Koho sledujete na Instagrame?
Akých ľudí sledujete?
@anonym_autor žiadnych
@anonym_ecc754 ďakujem za odpoveď, zaujíma ma ale koho sledovať 🙂
@anonym_autor však koho chceš, podľa toho čo ťa zaujíma
@anonym_autor však koho chceš, podľa toho čo ťa zaujíma
@bomba36 hľadám tipy
Takých, ktorých poznám, pár obľúbených podnikov/firiem, tatérov a niekoľko výskumných skupín z môjho odboru 😅 ale z takých, ktorí svoj obsah smerujú na širšie publikum tam mám pár trénerov, obľúbený napr. tls.coaching, niekoľko profilov o varení, prvé mi napadnú ucitelzhotelky a recepty_od_starkej, z cestovateľov sa mi páčia destinationcheckers a tak zo života farma_sity... záleží podľa tvojich záujmov
len tych, ktorych aj osobne poznam sledujem. nevidim dovod sledovat zivoty cudzich
Napr herecku Gillian Anderson, lekarku Louise Newson a europoslankynu Abir Alsahlani
sledujem kadekoho, inšpirácie a pod., záleží, o aké odvetvie máš záujem, nedá sa všeobecne poradiť 😅 niekto rád sleduje módu, ale slovnskí influenceri mu nevyhovujú, niekto rád sleduje svoje obľúbené podniky, niekto hudobníkov, ale nemusíš mať rovnaký vkus na hudbu/jedlo 😁
@anonym_autor tak hadam mas nejake zaujmy nie???? vies co ta bavi? ja sledujem stranky a ludi podla MOJICH zaujmov nie podla toho co ludia na modrom koni sleduju
@anonym_autor sima_disekova dúfam, že nič neporušujem ak to takto napíšem. Odporúčam je to mladá šikovná žena ktorá žiaľ po ťažkom úraze skončila na vozíčku. Avšak jej taký životný optimizmus by som veru veľmi chcel mať. Myslím, že ona môže byť pre mnohých ľudí krásnym príkladom. Nevzdávať sa a veriť napriek všetkému. Oplatí sa podľa mňa ju sledovať.
Väčšinou mojich známych a kamarátov. Potom nejaké firmy, podniky, kaderníčky, kozmetičky z môjho mesta. Čo sa týka fitness - Fitkoučing a Tomaxa. A čo sa týka varenia tehotného kuchařa. 🙂
Alex Volkanovski, Islam Makhachev, Jiri Procházka, asi ti to nič nehovorí, kto je to.
Zidekovu, Kamilu Sikl, Nelu Slovakovu, Pampi Zavacku, utulky, geotyna, lov lifestyle
Hocico zaradom 😂
Ďakujem ❤️
PS: sledujete aj mamavlogerky ?
Sledujem mojich kamaratov. Influencerky, ktore nic ine nevedia len sa odfotit a promovat tretotriedne produkty, take nesledujem
@anonym_autor nikoho. Nemám IG.
Ďakujem ❤️
PS: sledujete aj mamavlogerky ?
@anonym_autor nie. Naco.
To sa to tu hemží pubertiačkami, každý druhý deň tá istá téma.
Ľudí, ktorí majú obsah súvisiaci s mojou prácou. Inak nikoho ani známych nemam medzi sledovanými
vsetkych moznych: blizkych, znamych, celebrity, influencerky, mini influencerky.......

@anonym_autor žiadnych