Kto zbil Navaru?
Nie že by ma to extrémne zaujímalo, len 550 článkov.a výsledok žiadny, dajú obrovský šokujúci nadpis, čítaš jednu stránku, 20 reklám, druhú stránku, 30 reklám, výsledok žiadny ....ani AI / hovoríme jej Aida 😁😭😁/ nič nevie.... sakra ako môžem ísť pracovať 😂
Stretla som Dominiku niekoľko krát a musím skonštatovať že je hlúpa a primitívna osoba a jej manžel žil na jej úkor. Chcela to tak ona aj on.
@anonym_a1b20d pre jej vzhľad a povýšenosť a rozmaznanost by ju žiadny chlap nikdy nechvel. Iba pre tie nehorázne peniaze ktoré ma nielen ona ale aj jej matka čo stihla nakradnúť keď bola pri koryte v nejakej strane… z toho ju dotovala a tlačila všade možne. Ona je ako tenistka úplne slabá
@anonym_a1b20d pre jej vzhľad a povýšenosť a rozmaznanost by ju žiadny chlap nikdy nechvel. Iba pre tie nehorázne peniaze ktoré ma nielen ona ale aj jej matka čo stihla nakradnúť keď bola pri koryte v nejakej strane… z toho ju dotovala a tlačila všade možne. Ona je ako tenistka úplne slabá
@anonym_b8c94f Uz vidim ako si s jej mamou tlapli napr. na takom Autralian Open, ze ukecaju superky a Dominiku pustia az do finale.
Zase trochu uber z tej zaslepenosti.
@anonym_b8c94f Uz vidim ako si s jej mamou tlapli napr. na takom Autralian Open, ze ukecaju superky a Dominiku pustia az do finale.
Zase trochu uber z tej zaslepenosti.
@moonlight1210
@moonlight1210 s ty si kto ? Niekto kto je jej fanúšik ? Pol Slovenska vie že sko tenistka je slabá….a to kde je môže jej matka…. S tými peniazmi čo nakradla pri koryte. Sak aj o tom sa šuškalo vždy…. Nikto nepovedal , že nic nerobila. Áno robila. Jej matka ju tvrdo drezurovala a tlačila do nej obrovské peniaze…. Tak čosi sa aj podarilo.
@anonym_b8c94f no ani raz som nevidela, aby za Dominiku hrala na kurte jej mama či niekto iný.
@anonym_b8c94f no ani raz som nevidela, aby za Dominiku hrala na kurte jej mama či niekto iný.
@margotka17 ona talent mala… preto jej matka do nej tlačila peniaze … ale je omnoho lepších tenistiek ktoré majú väčší talent ale nie sú tak kde ona , lebo rodičia nemajú také konexie ako mala ona.
@moonlight1210
@moonlight1210 s ty si kto ? Niekto kto je jej fanúšik ? Pol Slovenska vie že sko tenistka je slabá….a to kde je môže jej matka…. S tými peniazmi čo nakradla pri koryte. Sak aj o tom sa šuškalo vždy…. Nikto nepovedal , že nic nerobila. Áno robila. Jej matka ju tvrdo drezurovala a tlačila do nej obrovské peniaze…. Tak čosi sa aj podarilo.
@anonym_b8c94f Teba ta zaslepenost rozlozi a zozerie ako jed.
Mozno by sa chcelo zamysliet, ktoru tvoju slabost Dominika svojou existenciou podpichuje, ze sa prestavas kontrolovat. 🙂
Dominika je, aka je. Je snobska, potrpi si na luxus a sebaprezentaciu. Ma rada lesk a uspech.
Nie som jej fanusik.
Ale to, ze v tenise nieco dosiahla a dosiahla na slovenske pomery naozaj velke uspechy, je fakt a mozes tancovat na mihalniciach kazacok, s tym nepohnes.
Mozes sa nenavistou kludne aj zadusit, no inteligentny clovek aj nepriatelovi uzna to, co realne dosiahol.
Minule som sa zamýšľala nad Tanou zidekovou, že co robí jej muž vlastne. Maju nejaké svoje podnikanie?
