Kto sa narodil 15. apríla a oslavuje so mnou?
Osobné nepoznám reálne nikoho okrem seba, kto by sa v tento výnimočný deň narodil, tak len tak zo zábavy sa pýtam takto 😀
@anonym_autor v com je vynimocny?
@anonym_autor
Dnes (15. apríla) má narodeniny viacero známych ľudí. Tu je výber tých najznámejších:
Emma Watson (Hermiona z Harryho Pottera)
Seth Rogen (komediálne filmy ako Superbad)
Luis Fonsi (hit Despacito)
Chris Stapleton (country)
Maisie Williams (Game of Thrones)
Sexyy Red
Z historických osobností:
Leonardo da Vinci (narodený 1452)
@anonym_autor
Dnes (15. apríla) má narodeniny viacero známych ľudí. Tu je výber tých najznámejších:
Emma Watson (Hermiona z Harryho Pottera)
Seth Rogen (komediálne filmy ako Superbad)
Luis Fonsi (hit Despacito)
Chris Stapleton (country)
Maisie Williams (Game of Thrones)
Sexyy Red
Z historických osobností:
Leonardo da Vinci (narodený 1452)
@beata_k známe osobnosti viem, ale naživo nepoznám nikoho 🙂
@anonym_autor v com je vynimocny?
@anonym_49f34f je to najtragickejší deň v dejinách 😆 https://www1.pluska.sk/regiony/pozor-dnes-je-pr...
Kmotra
Jeeej, to som prekvapená koľko 😀. No a teraz level XXL, poznáte niekoho, kto má narodeniny v dnešný deň a je ročník 79? 😁
@anonym_autor Ani ja nepoznám nikoho, kto by mal narodeniny v tento deň.
A vieš, že aj áno? 😀
@anonym_autor Moj dobry kamarat, prave pred chvilou som si s nim pisala. Ale rocnik 74.
Naša úžasná pracantka - dnes 23 rokov... mladá a mega šikovná budúca právnička 😀
Jeeej, to som prekvapená koľko 😀. No a teraz level XXL, poznáte niekoho, kto má narodeniny v dnešný deň a je ročník 79? 😁
@anonym_autor ja som 78 ale narodky sz koncom mesiaca
Jeeej , toto ma riadne potešilo , lebo dnes oslavujem aj ja 😍 je to premňa magicky datum 🥰 Oslavencom všetko najlepšie !! 💋
Jeeej , toto ma riadne potešilo , lebo dnes oslavujem aj ja 😍 je to premňa magicky datum 🥰 Oslavencom všetko najlepšie !! 💋
@mackove je to veľmi magický dátum, ja sa smejem, že som sa narodila práve v tento deň, aby som tie katastrofy nejako vyrovnala 😄. Všetko najlepšie 😉💐🎂
@mackove je to veľmi magický dátum, ja sa smejem, že som sa narodila práve v tento deň, aby som tie katastrofy nejako vyrovnala 😄. Všetko najlepšie 😉💐🎂
@anonym_autor ja som 15.4. a vzala som si muža čo sa narodil piatok 13 steho 😂

Mne 2 kolegyne dnes oslavujú narodky