Má Modrý koník problém s nadmerným množstvom reklám?
Haló Modry konik. Už je to fakt otravné s tými reklamami. Jedna reklama prekryva druhu. Pomalú sa tu už nedá nič normálne prečítať. Riadne mi to žerie nervy. Verím, že nie len mne.Fakt to prehanate.
@anonym_autor Akoze chces to tu mat cele zadarmo? Kto zaplati adminov, hosting, spravu webu,,,,?
Toto je vtip? Reklamy mam uz roky bloknute
Nemám bloknute reklamy, len ich automaticky zrusim a nieje to pre mňa problém
A platiť určite nebudem za nič 🙂
Naozaj existuje v dnešnej dobe niekto kto nepoužíva adblock? 🫢
@yellowunicorn Ja nepouzivam nic take ani neviem ze to existuje. Ale tak ja uz nie som najmladsia a nie som ani kamoska s najnovsimi technologiami a appkami atd. Adblock je zdarma ci sa za to nieco plati ? Funguje to na vsetkom ?(Iphone, Android a pod. ?)
@yellowunicorn Ja nepouzivam nic take ani neviem ze to existuje. Ale tak ja uz nie som najmladsia a nie som ani kamoska s najnovsimi technologiami a appkami atd. Adblock je zdarma ci sa za to nieco plati ? Funguje to na vsetkom ?(Iphone, Android a pod. ?)
@anonym_596538 chod cez brave. Tam reklamy nie
sú.
@anonym_autor každý (nielen web), ktorý to s reklamami preženie nad znesiteľnú mieru, si len vyrobí viac užívateľov používajúcich odfiltrovacie technológie (Brave Browser, AdBlock...) A napr. komerčné TV kanály, ktoré za film zaradia 5x 10-15 minút teklamy, prídu o významné percento sledovateľov. Čiže nadmerná reklama sa podľa mňa už míňa účinkom.
Ako baby pisu, nainstaluj si appky, co ti vyskakovanie reklam blokuju... vybavene.. ze sa konik niecim musi "zivit" je ale snad kazemu jasne...
@anonym_autor každý (nielen web), ktorý to s reklamami preženie nad znesiteľnú mieru, si len vyrobí viac užívateľov používajúcich odfiltrovacie technológie (Brave Browser, AdBlock...) A napr. komerčné TV kanály, ktoré za film zaradia 5x 10-15 minút teklamy, prídu o významné percento sledovateľov. Čiže nadmerná reklama sa podľa mňa už míňa účinkom.
@anonym_1b4266 take obrovske peniaze maju z kazdej reklamy, ze sa im to stale oplati. Robim v reklamke, viem o tom. Obrovsky biznis
teraz som si na iphone nainstalovala aplikaciu 1Blocker a krasne to funguje 🙂
Anonym si tu viete zapnúť všetky ale adblock nie 😂
@bomba36 vieš čo moja zlata? Tu sa neoplatí už vôbec nič napísať. Toto už nie je Modry konik, toto je Osie hniezdo. Nič iné iba útoky a ponižovanie....
@bomba36 vieš čo moja zlata? Tu sa neoplatí už vôbec nič napísať. Toto už nie je Modry konik, toto je Osie hniezdo. Nič iné iba útoky a ponižovanie....
@anonym_autor A zabudla som....najobľúbenejšie diskusie sú LEBO SVOKRA...
@anonym_1b4266 take obrovske peniaze maju z kazdej reklamy, ze sa im to stale oplati. Robim v reklamke, viem o tom. Obrovsky biznis
@anonym_5bafb5 Fakt? Čím je otravnejšia reklama, tým mám väčšiu istotu, že si ten tovar nikdy nekúpim. A takto uvažuje väčšina ľudí okolo mňa.
ano existuje, moj kolega. Ani za boha ho nenainstaluje a ano je senior
@anonym_5bafb5 Fakt? Čím je otravnejšia reklama, tým mám väčšiu istotu, že si ten tovar nikdy nekúpim. A takto uvažuje väčšina ľudí okolo mňa.
@anonym_9acd7e keby to bola pravda, firmy neplatia za to take peniaze.
Ono to fajt funguje..adblocker👌🤩

Naozaj existuje v dnešnej dobe niekto kto nepoužíva adblock? 🫢