icon

Koľko ľudí ste zablokovali na Modrom koníku?

Včera o 20:10

Kolko ludi na MK ste si zablokovali a nasledne vidite nejake zlepsenie diskusie?

Strana
z2
anonym_10df1c
Včera o 20:11

mam asi 30, su to ludia s ktorymi som nemala konflikt len mi ich nazory pridu mimo, napr dnes som blokla nick pani co chcela aby jej darovali auto, myslim si, ze ten nick pre mna osobne nebude vobec prinosom nazorovo

bielasovicka
Včera o 20:15

Ja nikoho. Načo? Ja neberiem mk tak vážne ako niektoré. Co sa mi nepáči idem ďalej a hotovo. Ale mňa jedna blokla, aj viem kto. Taky neznámy nick co som jej ani nič nepísala. Nevadí.

parvinka0001
Včera o 20:16

Nikoho. Aj keď neviem prečo mi občas ukáže že zablokovaný

biba_18
Včera o 20:17
@parvinka0001

Nikoho. Aj keď neviem prečo mi občas ukáže že zablokovaný

@parvinka0001 lebo ona si zablokovala teba 😏

motylik2559
Včera o 20:24
@bielasovicka

Ja nikoho. Načo? Ja neberiem mk tak vážne ako niektoré. Co sa mi nepáči idem ďalej a hotovo. Ale mňa jedna blokla, aj viem kto. Taky neznámy nick co som jej ani nič nepísala. Nevadí.

@bielasovicka Mam presne ten isty nazor. Ved mk nie je pre mna zivotne dolezity. Osoby, co ma aj mozno raz bloknu nebudem riesit, ved ani neviem kto to vlastne je, kedze sme sa nevideli nazivo🙂 Skor to tu beriem na obcasne pokecanie, prip. poradim v niecom ak viem a to co ma nejak nezaujima, take temy preskocim a vybavene😄 Takze v tomto s tebou uplne suhlasim.

anonym_730700
Včera o 20:25

Nikoho.Preskocim a citam dalej.To vela vypoveda o cloveku ktory blokuje kopec nickov len preto, že ma niekto iny nazor.😁Neviem si predstavit ako taky clovek funguje v realite

anonym_8f43e1
Včera o 20:26

1, akasi zenska tu spamovala s pozickami

parvinka0001
Včera o 20:28
@biba_18

@parvinka0001 lebo ona si zablokovala teba 😏

@biba_18 aha diky 😂😁👍

anonym_1e1130
Včera o 20:32

@anonym_autor 0

miadi
Včera o 20:37

Tu sa da bloknut 🫪som netusila ale ani to nevyuzijem . Ja mam bloknutych par ludi na fb ale to uz davno . A obcas bloknem niektore videa ked ma ich obsah nezaujima a nechcem aby mi ich stale vnucoval system.

simca06022011
Včera o 20:50

Nikoho :DDD pride mi to smiesne... ak nechcem, necitam , nereagujem.. ja chapem, ze nie s kazdymi si musim rozumiet, a nie so vsetkymi musim suhlasit :D

anonym_7a5418
Včera o 20:55
@simca06022011

Nikoho :DDD pride mi to smiesne... ak nechcem, necitam , nereagujem.. ja chapem, ze nie s kazdymi si musim rozumiet, a nie so vsetkymi musim suhlasit :D

@simca06022011 nadviažem na tvoj komentár. 2. júla bola založená presne táto istá téma. Mne toto príde smiešne.

simca06022011
Včera o 20:57
@anonym_7a5418

@simca06022011 nadviažem na tvoj komentár. 2. júla bola založená presne táto istá téma. Mne toto príde smiešne.

