Kde je Viestta? Zmizla z fóra?
Už pár dní mi neodpisuje na správy, dostala BAN ? Neviete čo s ňou je ? Ďakujem za odpoveď.
@anonym_autor dúfam, že @viesta je v poriadku. Možno nemôže z nejakých rodinných dôvodov. Mám pocit, že od kedy sa tu píše anonymne, upadá to. Nie kvôli samotnej možnosti tak písať, sám som to viac krát využil. Ale zneužíva sa to. Skrývanie sa v správach, ktoré ubližujú. A to ma mrzí.
😳😳😳 no či sa vám to páči alebo nie, nahlasujem túto tému. Až mi zle prišlo.
@earlgrey ďakujem, ja založím slušnú otázku/tému a vďaka tvojmu nahlaseniu má zablokujú. Dúfam že budeš dobre spať...;) A čo sa týka viestta, tak je mi z toho celého strašne smutno neviem čo si mám o nej teraz myslieť ani neviem kto to vlastne je. Kedy reagovala ona a kedy jej mama
@earlgrey ďakujem, ja založím slušnú otázku/tému a vďaka tvojmu nahlaseniu má zablokujú. Dúfam že budeš dobre spať...;) A čo sa týka viestta, tak je mi z toho celého strašne smutno neviem čo si mám o nej teraz myslieť ani neviem kto to vlastne je. Kedy reagovala ona a kedy jej mama
@anonym_autor a ty si kto,ked ta zaujima kto je ona?????
@anonym_autor Nie, kvôli tomu, ale kvôli tým hnusným komentom ohľadne jej syna. Veď už vieš, čo je s ňou, tak načo zbytočne nechávať ľudí nech na ňu kydajú?
@anonym_autor o tebe si čo myslieť?jaaaaj si anonym, poďme riešiť teba
No kto si?
@anonym_autor A neboj, nezablokujú ťa, jedine vymažu tému, teda ak to uznajú, takže kľudne môžeš spať aj ty 😉
Nie je jedno či je za tým nickom Janka alebo Ferka? Nejaká pani urobila účet na koňovi, jej účet používa jej matka. Veď nech píše aj jej pes, nie je to jedno? Veď nepíše pod svojím legálnym menom, je to len účet na fóre.
Kebyže sú to ľudia, ktorých osobne poznám, tak nepoviem nič. Naštvalo by ma kebyže si píšem s kamarátkou a potom zistím že mi odpisoval jej strýko. Ale takto..... nick je aj tak iba vymyslené meno a tým pádom je to anonymné. Toto môžem písať ja, moja babka, alebo som stratila vonku telefón a odpisuje srnka z lesa. Môže vám to byť všetkým srdečne jedno.
@anonym_autor pred pár dňami sme si písali v diskusii...
To ma veľmi prekvapilo, že za jej nickom stojí niekto iný.
Bolo mi veľmi divné ako stíha tak často komentovať príspevky.
Neodsudzujem to, aj im to vyhovuje. 🤷🏼♀️
Akože pani v rokoch nevie prežiť bez MK a píše z dcerineho účtu? no poseriem sa ...ale bolo mi divne že nikdy somnou nesuhlasila vzdy zhodila a potom občas dala laik aj pekne odpisala..
Akože pani v rokoch nevie prežiť bez MK a píše z dcerineho účtu? no poseriem sa ...ale bolo mi divne že nikdy somnou nesuhlasila vzdy zhodila a potom občas dala laik aj pekne odpisala..
@anonym_b0032a hlavne ze tak casto prizvukovala, ze ona nema potrebu sa skryvat za anonym 🙂
Hah, mne od začiatku na nej volačo nesedelo 😂
Nie je jedno či je za tým nickom Janka alebo Ferka? Nejaká pani urobila účet na koňovi, jej účet používa jej matka. Veď nech píše aj jej pes, nie je to jedno? Veď nepíše pod svojím legálnym menom, je to len účet na fóre.
Kebyže sú to ľudia, ktorých osobne poznám, tak nepoviem nič. Naštvalo by ma kebyže si píšem s kamarátkou a potom zistím že mi odpisoval jej strýko. Ale takto..... nick je aj tak iba vymyslené meno a tým pádom je to anonymné. Toto môžem písať ja, moja babka, alebo som stratila vonku telefón a odpisuje srnka z lesa. Môže vám to byť všetkým srdečne jedno.
