icon

Kde je Petra z YouTube s piatimi deťmi?

mnamko
24. júl 2026

Ahojte,dnes má tak napadlo ,že už veľmi dlho som nevidela príspevky na YouTube od Petry čo má 5 deti.Jiři,Petr,Veľká,Nelka a Davidek.Neviete čo je sňou?

anonym_9a9abe
•
24. júl 2026

Ma sieste dieta a nema cas na youtube ...

futbalista27
•
Odpoveď bola odstránená
•
pink_lady
•
25. júl 2026

Jednoducho myslím sa tak rozhodla, ľudia ju hejtovali, dávali ju opakovane na sociálku... By som povedala konečne dostala rozum nezdielat sukromi. .a hlavne deti.

elenkaba
•
25. júl 2026
@anonym_9a9abe

Ma sieste dieta a nema cas na youtube ...

@anonym_9a9abe to vazne?

anonym_b579f8
•
25. júl 2026

Este pred siestym dietatom mali vo vztahu krizu (hovorila o tom na instagrame, ze kvoli tomu nebola aktivna), potom sa im este narodilo sieste. Myslim, ze ma dost starosti a nie este mysliet na youtube. Inac pod starym nazvom mimi a ja uz ma zmazane ucty aj na yt aj na ig.

iffushka
•
25. júl 2026

@mnamko no šieste dieťa nemá....kedy by to stihla?

arah
•
25. júl 2026

Tiež som ju rada sledovala a tiež veľa krát na ňu myslím podľa mňa nemá šieste

pink_lady
•
25. júl 2026
@anonym_b579f8

Este pred siestym dietatom mali vo vztahu krizu (hovorila o tom na instagrame, ze kvoli tomu nebola aktivna), potom sa im este narodilo sieste. Myslim, ze ma dost starosti a nie este mysliet na youtube. Inac pod starym nazvom mimi a ja uz ma zmazane ucty aj na yt aj na ig.

@anonym_b579f8 ma 5 deti, nie 6

Toto sú také dohady ako keď sa niekto pýtal na turistu Svata kde sa stratil a oljeden tam písal že zomrel... Alebo aj o Petrevsa pred rokom pisalo že im dieta pri pôrode umrelo a pod 🫣

anonym_b579f8
•
25. júl 2026
@pink_lady

@anonym_b579f8 ma 5 deti, nie 6

Toto sú také dohady ako keď sa niekto pýtal na turistu Svata kde sa stratil a oljeden tam písal že zomrel... Alebo aj o Petrevsa pred rokom pisalo že im dieta pri pôrode umrelo a pod 🫣

@pink_lady ake dohady ked to ONA zverejnila na svojom vlastnom ucte? Tusim, ze potom aj v najblizsom videu co vydala na YT po pauze povedala o tom par viet. Ale minimalne na IG sa k tomu zarucene vyjadrila v story.

anonym_889798
•
25. júl 2026
@anonym_b579f8

@anonym_b579f8 to fakt isla do siesteho? no teda, ale myslim, ze nema

anonym_d557e0
•
25. júl 2026

Čo je najlepšie na partnerskú krízu? No predsa ďalšie dieťa.😁 Niekomu sa nechce do práce.

pink_lady
•
25. júl 2026
@anonym_b579f8

@pink_lady ake dohady ked to ONA zverejnila na svojom vlastnom ucte? Tusim, ze potom aj v najblizsom videu co vydala na YT po pauze povedala o tom par viet. Ale minimalne na IG sa k tomu zarucene vyjadrila v story.

@anonym_b579f8 ano hovorila o krize ale po 4. dietati, piate sa im narodilo minuly rok v maji 😉 potom sa odmlcala a v jednom z poslednych vlogov hovorila aj o OSPODE ye mali viacero udani

anonym_6ecf09
•
25. júl 2026

Aj ja som ju rada sledovala dúfam že sa majú dobre. Dúfam že ju ešte niekedy uvidíme

taktotedanie
•
26. júl 2026

Tato tema sa tu opakuje pravidelne , na co dalsia zalozena tema o tejto rodine?

mnamko
autor
•
14. aug 2026
@taktotedanie

Tato tema sa tu opakuje pravidelne , na co dalsia zalozena tema o tejto rodine?

@taktotedanie nenašla som nič ohľadom Peti a snáď sa nestalo nič zlé keď som sa nanu opýtala

mnamko
autor
•
14. aug 2026
@anonym_d557e0

Čo je najlepšie na partnerskú krízu? No predsa ďalšie dieťa.😁 Niekomu sa nechce do práce.

@anonym_d557e0 čo viem tak jej muž zarobí dosť a Peťa nemusí pracovať

mnamko
autor
•
14. aug 2026
@anonym_b579f8

@anonym_b579f8 a ako je na instagrame?

anonym_b579f8
•
14. aug 2026
@mnamko

@anonym_b579f8 a ako je na instagrame?

@mnamko uz ho nema

taktotedanie
•
14. aug 2026
@mnamko

@taktotedanie nenašla som nič ohľadom Peti a snáď sa nestalo nič zlé keď som sa nanu opýtala

@mnamko no ja som citala minimalne 4 taketo diskusie vo velmi kratkej dobe - co je dost podozrive