@anonym_7a5418 ja nesledujem kedy ake temy sa zakladaju, ale tak ked toto je smiesne, tak potom v podsatte kazda tema tu, lebo xy tem sa dookola roky opakuje.. malokto cita archiv a kadeco, vytvaraju si ludia temy ake chcu kedy ich napadne...

catherin4
Včera o 20:58

Ani jedneho

luizina
Včera o 21:01

Tiez ani jedneho, je to diskusne forum a ak ma niekto iný nazor, nevadi, mozno aj to mi da nieco raz do zivota a ked nie, nevadi. Na MK proste nevidim dovod niekoho blokovat.

anonym_9a2447
Včera o 21:05

0
Nikoho tu neprezivam tak, aby som musela blokovat. Navyse, ak by mi tu niekto tak prekazal, viem preskocit jeho prispevok.. bodaj by sa to tak lahko dalo aj v realite s ludmi, ktorych nemusime😅

sisa_s
Včera o 21:21

Odkedy zaviedli novu funkciu blokovania, tak som si v diskusiach blokla 5 - 2 anonymovia, pr85, nepodarok a nejakeho marabu, ktory zaklada stale temy o tom, ako ludia nemaju brat lieky na vysoky tlak, lebo sa nimi otravia 😀 ostatnych zablokovanych (cca 20) mam takych, ktori spamovali v minulosti na fore (nie, nepotrebujem vidiet kazdy den fotku cudzieho novorodenca), organizacie, ktore ma nezaujimaju...

marci9
Včera o 21:21

Nikoho.

rozculena
Včera o 21:46

0

anonym_457459
Včera o 22:13

nikoho. načo by som to robila.

anonym_db0927
Včera o 23:49

Nikoho. Všimla som si, ako rýchlo tu ľudia blokujú. Blokovaním ľudí s inými názormi si človek vytvára umelú bublinu a stráca kontakt s realitou. Človek, ktorý dnes píše ostro, môže zajtra pridať príspevok, ktorý mi pomôže alebo ma inšpiruje.
No ak si mňa niekto zablokuje, nič s tým neurobím. Ale môžem to brať ako kompliment. Je to však nespravodlivé, lebo ja som dotyčnému slobodu slova nechala, on mi ju vzal. Najväčším paradoxom neblokovania je to, že ma nakoniec zablokuje ten, komu dôjdu argumenty.
A čo na tom, že nevidím pol diskusie ? 😀 stačí sa odhlásiť a vidím všetko. Už som takto objavila 7 nickov, čo si ma blokli 😂

moonlight1210
Dnes o 03:40

Nikoho. A zatial sa nechystam. Este ma tu nikdy nikto nedokazal primat k tomu, aby som sa ho chcela zbavit.
Ak ma niekto otravuje, jednoducho jeho existenciu ignorujem.

Takze kym napriklad v diskuii o politike povazujem jeho nazory za nahlavu postavene, v diskusii o parfemoch moze nahodou dat dobry tip.

Skoda o to prist pre trochu chvilkoveho nesuhlasu, nie?

anonym_373275
Dnes o 03:47

Nemam nikoho,cakam len na 1 anonym,co isto napise,aby bola zaujimava a tu si bloknem,nech ma uz neobtazuje ale inak nikoho nebudem blokovat.Nikto iny ma neobtazuje,co chcem si precitam a na co chcem reagujem.

sense
Dnes o 04:11

Nikoho

tundra
Dnes o 04:38

@anonym_autor
„Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí."
Elbert Hubbard

anonym_59bd41
Dnes o 04:58

Nikoho som si neblokla. Ak niekto pise bludy, preskocim, niekedy zareagujem. Ak si niekto zablokuje viac ako 4- 5 ludi, je on sam konfliktny clovek. Takze najvyssi cas sa zamysliet, ze chyba bude v nom a nie v druhych.

jeennyv
Dnes o 07:31

Nikoho… ja by som zrusila to anonymne…. Bud som ticho alebo sa nehanbim pod svojim nickom napisat nazor…

anjelicek26
Dnes o 07:40

1

haley7897
Dnes o 08:17

Ja 0. U mna sa smeti vysypali samé 🤣

haley7897
Dnes o 08:26

Inak, uprimne, mne pride, ze toto blokovanie prišlo jednak neskoro a je aj zle ošetrené. Nebolo treba blokovať nikoho vo fóre. Naopak nikdy nemali zrušiť privátne nastavenia účtov - kto je tu dlho vie, ze kedysi sa dali prispevky nastaviť "pre priateľov ". Práve tieto osobné útoky odtiaľto vystvali mnohých užívateľov, nie názory vo fóre. Väčšina ľudí ktorí tu prispevali k téme si povedali, ze to za to nestojí a odišli. Toxický jedinci co si sem len chodia kopnúť zostali a s možnosťou anonymity akoby pohnojil... celé zle

Strana
z2