Kto je frajerka Alana Murina?
Kto je frajerka Alana Murina?
Ja
@anonym_432e07 Nemáš pravdu, ja som to.
@anonym_432e07 Nemáš pravdu, ja som to.
@anonym_61c592 🤣🤣👍
Kto je Alan Murín?😀
Spytaj sa ho, mozno ti prezradi. Kontakt - instagram.com/alanmurin facebook.com/murinalan
Kto je Alan Murín?😀
@anonym_acb483 ja neviem, myslis, ze je toto dobra otazka? Ved si vygoogli, ak nevies, lebo vseobecny prehlad patri k inteligentym ludom
Spytaj sa ho, mozno ti prezradi. Kontakt - instagram.com/alanmurin facebook.com/murinalan
@anonym_368f8b neodpísal
@abbey1 myslím že Charlieho brat😀😀
@tiezjednababa Už som pozrela. A veru, večer si pustím 2 a 1/2 chlapa.
Načo ti to je? Ako veľmi ťažké je rešpektovať, že si stráži súkromie a nerýpať sa v pre teba absolútne nepodstatných informáciách?
@anonym_acb483 ja neviem, myslis, ze je toto dobra otazka? Ved si vygoogli, ak nevies, lebo vseobecny prehlad patri k inteligentym ludom
@mk1111111111 Ďakujem za radu, ale možno by bolo fajn mať aj zmysel pre humor a nemať snahu poučovať, mať o sebe príliš vysokú mienku a ostatných považovať za hlupákov.Mimochodom,je smutné,keď niekto má všeobecný prehľad len vďaka Googlu.
@mk1111111111 vymenuj všetkých našich prezidentov od roku 1918. To patrí k všeobecnému rozhľadu a vzdelaniu. Nie dajaky Murín(ja fakt neviem kto to je) a ani to že nepoznaš Murina neznamena absolutne nič pre tvoju inteligenciu.
A obraz o tvojej inteligencii dokresľuje tvoja otázka: Kto je frajerka Alana Murina?
To je asi vrchol tvojho " vedomostneho obzoru"

Ja