icon

Mamagynekologička: Zmenil sa jej obsah na Instagrame?

27. jún 2026

Ahojte, kedysi som mala mama gynekologička na instagram veľmi rada mala super články ohľadne gynekologických veci a podobne ale posledne asi 2 roky sa to zmenilo na teleshopping hotelov atď. Mam len ja taký pocit ?

anonym_4fe3f2
27. jún 2026

ano

anonym_7ed15f
27. jún 2026

Tiež mám ten pocit. Nezávidím.

anonym_0f22a8
27. jún 2026

Ano a vzdy sa pousmejem, ked naraza na to, ake je vsetko drahe a peniazky atd. 🤣
Celkovo je mi to velmi nesympaticke, najma ked som z “fachu” a viem cca kolko mozu mat mesacny prijem

kkovacovak
27. jún 2026

Táto pani sa podľa mňa veľmi nešťastne prezentuje na sociálnych sieťach. Osobne by som k takej doktorke nechodila. Najviac zo všetkého ma udivuje ako rieši svoju postavu. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale ako k nej potom môže ísť na vyšetrenie mladé dievča, ktoré sa necíti úplne dobre vo svojej koži alebo žena ktorá nemá zrovna 50 kilov. Tomuto ja skutočne nerozumiem.

anonym_a0baaa
28. jún 2026

A tie fotky svojho ksichtu co tam dava, akoze strasne prezentovanie. Jak strasiak do pola.

marca12
28. jún 2026
@anonym_0f22a8

Ano a vzdy sa pousmejem, ked naraza na to, ake je vsetko drahe a peniazky atd. 🤣
Celkovo je mi to velmi nesympaticke, najma ked som z “fachu” a viem cca kolko mozu mat mesacny prijem

@anonym_0f22a8 To,ze ma dobry prijem,neznamena,ze nepocituje zdrazovanie.

autor
28. jún 2026
@anonym_7ed15f

Tiež mám ten pocit. Nezávidím.

@anonym_7ed15f podľa mňa jej nemáme čo závidieť.

autor
28. jún 2026
@anonym_0f22a8

@anonym_0f22a8 ja mám pocit že oni ani nepracujú veď su nonstop niekde preč

autor
28. jún 2026
@kkovacovak

Táto pani sa podľa mňa veľmi nešťastne prezentuje na sociálnych sieťach. Osobne by som k takej doktorke nechodila. Najviac zo všetkého ma udivuje ako rieši svoju postavu. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale ako k nej potom môže ísť na vyšetrenie mladé dievča, ktoré sa necíti úplne dobre vo svojej koži alebo žena ktorá nemá zrovna 50 kilov. Tomuto ja skutočne nerozumiem.

@kkovacovak ja som kedysi jej pošty ohľadne zdravie, reprodukcie, gyn mala rada ale poslednu dobu ozaj len samé dovolenky,chaty, reštaurácie a nič iné nevidím. A presne ona to tak nešťastne prezentuje ešte k tomu.

autor
28. jún 2026
@anonym_a0baaa

A tie fotky svojho ksichtu co tam dava, akoze strasne prezentovanie. Jak strasiak do pola.

@anonym_a0baaa tak zas urážať ju nie je potrebne. Každý vyzerá tak ako vyzerá a netreba si robiť posmech ale chápem ako ste to mysleli lebo áno je rozdiel vyzerať normalne bez filtra ale ona sa tak "lacno" prezentuje čo chápem že neni taký influ typ

anonym_0f22a8
28. jún 2026
@marca12

@anonym_0f22a8 To,ze ma dobry prijem,neznamena,ze nepocituje zdrazovanie.

@marca12 to ano, ale ked niekto na 5. dovolenke za rok komentuje kopcek zmrzliny za 2€ posobi to, povedzme, usmevne😀