Kde sa stratila ľudskosť na fórach?
Ahojte. Nebola som tu niekoľko mesiacov, ale neviem, či sa mi to iba zdá ale čítam si niektoré diskusie a niektorí z vás sú tu strašne zlí. Vždy keď som sem ja osobne prišla, snažila som sa dotyčného podporiť, napísať niečo pekné ale to čo tu predvádzajú niektorí je fakt čisté dno.. Človek napíše s nejakým problémom, miesto podpory dostane pomaly výsmech a urážky.. Normálne sa zamýšľam, kde sa v ľudoch stratila ľudskosť... Nemáte aj vy taký pocit?
@anonym_autor ty sama pises "to čo tu predvádzajú niektorí je fakt čisté dno.." a to je akoze nieco pekne a ludske? Ja som tu niekolko rokov a myslim ze trocha sa to zhorsilo ked pribudla moznost prispievat anonymne ale celkovo je to zhruba take iste ako vzdy. Stale sa tu najde aj dostatok dobrych rad a nazorov
@anonym_autor áno, je to hrozné, ako niektorí reagujú
a nie je to tak ze na blbu otazku, blba odpoved ? ze dotycny dostanu nakladacku v odpovedi ked si ju aj zasluzia ?
@anonym_autor dlho som nic take necitala...ale tak ludia sa tu aj ventiluju, sa cudujem, ze ta toto trapi.
@anonym_autor nie nemyslim si, bolo to tu stale len v mensom, teraz ked vies dat anonym si kazdy uzdu popusti
Ludia su prehnite svine, najhorsie su zakomplexovane matky a tych je tu habadej
Podla mna na oboch stranach sa to zhorsilo 🙂 temy, ktore tu zvacsa anonymni uzivatelia pridavaju su na zaplakanie a plati to aj opacne, ze anonymni komentujuci sa citia velmi odvazne a tak su niektore komentare naozaj cez (ale to tu bolo vzdy, mozno kusok menej). Nie je to o ludskosti ta nevymrela, len anonymita asi dodava odvahu na....hlupe otazky a hlupe komentare. A obcas ano priznam sa, su tie ostrejsie komentare asi aj adekvatne k tomu, ako reaguje ten, co temu zadal.
@anonym_autor ľuďom d+balo vždy. Len o tom nevedel celý svet. Len v rodnom chotári
Súhlasím, vidieť to pri citani starých diskusii. Teraz sa človek boji čokoľvek opýtať.
Buď som si už zvykla, ale mám pocit, že v poslednej dobe je to lepšie ako pár mesiacov dozadu..
Občas niekto napíše niečo štiplavé, ale už sa v tom tak ľudia nemáču.. napíšu anonymne a tým sa ich ani urážka tak nedotkne, nepotrebujú sa toľko obhajovať a doťahovať pod anonymom.
Vlastne aj všetky príspevky autorov sú anonymné, keď sa mu diskusia nepáči, tak ju neživí a často sa ani autor nezapojí.. je tu veľa fake tém, ale keď to niekomu robí radosť neriešim
@anonym_autor ani ty nie si výnimka.
@anonym_autor máš čistú pravdu. Mne sa tu už nechce ani chodiť kvôli tomu.

Nie.