Kúpim stránku so sledovateľmi na sociálnych sieťach
Ďakujem za vaše ponuky
@nelinka1991 ponuku nemam,ale mozes mi napisat dôvod,ak môzes?Zaujalo ma to,kedze nemam fb ani insta.,tak,ci realne, o nieco prichadzam.
@tundra so stránkami sa bežne kšeftuje, majiteľ si ju premenuje a robí reklamu.
@nelinka1991 ponuku nemam,ale mozes mi napisat dôvod,ak môzes?Zaujalo ma to,kedze nemam fb ani insta.,tak,ci realne, o nieco prichadzam.
@tundra neprichádzaš o nič. Ale ak máš nejaké podnikanie, tak si proste kúpiš stránku, kde už tí reálni followeri sú, vyzeráš potom dôveryhodnejšie, máš väčšie dosahy atď., nemusíš si to budovať od nuly. Takisto ak sa niekto pozrie na tvoj profil, tak vidí, že bol založený už pred x rokmi a nie včera atď.
@tundra ja som takto predávala stránku 6000 followerov a dosť dobrá aktivita. Predtým to bola fanpage, ktorú som si založila ako veľmi mladá pobláznená. Predala som za 400€.
@nelinka1991 dobry deň,ozvite sa mi do správy. Mám so 7000 sledovateľmi na fb,pošlem link
@nelinka1991 inak ja nechápem toto predávanie,kupovanie,keď som na stránke s pestovaním kvetov a zrazu tam začnú vyskakovať reklamy na kozmetiku alebo dačo iné,tak sa odtiaľ odpracem.
Reálne kolko ľudí tam ostane?
@nelinka1991 inak ja nechápem toto predávanie,kupovanie,keď som na stránke s pestovaním kvetov a zrazu tam začnú vyskakovať reklamy na kozmetiku alebo dačo iné,tak sa odtiaľ odpracem.
Reálne kolko ľudí tam ostane?
@rozculena funguje to inak a ty ľudia sa neodpracú len tak že tam je iný obsah neodídu kvôli tomu zo skupiny
@rozculena funguje to inak a ty ľudia sa neodpracú len tak že tam je iný obsah neodídu kvôli tomu zo skupiny
@nelinka1991 tak potom tú skupinu ani nesledujú,keď nevedia,že sa obsah zmenil
@nelinka1991 tak potom tú skupinu ani nesledujú,keď nevedia,že sa obsah zmenil
@rozculena to je podobne,ako ked si kupis mercedes a po case zistis,ze tam je motor renault😂
Vôbec to tak nieje ako píšete
@nelinka1991 a ako sa prenesie z jedného 'majiteľa' na druhého? brat má skupinu na fb, ktorú už nepoužíva. Ak by som ju chcela ja, ako to mám urobiť?
@nelinka1991 a ako sa prenesie z jedného 'majiteľa' na druhého? brat má skupinu na fb, ktorú už nepoužíva. Ak by som ju chcela ja, ako to mám urobiť?
@anonym_866bf8 máte to v rodine tak jednoduchšie tam sa nemeni majiteľ prihlasovacie údaje a najlepšie zmeniť aj číslo na prihlásenie
@anonym_866bf8 skúste sa snim dohodnúť a potom ju môžte posunúť mne 😆