icon

Ďakujem za podporu a zmenu života na fóre

17. júl 2026

Rád by som sa vám všetkým úprimne poďakoval, no potrebujem do zo seba dostať.

Dopredu sa ospravedlňujem že píšem anonymne. Na MK som už dlhšie, no moja registrácia bola pôvodne len kvôli bazáru. Iba nedávno som sa začal aktívnejšie zapájať do diskusií a úprimne, vôbec som nečakal, že mi práve toto fórum môže tak veľmi pomôcť.

Priznám sa že ako muž som si spočiatku ani nevedel predstaviť, že raz budem písať práve sem. MK väčšina ľudí vníma ako miesto pre ženy a mamičky, no ja som tu našiel množstvo úprimných ľudí ochotných podeliť sa o svoje skúsenosti a názory.

Posledné obdobie pre mňa nebolo jednoduché. Dlhší čas som sa snažil vyrovnať s rozchodom a nájsť opäť pokoj v sebe. Práve tu som našiel pohľady ľudí, ktorí si prešli podobnými situáciami alebo ich zažili z druhej strany. Uvedomil som si, že život nebýva čiernobiely a že každá situácia má viac uhlov pohľadu.

Aj v diskusiách, ktoré som založil ja, ste mi dali možnosť vidieť veci očami žien. Niektoré z vás so mnou súhlasili, niektoré ma skritizovali a niektoré mali úplne opačný názor. Nikdy som to však nebral ako útok. Práve naopak, aj kritické názory ma prinútili zamyslieť sa a posunuli ma ďalej.

Ak niekedy moje témy prispeli k zbytočným hádkam alebo nedorozumeniam, úprimne ma to mrzí. Mojím cieľom nikdy nebolo ľudí rozhádať, ale pochopiť rôzne pohľady na život.
Vďaka vám som sa prestal točiť v minulosti a začal som sa viac sústrediť na budúcnosť. Dnes sa cítim oveľa lepšie ako pred pár mesiacmi a som presvedčený, že aj vaše názory a skúsenosti na tom mali svoj veľký podiel.

Preto vám chcem úprimne poďakovať. Aj keď sa navzájom nepoznáme a väčšina z nás zostane len pri anonymných prezývkach, mnohé z vás mi pomohli viac, než si možno uvedomujete. Niekedy totiž stačí obyčajná veta alebo pohľad človeka zvonku a dokáže zmeniť smer, akým sa človek uberá.

Prajem vám všetkým veľa zdravia, pokoja a čo najmenej ťažkých životných situácií. A ak sa sem raz dostane niekto, kto bude prežívať podobné obdobie ako ja, verím, že tu nájde rovnakú podporu, pochopenie a úprimnosť, akú som našiel ja.

Ďakujem vám všetkým. ❤

maca1984
17. júl 2026

Jéj, to je milé . Držím palce a želám veľa štastia v nových začiatkoch .

domkakvet
17. júl 2026

@anonym_autor neviem, ci aj moja rada pomohla, ked ze netusim kto si a o aky prispevok islo, ale som rada, ze sa najde niekto komu rady pomahaju a teda, ze tu neradime zbytocne, tak ze je super, ze si dal spatnu vazbu, ktoru aj ja vyuzijem a teda rada by som napisala, ze aj mne niektore rady pomohli.

anonym_df64ca
17. júl 2026

@anonym_autor ja sa pripojím, že naozaj som si tu viackrát našla radu, ja zas ohl.babatka- napr. dávkovania sirupov, šampón na mliečnu chrastu...a veľa veľa rôznych menších problémov, ktoré mi vaše rady pomohli vyriešiť. Tiež sa teda pripájam a vyslovujem Ďakujem!

lapersefona
18. júl 2026

Konečne pozitívna diskusia. Aj my tebe ďakujeme za tvoje obohatenie. Prajem všetko dobre😁