa nemá šieste

pink_lady
25. júl 2026
@anonym_b579f8

Este pred siestym dietatom mali vo vztahu krizu (hovorila o tom na instagrame, ze kvoli tomu nebola aktivna), potom sa im este narodilo sieste. Myslim, ze ma dost starosti a nie este mysliet na youtube. Inac pod starym nazvom mimi a ja uz ma zmazane ucty aj na yt aj na ig.

@anonym_b579f8 ma 5 deti, nie 6

Toto sú také dohady ako keď sa niekto pýtal na turistu Svata kde sa stratil a oljeden tam písal že zomrel... Alebo aj o Petrevsa pred rokom pisalo že im dieta pri pôrode umrelo a pod 🫣

anonym_b579f8
25. júl 2026
@pink_lady

@anonym_b579f8 ma 5 deti, nie 6

Toto sú také dohady ako keď sa niekto pýtal na turistu Svata kde sa stratil a oljeden tam písal že zomrel... Alebo aj o Petrevsa pred rokom pisalo že im dieta pri pôrode umrelo a pod 🫣

@pink_lady ake dohady ked to ONA zverejnila na svojom vlastnom ucte? Tusim, ze potom aj v najblizsom videu co vydala na YT po pauze povedala o tom par viet. Ale minimalne na IG sa k tomu zarucene vyjadrila v story.

anonym_889798
25. júl 2026
@anonym_b579f8

@anonym_b579f8 to fakt isla do siesteho? no teda, ale myslim, ze nema

anonym_d557e0
25. júl 2026

Čo je najlepšie na partnerskú krízu? No predsa ďalšie dieťa.😁 Niekomu sa nechce do práce.

pink_lady
25. júl 2026
@anonym_b579f8

@pink_lady ake dohady ked to ONA zverejnila na svojom vlastnom ucte? Tusim, ze potom aj v najblizsom videu co vydala na YT po pauze povedala o tom par viet. Ale minimalne na IG sa k tomu zarucene vyjadrila v story.

@anonym_b579f8 ano hovorila o krize ale po 4. dietati, piate sa im narodilo minuly rok v maji 😉 potom sa odmlcala a v jednom z poslednych vlogov hovorila aj o OSPODE ye mali viacero udani

anonym_6ecf09
25. júl 2026

Aj ja som ju rada sledovala dúfam že sa majú dobre. Dúfam že ju ešte niekedy uvidíme

taktotedanie
26. júl 2026

Tato tema sa tu opakuje pravidelne , na co dalsia zalozena tema o tejto rodine?

mnamko
autor
14. aug 2026
@taktotedanie

Tato tema sa tu opakuje pravidelne , na co dalsia zalozena tema o tejto rodine?

@taktotedanie nenašla som nič ohľadom Peti a snáď sa nestalo nič zlé keď som sa nanu opýtala

mnamko
autor
14. aug 2026
@anonym_d557e0

Čo je najlepšie na partnerskú krízu? No predsa ďalšie dieťa.😁 Niekomu sa nechce do práce.

@anonym_d557e0 čo viem tak jej muž zarobí dosť a Peťa nemusí pracovať

mnamko
autor
14. aug 2026
@anonym_b579f8

@anonym_b579f8 a ako je na instagrame?

anonym_b579f8
14. aug 2026
@mnamko

@anonym_b579f8 a ako je na instagrame?

@mnamko uz ho nema

taktotedanie
14. aug 2026
@mnamko

@taktotedanie nenašla som nič ohľadom Peti a snáď sa nestalo nič zlé keď som sa nanu opýtala

@mnamko no ja som citala minimalne 4 taketo diskusie vo velmi kratkej dobe - co je dost podozrive