icon

Koho ste zablokovali na Koníku? Zlepšilo sa fórum?

2. júl 2026

Dobre rano. Pre mnohych je mozno dobre lebo ste tu niekoho zablokovali. Cize moja otazka znie" kolho ste zablokovali a zrazu sa vam modry konic cita lepsie"

anonym_b72135
2. júl 2026
@anonym_b53685

Neblokujem, len preskakujem nečítam všetky príspevky hlavne tie dlhé výlevy o ničom...

@anonym_b53685
Presne tie traktáty nečítam ani ja, napr. od Moonlight… a pani AL a ešte zopár žien ktoré si myslia, že čím dlhší prispevok tým budú viac viditeľné 😁
Ale nemám potrebu ich blokovať, myslim si svoje, preskočim a čítam ďalej

sisaka
2. júl 2026

Ja som neblokla nikoho, tie čo som mala dávno bloknuté koli tým náboženským utorkom som odblokovala, ak mi budú vyskakovať, tak ich asi bloknem nanovo, ale inak ma tu nik nerozčuluje natoľko, aby som nezniesla si od neho niečo prečítať, tie dlhé AI traktáty preskakujem, takže ani neviem, čo tam vypisuje.
Mňa si blokla minimálne jedna osoba, čo som si zatiaľ všimla, viem aj nick, keďže na ňu reagovali iní. Nick mi nič nehovorí, ani som netušila, že tejto neznámej žene ležím až tak v žalúdku, že ma musela bloknúť 😂, ale ak jej to prispelo k mentalnemu zdraviu, tak sa teším spolu s ňou.

citronove_koliesko
2. júl 2026
@doriiis

@zuzana76
@rozculena .... Uvidela by som ju, aj keby nepisala pod anonynom.

@doriiis ta to jaka komedia 😅 aj ta zablokuje aj tak sa vidite bo pise jak anonym, pre istotu, zeby sa neodhalila, ze si ta zablokovala 😃

anonym_a5f557
2. júl 2026
@citronove_koliesko

@doriiis ta to jaka komedia 😅 aj ta zablokuje aj tak sa vidite bo pise jak anonym, pre istotu, zeby sa neodhalila, ze si ta zablokovala 😃

@citronove_koliesko vidim ze ju to zobralo ked to takto vo velkom riesi.No co uz kazdy ju nezboznuje a myslim ze nie som jedina kto ju blokol vela zien tu pisalo myslim vseobecne na mk ze dorisu nemusi.Tak nech je kludna nie som to len ja.Ktovie kto vsetko ju este poblokoval

minenkaa
2. júl 2026
@anonym_a5f557

@citronove_koliesko vidim ze ju to zobralo ked to takto vo velkom riesi.No co uz kazdy ju nezboznuje a myslim ze nie som jedina kto ju blokol vela zien tu pisalo myslim vseobecne na mk ze dorisu nemusi.Tak nech je kludna nie som to len ja.Ktovie kto vsetko ju este poblokoval

@anonym_a5f557 veď ty to riešiš
Napisala ti jedine dakujem, nič iné a potom odpovedala

biba_18
2. júl 2026
@anonym_a5f557

@anonym_a5f557 ako to že ju vidíš keď si ju zablokovala? 😒

rozculena
2. júl 2026
@doriiis

@zuzana76
@rozculena .... Uvidela by som ju, aj keby nepisala pod anonynom.

@doriiis ak ťa zablokovala,tak ju predsa neuvidíš

anonym_a5f557
2. júl 2026
@minenkaa

@anonym_a5f557 veď ty to riešiš
Napisala ti jedine dakujem, nič iné a potom odpovedala

@minenkaa ale to ja nevidim co tam bolo len vidim ze pisala ten skryty komentar

anonym_a5f557
2. júl 2026
@biba_18

@anonym_a5f557 ako to že ju vidíš keď si ju zablokovala? 😒

@biba_18 ja nevidim co pise iba tu vetu skryty komentar a vidim ze je to dorisa lebo ine zeny ju oznacili ale odpoved nevidim

citronove_koliesko
2. júl 2026
@anonym_a5f557

@anonym_a5f557 ja vidim vsetko, a mozem ti povedat ze najviac to riesis ty 😃 ona ta ma fakt v pazi, mozes byt kludna.

doriiis
2. júl 2026
@rozculena

@doriiis ak ťa zablokovala,tak ju predsa neuvidíš

@rozculena ... Vidím každé jej slovo.

zuzana76
2. júl 2026
@doriiis

@rozculena ... Vidím každé jej slovo.

