icon

Marián Gáborík: Kauza na festivale a ochrana súkromia

Včera o 15:06

Ahojte,
Minule som sa zamýšľala nad tým , ako si už človek nemôže ani prdnúť , lebo ťa vlastne každý môže kdekoľvek vyvesiť na siete
Teraz mi to brnklo do nosa, kdesi bol Marián Gáborík hokejista na festivale a nejaká influencerka ho dala na siete a niečo v tom zmysle do príbehov , že podvádza.
Trenčania tam písali,že je tým známy a podobne

Tak mi napadlo, že ako je možné v dnešnom svete GDPR si môže ktokoľvek kohokoľvek vycapiť na internet.
Bez tvojho vedomia
Viem, potom by neexistovali články, novinári, paparazzi

Ale nie je to na hovno, aj svetové hviezdy, aj keď nie v pomere nevera , sú kdekoľvek pre čokoľvek vycapení, lebo majú mastné vlasy,lebo majú rovnaké šaty ako na minulej párty, lebo išli opití z klubu..fakt otravné

Aký máte názor na to?

Strana
z2
anonym_bc1342
Včera o 15:12

@anonym_autor A preto to siris dalej, vsak😉

anonym_a994b5
Včera o 15:31

A jeho rodina je teraz bez neho v ich dome v chorvatsku
🤔
Zeby za to?
Zeby bol taky svihnuty a svojej krasnej, sikovnej,... manzelke by toto urobil? A dceram..
Snad nie.. ci som naivna?😞

anonym_e28eba
Včera o 15:39

Až na to, že tá chorá žena čo to zverejnila odfotila ženu iného hokejistu ktorý stál kúsok vedľa. To jej ale v tej opitej hlave nezaplo . Ona je známa konšpirátorka.

anonym_9da88e
Včera o 15:43
@anonym_a994b5

A jeho rodina je teraz bez neho v ich dome v chorvatsku
🤔
Zeby za to?
Zeby bol taky svihnuty a svojej krasnej, sikovnej,... manzelke by toto urobil? A dceram..
Snad nie.. ci som naivna?😞

@anonym_a994b5 asi si naivná. Robí to roky, v Trenčine známa vec.

autor
Včera o 15:43
@anonym_bc1342

@anonym_autor A preto to siris dalej, vsak😉

@anonym_bc1342 no tak volaky príklad som asi musela dať, keďže je to čerstvá správa , tak asi preto

anonym_bc1342
Včera o 15:44
@anonym_autor

@anonym_bc1342 no tak volaky príklad som asi musela dať, keďže je to čerstvá správa , tak asi preto

@anonym_autor Nemusela.

autor
Včera o 15:45
@anonym_bc1342

@anonym_autor Nemusela.

@anonym_bc1342 pravda , chcela , musím len umrieť

anonym_f91c77
Včera o 16:11
@anonym_e28eba

Až na to, že tá chorá žena čo to zverejnila odfotila ženu iného hokejistu ktorý stál kúsok vedľa. To jej ale v tej opitej hlave nezaplo . Ona je známa konšpirátorka.

@anonym_e28eba takej je to jedno, hlavne ze nieco zverejnila. Ona to nerobi preto aby sa hovorilo o Gaborikovi ale aby sa sama zviditelnila.

anonym_271bf5
Včera o 16:12
@anonym_9da88e

@anonym_9da88e fakt? Čiže aj Ivanka si je vedomá? Rovnako ako bola Zuzanka Belohorcovie dlhé roky?

anonym_6553d1
Včera o 16:46

ze ta zena, ktoru odfotila je vraj Hossova zena 😆😂 akoze su o nom reci, ze zenu podvadza, ale toto bol prepal, myslim, ze ju moze kludne zalovat za ohovaranie, urcite nie je taky debil, ze pojde na obrovsku akciu kde ho kazdy spozna s milenkou

anonym_ffdb58
Včera o 16:50

V TN všetci veľmi dobre vieme, že má frajerku, dokonca aj Ivana mu to toleruje

helenbozka
Včera o 16:52

@anonym_autor pár mesiacov dozadu obletel svet záznam z koncertu Coldplay, kde milenecký pár v objatí bol zobrazený na veľkej obrazovke... Keď si to všimli, hneď sa schovali avšak ich spoznali ľudia z práce. Chlapík prišiel o prácu, manželku a majetok... Ženská o postavenie v práci...
A to nebolo dovtedy žiadne celebrity 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

anonym_ffdb58
Včera o 16:52
@anonym_271bf5

@anonym_9da88e fakt? Čiže aj Ivanka si je vedomá? Rovnako ako bola Zuzanka Belohorcovie dlhé roky?

