Ktorý film ste videli po prvýkrát v kine a kedy?
Poďme to tu trocha oživiť, zaspomínať a tak,lebo už z niektorých vecí,vďaka zopár užívateľkám súdružkám mi to príde,že sem chodia úplne s každou blbosťou, nezmyslom...napr či dať decku ryžu alebo zemiaky alebo vo mne sa dvíhajúci adrenalín,keď čítam "dieťa mi padlo a udrelo si hlavu alebo asi má niečo zlomené,mám ísť k lekárovi"? Samozrejme to treba sem najprv zavesiť, čakať na odpovede a potom riešiť,aj keď už dieťa hrá futbal so svojou hlavou😃.
Takže moja otázka znie - Ktorý film ste videli po prvýkrát v kine a kedy?
Hmmm nie som si istá ci nekonečný príbeh alebo jumanji??? 🤔 ale mama hovorila ze som na cele kino vykríkla "cikať" 🤣🤣🤣
Mrazik a boli to velmi davno- minule storocie aj tisicrocie. Mala som 7 a cumela som🙀
Videl niekto nový Top Gun? Všade vidím bohové recenzie. Tu lietal Tomi Cruise fakt vo vesmíre,má okrem toho ten filmik aj fakt dobrý deň? Potešíte ma,ak ste videli a poviete svoje ,, pohľady" 😉. Chcem ho vidieť 😊.
Prvý neviem, ale prvý, z ktorého som mala fakt zážitok a pamätám si ho, bol Sám doma 😃 a mala som asi 11 rokov.
@zuzanazu85 mne sa páčil 😃 samozrejme netreba od toho očakávať zobrazenie reality, ale dobrá oddychovka.
titanic v 1997 - uplne prvy film na ktorom som bola v kine a to este v takom klasickom, socikovskom 🤣
Presne neviem...moje spomienky siahajú na 1.stupen ZŠ Spy kids, Mačky a psy... Ale najradšej spomínam na kino s mojim exfrajerom 🤣🤣🤣ako sme si zle pozreli čo hrajú... A na miesto nejakej blbej kovbojky pustili Sex v meste 🥳 naše nálady sa ihneď vymenili
@david2020 Mala som 10 rokov a bola to Doba ľadová 1 😀 neverím že to bolo pred 20 rokmi!
@sissy27 Potešila si ma. U máloktorých upútaviek sa mi jezia chlpy 😁. Tomi má rád rýchlosť, stíhačky,Elona Muska 🤭,tak bude dobrý 😋.
Ktory bol prvy si nepamatam, ale na Hriesny tanec som bola v kine 11x, isla by som aj viac, ale nikto z rodiny uz nebol ochotny so mnou ist 😀
Vystriedali sa tety, sesternice, bratranci, rodicia, bola som dieta a nemohla som ist este sama 😀
Teraz po rokoch sa na tom smejeme, nikto na to nezabudol 😀
Prvý film sa mi spája s mamkou a bol to E.T. mimozemšťan, bola s nami aj suseda so synom v mojom veku.
Pamätám si aj svoj prvý neprístupný film - to sme boli s otcom v kine na film Predátor, asi rok 1990😁.
@kinderzwillinge keby sme sa poznali,išiel by som s tebou aj 30x neboj,milujem ten film a to som ročník 1989 😃
@kinderzwillinge veľmi rád by som si ten film užil v kine,vidieť to na veľkom plátne musel byť zážitok
Pockaj zajac, u babky v dedinskom kine roku pana…
A potom z takych “normalnych” Sam doma
@david2020 AK si dobre pamatam, Zachrante Willyho, Bola som na prvom stupni ZS a boli sme na tom z druziny. A Snehulienku of Disneyho. Ale neviem uz naisto, ktore bolo uplne prve😁

mala som 4 roky a bola to snehulienka a sedem trpaslikov..doteraz si pamatam tu hrozu ked sa objavila na obrazovke ta striga..ale to si pamatam len tak utrzkovito..prvy film ktory si realne spominam bol Gladiator a plakala som ako želva na konci