@ivicatolic myslím že určite jej otec … on je dosť buran čo som citala aj čosi s parkovaním naposledy. Oni si o sebe myslia , že sú bohovia …. Ešte viem , že Cibuľa je tam kde je vďaka matke , ktorá vedela čo ako a kde sa vopchat medzi vplyvných a hlavne to vedela s peniazmi … ako vieme ona nikdy v tenise extra nevynikala… sú omnoho lepšie ktoré nie sú tam kde ona. Ona je tam vďaka vypočítavej matke ktorá vedela čo ako pretlačiť.
@anonym_b8c94f - ja ta poopravim.. Dominika nebola extra talent (tí, ktorí pravidelne tenis sledovali, vedia), ale dríč. Jasné, že pokiaľ máš za sebou majetnejších rodičov, v niečom to môže pomôcť(toto mas ale v kazdom sporte), ale nepostavíš na tom hocaké úspechy. Samozrejme dosť závisí aj od šťastia, súperov, kt sa daneho turnaja zúčastnia/nezúčastnia, ale aj šťastie treba mať. Takže neviemaký talent nebola, ale dríč áno. Úspechy si vydrela. A nie, ako osobu ju vôbec nemusím teda
@margotka17 ona talent mala… preto jej matka do nej tlačila peniaze … ale je omnoho lepších tenistiek ktoré majú väčší talent ale nie sú tak kde ona , lebo rodičia nemajú také konexie ako mala ona.
@anonym_b8c94f tak mala šťastie, že mohli investovať. Rodičia vlastne suplovali štát. Ale, keď vyhrávala, štát sa priživil
Minule som sa zamýšľala nad Tanou zidekovou, že co robí jej muž vlastne. Maju nejaké svoje podnikanie?
@dennissa16 nie. Tiež sa nalepil. Ona dokázala zarobiť fakt dosť ako jedna z prvých infl. Známy mi povedal , že dokázala dať raz na drevo 80 tisíc len tak. Z toho čo robí. Ona sa venuje trénerstvu atd. Je šikovná. On taký trtko.
@anonym_b8c94f to sa myslíš. Tu nejde o konexie matky, že jej vybaví. Tu musíš podať výkon, inak nie si tam, kde si. Žiadna tenistka by ju pred seba nepustila, keď každá bojuje o priesku v rebríčku. Ty si už vôbec videla niekedy tenisový zápas? 🤔
@anonym_b8c94f na svete hrá profesionálne tenis viac ako 1600 žien ... plus ďalšie tisíce a tisíce hrajú poloprofesionálne ktoré sa chcú dostať k profesionálkam ... ona bola jeden čas 4-tá na svete. 4-tá z 1600 ...
@anonym_b8c94f tak mala šťastie, že mohli investovať. Rodičia vlastne suplovali štát. Ale, keď vyhrávala, štát sa priživil
@mk1111111111 nie ani matka ani štát. Ty fakt nechápeš? Tu jej drinu na kurte sa nedá peniazmi posúvať, jednoducho sa tam dostala svojim hraním.
@anonym_b8c94f @dennissa16 neviem ako teraz - ale jej muž je bývalý futbalista, hral aj vonku, v usa napr, už ukončil kariéru ...
@dennissa16 nie. Tiež sa nalepil. Ona dokázala zarobiť fakt dosť ako jedna z prvých infl. Známy mi povedal , že dokázala dať raz na drevo 80 tisíc len tak. Z toho čo robí. Ona sa venuje trénerstvu atd. Je šikovná. On taký trtko.
@biba_18 toto viem, že bol áno.
@anonym_b8c94f ona ma rozhodené siete snáď všade. To je pravda.
Ale na druhej strane si nemyslim, že by dvaja súčasne vedeli robiť nejaké top kariéry. To sa nedá s malými deťmi. Pokial sa chceš aj im venovať.
@biba_18 toto viem, že bol áno.
@anonym_b8c94f ona ma rozhodené siete snáď všade. To je pravda.
Ale na druhej strane si nemyslim, že by dvaja súčasne vedeli robiť nejaké top kariéry. To sa nedá s malými deťmi. Pokial sa chceš aj im venovať.
