Vrátenie tovaru v Mohito

lenkapap
24. júl 2023

Ahojte, má niekto skúsenosť s vrátením tovaru v Mohito - vyklikla som možnosť, že príde kuriér po balíček a síce tam píšu, že kuriér má 3 dni na to, aby sa zastavil, ale už je to týždeň (8 pracévných dní) a ešte neprišiel. Čas na vrátenie sa kráti a nenašla som žiadny tel. kontakt kam do Mohita volať, že čo je s tým vrátením. Máte skúsenosť ako to riešiť? Vopred ďakujem.

vkatush
24. júl 2023

@lenkapap ja som bez problému vrátila, ale na som poslala poštou.
Správu si neskúšala poslať? Aj telefón tam tuším mali, ale ak nie, tak správu. Dokonca tam je, že aj kuriér nepríde do 3 dni, kontaktovať zákaznícky servis.

simca06022011
24. júl 2023

kontaktuj zakaznicky servis, nieco nie je dobre. Kuriera si sidohodla s kurierskou spolocnostou? Lebo neviem ci to automaticky posiela mohito.

victoriab
24. júl 2023

@lenkapap ja som vracala nedávno švagrinej, šla som do predajne, do 5 minút vybavneé

nikpa
24. júl 2023

@lenkapap prosím ťa a kde si hľadala? Veď tam máš niekoľko možností kontaktovať ich, dokonca aj priamo živý chat

kris_tin257
24. júl 2023

Ja som sa s nimi naťahovala pol roka kvôli tomu, niekoľkokrát objednaný kuriér nikdy neprišiel v ten deň kedy mal a bola som doma ale vždy meškal deň dva kedy som ja bola v práci a nevedela mu to dať... Katastrofa niekoľkokrát som ich urgovala kvôli tomu nič sa nevyriešilo... Musela som to nakoniec poslať na vlastné náklady poštou