icon

Kedy využiť anonymnú službu na Modrom koníkovi?

Včera o 13:20

Kedy môžem využiť službu "pytame_sa_za_teba" na modrom koníkovi?

Ako viem, že moja otázka je citlivá a kedy nie je a mám ju položiť anonymne?

Existujú na to nejaké pravidlá?

anonym_52e412
Včera o 13:26

Už bolo týmto spôsobom založených niekoľko diskusií, ktoré vôbec neboli podľa môjho názoru nejaké citlivé a je tu mnoho podobných založených klasicky anonymne... asi to každý vnímame inak a nezdá sa mi, že keď to predstavovali, tak uvádzali presné pravidlá... jednoducho, keď vyhodnotíš, že nechceš čítať odpovede na svoju otázku priamo... zatiaľ mám, ale pocit, že to je skôr na škodu, často tam chýbajú naozaj podstatné informácie, ktoré môžu výrazne ovplyvniť názory na situáciu a bez nich je feedback, ktorý potom dostaneš skreslený...

liusa82
Včera o 13:48

podla mňa je to somarina tieto anonymné diskusie cez koňa teda keď to za teba koník založí.Akurát to čítam teda popis toho pre koho a na čo je to určené...No ale aj tak si to dotyčné určite čítajú neverim že nie a uražáť sa dá aj v takejto diskusii akurát že priamo nenadávajú autorke.Ja v tom nejaký extra zmysel nevidím.Možno niekto hej

anonym_3d5296
Včera o 14:54

je to blbosť

unicornlady
Včera o 15:47

Tiež som premýšľala, že tu na to založím diskusiu, že načo to vlastne vytvorili
Keďže sa dá téma vytvoriť anonymne a dá sa potom aj následne reagovať, dopĺňať informácie, prípadne sa sám autor môže spýtať doplňujúce otázky, s čím potrebuje pomôcť.