Ktoré ženské profily na koníku sú mužské?
Caute. tiež mate dojem ze velka cast zenskych profilov na koniku, aj tie najcastejsie "aktivne" spamujuce su muzi? Ak ano, ktore zenske profily podla vas su v skutocnosti chlapi? jaj mam hned asi 7 takych kde to je na hranici presvedcenia a zapajaju sa do kazdej rodinnej ci sexualnej debaty.
@anonym_autor ja netuším. Ale sexuálne témy by som ty zakázala, lebo tiež mám pocit, že ich zakladajú úchylaci.
@anonym_8417cd otvor si poslednych asi 10 tem za dverami nasich spalni a bude ti jasne kto je chlap v zenskom profile.
@anonym_autor a ak sa vo svojich odhadoch mýliš a nejako sa to preukáže, ospravedlnila by si sa tým ženám? Zas tá dojmológia...
@anonym_autor a ak sa vo svojich odhadoch mýliš a nejako sa to preukáže, ospravedlnila by si sa tým ženám? Zas tá dojmológia...
@anonym_cecffb preto ich mena tu nezverejnujem. ale staci vediet vnimat a spajat si miesta do ktorych tem sa zapajaju.
@anonym_8417cd otvor si poslednych asi 10 tem za dverami nasich spalni a bude ti jasne kto je chlap v zenskom profile.
@anonym_autor tam nechodím, len keď tu zbadám nadpisy tém napríklad ako často, kedy, ako, kde,praktiky ....? Tak nechápem ako to niekomu pomôže a načo, ak si niekto vrzne 3x za týždeň a iný 3x za rok. A či už na zajaca, alebo indiána 😃 To môže zaujímať len úchyla. A sa čudujem ak tam niekto prispieva
@anonym_autor tam nechodím, len keď tu zbadám nadpisy tém napríklad ako často, kedy, ako, kde,praktiky ....? Tak nechápem ako to niekomu pomôže a načo, ak si niekto vrzne 3x za týždeň a iný 3x za rok. A či už na zajaca, alebo indiána 😃 To môže zaujímať len úchyla. A sa čudujem ak tam niekto prispieva
@anonym_8417cd aj mas tip na nejake profily?
@anonym_cecffb este k tomu ospravedlneniu. co je viac za ciarou, ak jedna druhej povie ze je hlupa alebo este horsie, alebo jedna druhej omylom povie ze je chlap?
Nemyslim si, ze su to muzi, len maju taketo vyjadrovanie, mozno su viac vecne, mozno priame, mozno je to len anonymita internetu. Ale pravda je, ze tu na MK sme vsetky mega naruzive, s vysokym libidom, sexujeme kazdy den, s pribudajucim vekom este viac, ale partnerov sme mali troch, max 🤣.
@anonym_cecffb este k tomu ospravedlneniu. co je viac za ciarou, ak jedna druhej povie ze je hlupa alebo este horsie, alebo jedna druhej omylom povie ze je chlap?
@anonym_autor a keby o tebe tvrdili, že si chlap, to by ti teda až tak nevadilo? Resp. väčšie zlo zľahčuje to menšie?
@anonym_autor ak mas podozrenie, musis dany profil skusit napriklad primat k rychlej (agresivnejsej) vymene nazorov, ked je zrovna aktivny.
Cim viac je zabrany do debaty (alebo dokazovania svojej pravdy, ci sarkastickych odpovedi, a pod.), tym skor zacne robit chyby a casto pisat niektore slovesa a pridavne mena muzskom rode. Je to prirodzena automatika.
Ked sa sustredi vyprovokovany na “davanie dole” teba, zabuda sa sustredit na to, ze je tu vlastne akoze za zenu.
Ak ho chvilu nechas pisat a nevypichnes hned prvu chybu, tak uvidis, ako casto sa myli (obcas sa to stane kazdemu, ze zabudne posledne pismenko v slovese, ale take y/a v pridavnom mene si tak lahko nepomylis).
No a mas jasno.
Moze to samozrejme popriet, ako nahodne chyby a preklepy a je zbytocne sa o tom extra dotahovat. Ale statistika frekvencie chyb bude hovorit sama za seba a ty vies svoje.
Raz tu jeden pisal ako zena (v zenskom rode). Ale zacal sa mylit aj sam od seba. Jedna, dve chyby su ok. No ked som postupne citala odpovede toho anonyma v diskusii, tak som si vsimla, ze su tie preskoky v muzskom a zenskom rode tak pol na pol. Prilis caste. Tak som sa spytala, ci je muz. Napisal, ze ano. Potom prestal pisat. Asi zistil, ze ani anonym nemoze mazat odpovede, a tym padom je po priznani uz po zabave, ked sa odhalil.
@anonym_autor a keby o tebe tvrdili, že si chlap, to by ti teda až tak nevadilo? Resp. väčšie zlo zľahčuje to menšie?
