icon

Koľko stojí vrátenie tovaru v Sinsay?

14. feb 2024

Koľko sa platí za vrátenie ?
Mne tu ukazuje 0€ len či je to tak máte skúsenosti ?

Koľko stojí vrátenie tovaru v Sinsay?
janai1
•
14. feb 2024

Ako ti to ma vyrátať VLASTNÉ náklady, keď nikto netuší akou spoločnosťou a ako sa to rozhodneš poslať. Koľko si zaplatíš, toľko to bude

smilingwoman
•
14. feb 2024

Ako pisu, Vratenie v kamennej predajni je bezplatne. Uz som tak vratila, všetko ok.

hipuska
•
14. feb 2024

@janai1 koment od veci, vratenie na kamennú predajňu je zvyčajne osobne. Ešte som nepočula, že pri osobnom vrateni na predajňu posielaš kuriérom. Autorka, všetko je rozpísané v podmienkach vratenia. Inak, nechápem ako sa môže niekto toto pytat

mikaelka1
•
14. feb 2024

Ked si das stranku cez prehliadac tak mas moznost aj kurierom alebo packetou zadarmo

janai1
•
14. feb 2024

@hipuska Ja ti neviem ale pozeráme sa na rovnaký screen ty odveci koment? Lebo ja vidím, že ma zaskrtnute vrátenie na vlastné náklady

vanilka83
•
14. feb 2024

Mohito ma tak isto keď mi niečo príde a nesedí mi to proste ti zanesiem do predajne najbližšej a je to zadarmo nič sa nemusí baliť vypisovať....tak je to najrýchlejšie a najjednoduchšie. Takže osobne vrátenie na predajňu je proste zadarmo ak postou/kuriérom to je vždy na vlastné náklady. Akú prepravu zvolis je tvoja vec.