Manžel má pocit, že mu niekto ukradol dušu.
Ahojte zienky..mam snubenca s ktorym sa par mesiacov snazime o dietatko ale zatial nic..Vcera sme po takomto skusani zaspali a rano mi hovoril, ze v noci sa zobudil s pocitom, ze mu niekto chce ukradnut dusu! Bol z toho vydeseny a tvrdi, ze bol hore a nebol to len sen! Moze mat nase snazenie suvis s tymto? Boli sa ze sa mu nebudem venovat popri dietati? Dakujem za kazdu pomoc..
Moze byt ta spankova paralyza. Ja som nou trpela pomerne dlho a bola som z toho na prasky. Chvalabohu je to za mnou aj to mi musel liecitel pomoct tak som bola v koncoch z toho
@annatx myslim, ze to vobec nemusela byt spankova paralyza. kludne by som mu verila, co zazil. len premyslam, co by malo zaujem mu toto spravit. mohol sa snazit, ked bude sam v klude, spomenut si, ci tam nevidel aspon naznakovo obrys nejakej postavy. su aj bytosti z druheho sveta, ktore toto dokazu, vytiahnut z cloveka dusu, v mieste hrudnika, stavcov medzi lopatkami clovek potom citi pri tom aj silnu fyzicku bolest. alebo sa moze opytat v mysli, alebo aj nahlas, kto je ta bytost. mozno mu pride nejaka odpoved, co i len nejakym znamenim v zivote.
Nech sa pomodli a ked to bude citit znovu treba sa pomodlit, tma diabol zlo sa vzdy boji svetla lasky boha

@annatx skor zazil spankovu paralyzu "nocnu moru", je to taky zvlastny stav, skus vygooglit, lebo je to relativne rozsiahla tema. Zazitok rozhodne neprijemny, ale "fyziologicky" vysvetlitelny