@anonym_cecffb asi 1/5 komentarov a prispevkov su anonymne, cize uz iba tam si moze clek uvedomit ze su to chlapi. casto sa mi zda ze sa tu chlapi hadaju a dotahuju medzi sebou a zeny iba pritakavaju a myslia si ako rozumne pisu
Ja premyslam, ako velmi sa clovek musi nudit, aby tu neustale zakladal temy o inych uzivateloch. Ved to je na hlavu. Mne osobne je uplne jedno, ci mi pise zena, chlap, slon alebo trud. Je to len blbe forum, nedokazem pochopit, ze to tu berie niekto tak vazne, ze ma neustalu potrebu riesit inych.
Ja premyslam, ako velmi sa clovek musi nudit, aby tu neustale zakladal temy o inych uzivateloch. Ved to je na hlavu. Mne osobne je uplne jedno, ci mi pise zena, chlap, slon alebo trud. Je to len blbe forum, nedokazem pochopit, ze to tu berie niekto tak vazne, ze ma neustalu potrebu riesit inych.
@anonym_8ff08e co vedie chlapa ako ty ist na zenske forum a po napisani takehoto niecoho zamerne odkliknut ze chces zverejnit anonymne?
@anonym_8ff08e co vedie chlapa ako ty ist na zenske forum a po napisani takehoto niecoho zamerne odkliknut ze chces zverejnit anonymne?
@anonym_autor Modrý koník ale predsa už poriadne dávno nie je "ženské fórum". Toto keď si konečne uvedomíš, nebude ťa trápiť, že sú tu aj chlapi.
Nemáš za čo.
@anonym_cecffb preto ich mena tu nezverejnujem. ale staci vediet vnimat a spajat si miesta do ktorych tem sa zapajaju.
@anonym_autor neotváram všetko ale tiež som si tohto všimla, tiež som mala ten dojem , pocit ako toto môže napísať baba
@anonym_autor toto fórum už dávno nevnímam ako ženské, či materské, ale pre všetkých a o všetkom... v témach o sexe, ak sa mám chuť vyjadriť, píšem ako anonym práve preto že som žena, pretože kým tu táto možnosť nebola a niekde som sa takto zapojila, často mi prišla nevyžiadaná súkromná pošta od mužov... nepochybujem, že sú tu muži, ktorí vystupujú pod ženským nickom, ale nemyslím, že to je niekto z mien, ktoré by som registrovala
Tie sexuálne témy su casto maximálne nevhodne, vždy su tam tie iste nicky, zrejme su sexuálne neukojeni až im to udiera na mozog
Cudujem sa ako tam niektorú ešte prispievajú
@anonym_autor tiež by ma to zaujímalo, viac mi vyhovovalo ked bolo babské , ale toto zrejme nezmeníme
niektoré témy nerozumiem prečo nebloknú napr včera ten nacvik oralu u 40 r chlapa a dalo by sa vyberat ..
osobne mi vadí ked sa chlap mieša do antikoncepcie alebo rodenia ...
čakám normálne kedy tu napíše nejaký chlap že menšturačne nohavičky nie sú správne .. 🙈🙈
ak vám vadia sexuálne - nechutné témy, ľahko sa to dá vyriešiť - nechoďte ich čítať
- proste treba ignorovať, budete mať krajší deň 😉
@anonym_autor Modrý koník ale predsa už poriadne dávno nie je "ženské fórum". Toto keď si konečne uvedomíš, nebude ťa trápiť, že sú tu aj chlapi.
Nemáš za čo.
@anonym_cfe147 prečo sa ako muž hanbíš na ženskom fóre písať pod svojím nickom?
@anonym_autor tak to si so svojou intuiciou totalne vedla - nie som chlap. Je smiesne, ze ak tu niekto neslepici, tj. nema potrebu riesit ostatnych a nedokaze pochopit, preco niekto berie internetove forum tak vazne, tak je oznaceny za chlapa. A ak ty si anonymne, preco by som ja nemohla?
liljana bola chlap, ale ta už ma zrušeny nick a ta dost bojovala proti ženam, čiže...
@anonym_cfe147 prečo sa ako muž hanbíš na ženskom fóre písať pod svojím nickom?
@billy_jean pretože toto nie je ženské fórum a ja nie som muž 😉
@anonym_8ff08e presne
Nezaujíma ma či majú muži ženský nick. Viac ma trápi kde zmizol náš katolík, už som ho dávno nevidela 😁
@anonym_autor a co ak si ty chlap a teraz len zisťuješ, kto ťa už prekukol? 😃😃😃 to je to isté upozdorievanie, ako to robíš ty ;)

@anonym_autor ja netuším. Ale sexuálne témy by som ty zakázala, lebo tiež mám pocit, že ich zakladajú úchylaci.