icon

Má Modrý koník problém s nadmerným množstvom reklám?

16. jún 2026

Haló Modry konik. Už je to fakt otravné s tými reklamami. Jedna reklama prekryva druhu. Pomalú sa tu už nedá nič normálne prečítať. Riadne mi to žerie nervy. Verím, že nie len mne.Fakt to prehanate.

yellowunicorn
16. jún 2026

Naozaj existuje v dnešnej dobe niekto kto nepoužíva adblock? 🫢

rybka1987
16. jún 2026

@anonym_autor Akoze chces to tu mat cele zadarmo? Kto zaplati adminov, hosting, spravu webu,,,,?

anonym_799e34
16. jún 2026

Toto je vtip? Reklamy mam uz roky bloknute

anonym_ed08a5
16. jún 2026

Nemám bloknute reklamy, len ich automaticky zrusim a nieje to pre mňa problém
A platiť určite nebudem za nič 🙂

anonym_596538
16. jún 2026
@yellowunicorn

Naozaj existuje v dnešnej dobe niekto kto nepoužíva adblock? 🫢

@yellowunicorn Ja nepouzivam nic take ani neviem ze to existuje. Ale tak ja uz nie som najmladsia a nie som ani kamoska s najnovsimi technologiami a appkami atd. Adblock je zdarma ci sa za to nieco plati ? Funguje to na vsetkom ?(Iphone, Android a pod. ?)

lukbe
16. jún 2026
@anonym_596538

@yellowunicorn Ja nepouzivam nic take ani neviem ze to existuje. Ale tak ja uz nie som najmladsia a nie som ani kamoska s najnovsimi technologiami a appkami atd. Adblock je zdarma ci sa za to nieco plati ? Funguje to na vsetkom ?(Iphone, Android a pod. ?)

@anonym_596538 chod cez brave. Tam reklamy nie
sú.

anonym_1b4266
16. jún 2026

@anonym_autor každý (nielen web), ktorý to s reklamami preženie nad znesiteľnú mieru, si len vyrobí viac užívateľov používajúcich odfiltrovacie technológie (Brave Browser, AdBlock...) A napr. komerčné TV kanály, ktoré za film zaradia 5x 10-15 minút teklamy, prídu o významné percento sledovateľov. Čiže nadmerná reklama sa podľa mňa už míňa účinkom.

anonym_e005e2
16. jún 2026

Ako baby pisu, nainstaluj si appky, co ti vyskakovanie reklam blokuju... vybavene.. ze sa konik niecim musi "zivit" je ale snad kazemu jasne...

anonym_5bafb5
16. jún 2026
@anonym_1b4266

@anonym_autor každý (nielen web), ktorý to s reklamami preženie nad znesiteľnú mieru, si len vyrobí viac užívateľov používajúcich odfiltrovacie technológie (Brave Browser, AdBlock...) A napr. komerčné TV kanály, ktoré za film zaradia 5x 10-15 minút teklamy, prídu o významné percento sledovateľov. Čiže nadmerná reklama sa podľa mňa už míňa účinkom.

@anonym_1b4266 take obrovske peniaze maju z kazdej reklamy, ze sa im to stale oplati. Robim v reklamke, viem o tom. Obrovsky biznis

anonym_4c90cf
16. jún 2026

teraz som si na iphone nainstalovala aplikaciu 1Blocker a krasne to funguje 🙂

rozculena
16. jún 2026
@rybka1987

@anonym_autor Akoze chces to tu mat cele zadarmo? Kto zaplati adminov, hosting, spravu webu,,,,?

@rybka1987 ten,kto si sem dáva reklamy

bomba36
16. jún 2026

Anonym si tu viete zapnúť všetky ale adblock nie 😂

autor
16. jún 2026
@bomba36

Anonym si tu viete zapnúť všetky ale adblock nie 😂

@bomba36 vieš čo moja zlata? Tu sa neoplatí už vôbec nič napísať. Toto už nie je Modry konik, toto je Osie hniezdo. Nič iné iba útoky a ponižovanie....

autor
16. jún 2026
@anonym_autor

@bomba36 vieš čo moja zlata? Tu sa neoplatí už vôbec nič napísať. Toto už nie je Modry konik, toto je Osie hniezdo. Nič iné iba útoky a ponižovanie....

@anonym_autor A zabudla som....najobľúbenejšie diskusie sú LEBO SVOKRA...

rybka1987
16. jún 2026
@rozculena

@rybka1987 ten,kto si sem dáva reklamy

@rozculena presne tak

anonym_9acd7e
16. jún 2026
@anonym_5bafb5

@anonym_1b4266 take obrovske peniaze maju z kazdej reklamy, ze sa im to stale oplati. Robim v reklamke, viem o tom. Obrovsky biznis

@anonym_5bafb5 Fakt? Čím je otravnejšia reklama, tým mám väčšiu istotu, že si ten tovar nikdy nekúpim. A takto uvažuje väčšina ľudí okolo mňa.

anonym_bc98e6
16. jún 2026

ano existuje, moj kolega. Ani za boha ho nenainstaluje a ano je senior

anonym_5bafb5
16. jún 2026
@anonym_9acd7e

@anonym_5bafb5 Fakt? Čím je otravnejšia reklama, tým mám väčšiu istotu, že si ten tovar nikdy nekúpim. A takto uvažuje väčšina ľudí okolo mňa.

@anonym_9acd7e keby to bola pravda, firmy neplatia za to take peniaze.

anonym_b7180e
17. jún 2026

Ono to fajt funguje..adblocker👌🤩