@doriiis a vies, kto to je? Lebo tu pise ako anonym

doriiis
2. júl 2026
@zuzana76

@doriiis a vies, kto to je? Lebo tu pise ako anonym

@zuzana76 ... Nie, vidím ju ako anonym. Tak, ako aj ty

zuzana76
2. júl 2026
@doriiis

@zuzana76 ... Nie, vidím ju ako anonym. Tak, ako aj ty

@doriiis ano, ako anonym si ta nezablokovala, takze to vidis, ty si ju blokla ako anonym, takze ona ta nevidi, ale ze ci tusis, kto to je, aky nick, inak toto bude parada, ked niekto nebude vidiet polovicu diskusie

doriiis
2. júl 2026
@zuzana76

@doriiis ano, ako anonym si ta nezablokovala, takze to vidis, ty si ju blokla ako anonym, takze ona ta nevidi, ale ze ci tusis, kto to je, aky nick, inak toto bude parada, ked niekto nebude vidiet polovicu diskusie

@zuzana76 ... Ja som ju neblokla.Ona ma nevidí,lebo si ma blokla.

zuzana76
2. júl 2026
@doriiis

@zuzana76 ... Ja som ju neblokla.Ona ma nevidí,lebo si ma blokla.

@doriiis aha, uz chapem

doriiis
2. júl 2026
@zuzana76

@doriiis aha, uz chapem

@zuzana76 ... No lebo ma blokla. Veď nato to robila. Aby nevidela moje prispevky

zuzana76
2. júl 2026
@doriiis

@zuzana76 ... No lebo ma blokla. Veď nato to robila. Aby nevidela moje prispevky

@doriiis 🤣

rozculena
2. júl 2026
@doriiis

@zuzana76
@doriiis
ja už nechápem,aké to je domotané.Zasa super funkcia

sticker
zuzana76
2. júl 2026
@rozculena

@zuzana76
@doriiis
ja už nechápem,aké to je domotané.Zasa super funkcia

@rozculena ja uz chapem 🤣, no bude to zaujimave

Mna by ale zaujimalo, ze co ak si niekto niekoho blokne a bude o nom rozsirovat nepravdy, ohovarat ho a ten sa nebude moct branit

anonym_b53685
2. júl 2026
@anonym_b72135

@anonym_b53685
Presne tie traktáty nečítam ani ja, napr. od Moonlight… a pani AL a ešte zopár žien ktoré si myslia, že čím dlhší prispevok tým budú viac viditeľné 😁

@anonym_b72135 👍

minenkaa
2. júl 2026
@anonym_a5f557

@minenkaa ale to ja nevidim co tam bolo len vidim ze pisala ten skryty komentar

@anonym_a5f557 no tak ver tomu ,že to nerieši a ani trochu

minenkaa
2. júl 2026

Fakt super funkcia a potom to takto dopadne ,budú si zas niektoré domýšľať uplne bludy a nepravdy

patrike
2. júl 2026

Cerstva skusenost : nejaka zena trpela uz dlhsie predstavou, ze som nejaka konkretna osoba, ktoru pozna osobne. Zacala o tej osobe publikovat osobne udaje, vulgarne nadavat, doslo aj na vyhrazky nasilim pri osobnom stretnuti. Admini jej po mojom oznameni zmazali diskusne vlakno. Okamzite ma nasla v inom vlakne a zacalo to znova. Blokol som ju, pomohlo.

patrike
2. júl 2026
@minenkaa

Fakt super funkcia a potom to takto dopadne ,budú si zas niektoré domýšľať uplne bludy a nepravdy

@minenkaa Mi nieco hovor o tom, som si uzil svoje.

anonym_764d9e
2. júl 2026
@zuzana76

@rozculena ja uz chapem 🤣, no bude to zaujimave

Mna by ale zaujimalo, ze co ak si niekto niekoho blokne a bude o nom rozsirovat nepravdy, ohovarat ho a ten sa nebude moct branit

@zuzana76 Tak hádam si ju zastanú kamarátky, alebo kamoši 😀 už sme tu aj tak jedna veľká rodina.
No a ešte je tu jedna vec. Ja vidím tie komentáre a aj nicky keď sa odhlásim. Keď si mňa niekto blokol, ale ja jeho nie. Na stene takisto vidieť komentár keď má niekto verejný príspevok. Odhlásim sa a vidím, kto si ma blokol 😀 už mám tri nicky u koho som bloknutý.

rozculena
2. júl 2026
@anonym_764d9e

@zuzana76 Tak hádam si ju zastanú kamarátky, alebo kamoši 😀 už sme tu aj tak jedna veľká rodina.
No a ešte je tu jedna vec. Ja vidím tie komentáre a aj nicky keď sa odhlásim. Keď si mňa niekto blokol, ale ja jeho nie. Na stene takisto vidieť komentár keď má niekto verejný príspevok. Odhlásim sa a vidím, kto si ma blokol 😀 už mám tri nicky u koho som bloknutý.

@anonym_764d9e tak to teda nedomysleli😀

anonym_764d9e
2. júl 2026
@rozculena

@anonym_764d9e tak to teda nedomysleli😀

@rozculena No nedomysleli. Ale je pravda, že je to ťažké, vyhovieť všetkým na tak veľkom fóre. 😀 Preto to neberiem vážne. Ja sa tu bavím. A občas aj dobre poradím alebo nájdem radu.

anonym_7f3890
2. júl 2026

Už mám aj ja prvé blokovanie od f333, napíše mi odpoveď a zablokuje prečítanie odpovede 🙂

yellowunicorn
2. júl 2026
@anonym_b72135

@anonym_b53685

@anonym_b72135 To druhé pismeno je veľké i a nie malé elko 😉 je to skratka pre "artificial intelligence"