@dennissa16 ona ma peniaze z trénovania a influe…. Jej sa fest sypalo. Známy ju pozná….ona robí tréningy. A fest dobre…. Ale ako profil na ig. Ma už zastaralý dosť … presne to čo bolo moderne v začiatkoch …preto ma ona nebaví vôbec a čudujem sa ešte ostatným .. dokola to iste asi 10 či koľko rokov.
@dennissa16 ona ma peniaze z trénovania a influe…. Jej sa fest sypalo. Známy ju pozná….ona robí tréningy. A fest dobre…. Ale ako profil na ig. Ma už zastaralý dosť … presne to čo bolo moderne v začiatkoch …preto ma ona nebaví vôbec a čudujem sa ešte ostatným .. dokola to iste asi 10 či koľko rokov.
@anonym_b8c94f asi nechápem 😅 aj IG profil ma nejaké trendy? V čom zastaralý ?
@anonym_b8c94f asi nechápem 😅 aj IG profil ma nejaké trendy? V čom zastaralý ?
@dennissa16 no pokiaľ sa pohybuješ na IG vidíš že J ig ide dopredu v príspevkoch … pred 10 rokmi boli filtre…. Influe dokola káva v ruke. Opadane listy na jeseň… detailne fotky nohy outfity atd … a cele to ma v takom zastarslom filter ktorí sa už dnes nepoužíva .. tej kto sleduje ig vie čo chcem povedať…. Dnes sú moderne prirodzene fotky…neklast doraz na detaily …ona to ma cele umelé.. tak ako to bolo kedysi moderne.
@anonym_b8c94f fakt v tenise nevynikala... do finále AO ju dostala mama, aj tie turnaje wta vyhrala jej mama, aj všetky prize money (oficiálne 10 mil $) vyhrala mama... dominika je len taká nula ... omg
@biba_18 Bola dobra aj hracka aj ako clovek - bohuzial iba kym hrala tenis.
Je z nej arogantna zenska po tatkovi. Staci iba kauza Vespa ako ich okradli. A tak sa spravaju vo vsetkom.
Tak Dominika bola lepšia ako Romanka? Vekovo sú podobné.
@dennissa16 no pokiaľ sa pohybuješ na IG vidíš že J ig ide dopredu v príspevkoch … pred 10 rokmi boli filtre…. Influe dokola káva v ruke. Opadane listy na jeseň… detailne fotky nohy outfity atd … a cele to ma v takom zastarslom filter ktorí sa už dnes nepoužíva .. tej kto sleduje ig vie čo chcem povedať…. Dnes sú moderne prirodzene fotky…neklast doraz na detaily …ona to ma cele umelé.. tak ako to bolo kedysi moderne.
@anonym_b8c94f aha tak. Nesledujem ju, ale hej máš pravdu. Prebehla som ju a minimálne ten filter ma vzdy rovnaký.
Dámy - odbehli ste od témy. Kto dal po papuli Navarovi.
Dámy - odbehli ste od témy. Kto dal po papuli Navarovi.
@anonym_e0cf3f sám sa zbil aby o ňom písali 😜
@anonym_e0cf3f úplne na 100% jej foter. A radšej nic nepovie. On vie že on je len chudák a oni s ich peniazmi ho môžu dať úplne na dno. Len šucha nohami aby horšie nebolo.
Kto to je 😄

@ivicatolic myslím že určite jej otec … on je dosť buran čo som citala aj čosi s parkovaním naposledy. Oni si o sebe myslia , že sú bohovia …. Ešte viem , že Cibuľa je tam kde je vďaka matke , ktorá vedela čo ako a kde sa vopchat medzi vplyvných a hlavne to vedela s peniazmi … ako vieme ona nikdy v tenise extra nevynikala… sú omnoho lepšie ktoré nie sú tam kde ona. Ona je tam vďaka vypočítavej matke ktorá vedela čo ako pretlačiť.
@anonym_b8c94f Ak v tom tenise nevynikala, tak jej mama asi kupila aj tie vitazstva a vylobovala u organizotorov, aby ju pustili az do finale na svetovych turnajoch za jej pekne oci.
Zase talent mala.