icon

Má Modrý koník problém s nadmerným množstvom reklám?

Včera o 06:22

Haló Modry konik. Už je to fakt otravné s tými reklamami. Jedna reklama prekryva druhu. Pomalú sa tu už nedá nič normálne prečítať. Riadne mi to žerie nervy. Verím, že nie len mne.Fakt to prehanate.

yellowunicorn
Včera o 06:23

Naozaj existuje v dnešnej dobe niekto kto nepoužíva adblock? 🫢

rybka1987
Včera o 06:31

@anonym_autor Akoze chces to tu mat cele zadarmo? Kto zaplati adminov, hosting, spravu webu,,,,?

anonym_799e34
Včera o 06:33

Toto je vtip? Reklamy mam uz roky bloknute

anonym_ed08a5
Včera o 06:50

Nemám bloknute reklamy, len ich automaticky zrusim a nieje to pre mňa problém
A platiť určite nebudem za nič 🙂

anonym_596538
Včera o 07:00
@yellowunicorn

Naozaj existuje v dnešnej dobe niekto kto nepoužíva adblock? 🫢

@yellowunicorn Ja nepouzivam nic take ani neviem ze to existuje. Ale tak ja uz nie som najmladsia a nie som ani kamoska s najnovsimi technologiami a appkami atd. Adblock je zdarma ci sa za to nieco plati ? Funguje to na vsetkom ?(Iphone, Android a pod. ?)

lukbe
Včera o 07:32
@anonym_596538

@yellowunicorn Ja nepouzivam nic take ani neviem ze to existuje. Ale tak ja uz nie som najmladsia a nie som ani kamoska s najnovsimi technologiami a appkami atd. Adblock je zdarma ci sa za to nieco plati ? Funguje to na vsetkom ?(Iphone, Android a pod. ?)

@anonym_596538 chod cez brave. Tam reklamy nie
sú.

anonym_1b4266
Včera o 08:08

@anonym_autor každý (nielen web), ktorý to s reklamami preženie nad znesiteľnú mieru, si len vyrobí viac užívateľov používajúcich odfiltrovacie technológie (Brave Browser, AdBlock...) A napr. komerčné TV kanály, ktoré za film zaradia 5x 10-15 minút teklamy, prídu o významné percento sledovateľov. Čiže nadmerná reklama sa podľa mňa už míňa účinkom.

anonym_e005e2
Včera o 08:21

Ako baby pisu, nainstaluj si appky, co ti vyskakovanie reklam blokuju... vybavene.. ze sa konik niecim musi "zivit" je ale snad kazemu jasne...

anonym_5bafb5
Včera o 08:30
@anonym_1b4266

@anonym_autor každý (nielen web), ktorý to s reklamami preženie nad znesiteľnú mieru, si len vyrobí viac užívateľov používajúcich odfiltrovacie technológie (Brave Browser, AdBlock...) A napr. komerčné TV kanály, ktoré za film zaradia 5x 10-15 minút teklamy, prídu o významné percento sledovateľov. Čiže nadmerná reklama sa podľa mňa už míňa účinkom.

@anonym_1b4266 take obrovske peniaze maju z kazdej reklamy, ze sa im to stale oplati. Robim v reklamke, viem o tom. Obrovsky biznis

anonym_4c90cf
Včera o 08:51

teraz som si na iphone nainstalovala aplikaciu 1Blocker a krasne to funguje 🙂

rozculena
Včera o 09:03
@rybka1987

@anonym_autor Akoze chces to tu mat cele zadarmo? Kto zaplati adminov, hosting, spravu webu,,,,?

@rybka1987 ten,kto si sem dáva reklamy

bomba36
Včera o 10:02

Anonym si tu viete zapnúť všetky ale adblock nie 😂

autor
Včera o 11:00
@bomba36

Anonym si tu viete zapnúť všetky ale adblock nie 😂

@bomba36 vieš čo moja zlata? Tu sa neoplatí už vôbec nič napísať. Toto už nie je Modry konik, toto je Osie hniezdo. Nič iné iba útoky a ponižovanie....

autor
Včera o 11:02
@anonym_autor

@bomba36 vieš čo moja zlata? Tu sa neoplatí už vôbec nič napísať. Toto už nie je Modry konik, toto je Osie hniezdo. Nič iné iba útoky a ponižovanie....

@anonym_autor A zabudla som....najobľúbenejšie diskusie sú LEBO SVOKRA...

rybka1987
Včera o 12:30
@rozculena

@rybka1987 ten,kto si sem dáva reklamy

@rozculena presne tak

anonym_9acd7e
Včera o 13:26
@anonym_5bafb5

@anonym_1b4266 take obrovske peniaze maju z kazdej reklamy, ze sa im to stale oplati. Robim v reklamke, viem o tom. Obrovsky biznis

@anonym_5bafb5 Fakt? Čím je otravnejšia reklama, tým mám väčšiu istotu, že si ten tovar nikdy nekúpim. A takto uvažuje väčšina ľudí okolo mňa.

anonym_bc98e6
Včera o 13:27

ano existuje, moj kolega. Ani za boha ho nenainstaluje a ano je senior

anonym_5bafb5
Včera o 18:07
@anonym_9acd7e

@anonym_5bafb5 Fakt? Čím je otravnejšia reklama, tým mám väčšiu istotu, že si ten tovar nikdy nekúpim. A takto uvažuje väčšina ľudí okolo mňa.

@anonym_9acd7e keby to bola pravda, firmy neplatia za to take peniaze.

anonym_b7180e
Dnes o 12:43

Ono to fajt funguje..adblocker👌🤩