@anonym_59c7eb vies co, nie, je to cudne. Ja som si tu nasla kamosku a piseme si uz sukromne inde. Kebyze si tu s nou pisem a za PC/mobilom sedi jej mama alebo stryko alebo kto, no nebola by som nadsena...🫣
@anonym_b0032a hlavne ze tak casto prizvukovala, ze ona nema potrebu sa skryvat za anonym 🙂
@anonym_c71b53 hej, zachytila som to presne a teraz neviem, co si o nej mysliet. Ja by som nikomu, ani mame, nedala pristup k svojmu vytvorenemu profilu. Nech ma vlastny. Jej nazory boli niektore velmi dobre a nad niektorymi som len krutila hlavou. A teraz sa ukazalo, ako to je. Taka sklamana som z toho, ci co.
ja som zas myslela že je to chlap
vždy mi to tak prišlo
Začala som na streche pred x rokmi kvôli rekonštrukcii. Tam zita bola akceptovaná, mala tuším nejaké technické vzdelanie, písala aj skúsenosti so záhradkou. Vtedy AI ešte nebolo, aby bol každý odborník na všetko, ona vedela pomôcť. Neskôr na koníku som narazila na viestu s rovnakým vyjadrovaním, rovnakým mestom a s podobnou záhradkou. Pre mňa to bola už dávno tá istá osoba, ktorá zmizla zo strechy... Neriešila som jej konkrétnu identitu, či Anka, Katka, i keď predavačku a syna som zachytila. Ale pridávala príspevky, ktoré mali hlavu a pätu, občas irónia, ktorá sa niektorých dotkla. Občas protistojne názory voči mojim, ale každý sme iný. Staršia pani mala dosť času, ale zväčša sa snažila naozaj pomôcť, posúvala mnohé skúsenosti, často s nadhľadom. A to rešpektujem. A že sa zaplietla do osobných výmyslov... "Kto je bez hriechu, nech hodí prvý kameňom."
Je to ako pri nyusike... Keď bola tu a písala hádala sa tu s veľa ľuďmi, veľa ľudí ju nemuselo tak ju často nahlasovali. Keď ju vyšmarili, tak zrazu každému chýbala 😂
A teraz aj pri Viestte, každý na ňu kydá a zároveň ju zháňa, lebo mu chýba? Či čo? A to je jedno kto všetko tu pod tým nickom písal. O čo vám ide? A na rodinu by sa nemalo útočiť. To, čo napísal ten anonym na ňu a aj na jej syna, to je fakt už cez čiaru. Mal by sa ten človek hanbiť. Tfuj.
@anonym_autor chvilu to tu necitam a ake novinky 🤭
Začala som na streche pred x rokmi kvôli rekonštrukcii. Tam zita bola akceptovaná, mala tuším nejaké technické vzdelanie, písala aj skúsenosti so záhradkou. Vtedy AI ešte nebolo, aby bol každý odborník na všetko, ona vedela pomôcť. Neskôr na koníku som narazila na viestu s rovnakým vyjadrovaním, rovnakým mestom a s podobnou záhradkou. Pre mňa to bola už dávno tá istá osoba, ktorá zmizla zo strechy... Neriešila som jej konkrétnu identitu, či Anka, Katka, i keď predavačku a syna som zachytila. Ale pridávala príspevky, ktoré mali hlavu a pätu, občas irónia, ktorá sa niektorých dotkla. Občas protistojne názory voči mojim, ale každý sme iný. Staršia pani mala dosť času, ale zväčša sa snažila naozaj pomôcť, posúvala mnohé skúsenosti, často s nadhľadom. A to rešpektujem. A že sa zaplietla do osobných výmyslov... "Kto je bez hriechu, nech hodí prvý kameňom."
@anonym_8c8e25 Zita tam je stale,stale,stale a tiez pekne a rozumne prispieva na modru strechu.
Pisala som na strechu Zite19,nech sa vrati viestta.
@anonym_8c8e25 Zita tam je stale,stale,stale a tiez pekne a rozumne prispieva na modru strechu.
@anonym_34eb2d vďaka za upresnenie. Chodím len do tém, ktoré aktualne potrebujem, a asi sa už naše témy neprelinaju.
@anonym_34eb2d vďaka za upresnenie. Chodím len do tém, ktoré aktualne potrebujem, a asi sa už naše témy neprelinaju.
@anonym_8c8e25 teraz tam je tema o koberci v spalni,my mame zase v obyvacke velkometrazny,tak tam som jej pisala,nech sa vrati Viestta.A je jedno ci mlada,ci stara.

😳😳😳 no či sa vám to páči alebo nie, nahlasujem túto tému. Až mi zle prišlo.