@anonym_271bf5 Marián má frajerku, to je v TN známa vec, vie o tom aj Ivana. Na rodinku to hrajú len na sociálnych sieťach

anonym_ffdb58
Včera o 16:56

Ale sú rovnakí všetci hokejisti. Kedysi chodili všetci do Stepsu, ešte aj s nebohým Demitrom. Hossa, Gaborik, Demitra a tam si užívali s dievčatami. Demitra už vtedy bol ženatý s Majou

lenus81
Autor odpoveď zmazal
anonym_9622cc
Včera o 16:57

Majko je veru ,,hviezda,, nie len na ľade ... Donovaly by vedeli rovnako rozprávať ... a tu v Trenčíne to je verejné tajomstvo 🙂 Úsmevy s Ivanou jedno veľké divadlo...

anonym_271bf5
Včera o 17:06
@anonym_ffdb58

@anonym_271bf5 Marián má frajerku, to je v TN známa vec, vie o tom aj Ivana. Na rodinku to hrajú len na sociálnych sieťach

@anonym_ffdb58 tak nehnuteľnosti v TN sú písané len na neho, tak možno kvôli tomu je taká tolerantná

citronove_koliesko
Včera o 17:11
@helenbozka

@anonym_autor pár mesiacov dozadu obletel svet záznam z koncertu Coldplay, kde milenecký pár v objatí bol zobrazený na veľkej obrazovke... Keď si to všimli, hneď sa schovali avšak ich spoznali ľudia z práce. Chlapík prišiel o prácu, manželku a majetok... Ženská o postavenie v práci...
A to nebolo dovtedy žiadne celebrity 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

@helenbozka no ved v tom to je, celebrity to maju v ri*i, majetkovo osetrene, a doma o tom vsetci vedia.
Ale obycajnemu cloveku sa po takom odhaleni zruti svet.

anonym_a994b5
Včera o 17:27
@anonym_e28eba

@anonym_e28eba kde to najdem?

anonym_a994b5
Včera o 17:28
@anonym_6553d1

ze ta zena, ktoru odfotila je vraj Hossova zena 😆😂 akoze su o nom reci, ze zenu podvadza, ale toto bol prepal, myslim, ze ju moze kludne zalovat za ohovaranie, urcite nie je taky debil, ze pojde na obrovsku akciu kde ho kazdy spozna s milenkou

@anonym_6553d1 ved to

anonym_a994b5
Včera o 17:30
@anonym_ffdb58

@anonym_ffdb58 mate dokazy? Ci len zavist a dohady?

klara546
Včera o 17:39
@anonym_a994b5

@anonym_ffdb58 mate dokazy? Ci len zavist a dohady?

@anonym_a994b5 aká závisť. Opytaj sa ľudí z Trenčína a potvrdia to. Ja osobne o tom ze ju podvádza viem dávno.

anonym_6998c3
Včera o 17:39
@anonym_ffdb58

@anonym_ffdb58 a na co je potom pre pana jana s nim? taka pekna zena ved on je oproti nej ako zabiak.To sa nevie sama uzivit? neverim.. ja byt na jej mieste kopla by som ho do zadnice a bolo by.Keby toto stvara.Nemyslim si ze by ona nemala prave peniaze a musela byt s nim len kvoli tomu alebo majetku

anonym_59f5e8
Včera o 17:41
@klara546

@anonym_a994b5 aká závisť. Opytaj sa ľudí z Trenčína a potvrdia to. Ja osobne o tom ze ju podvádza viem dávno.

@klara546 ale videla si ho priamo s inou ženou? Alebo len sa tak hovorí ...

anonym74
Včera o 17:50

U nas bol dokonca na hoteli s ku..ami, nie na Sk samozrejme a vraj Ivanku aj kedy tedy preplesne, ake tak divadlo na insta paradne

anonym_9e1858
Včera o 18:33
@anonym_9da88e

@anonym_9da88e dokazy? Reci su len reci, kym nie su podlozene dokazy

anonym_9e1858
Včera o 18:33
@anonym_ffdb58

@anonym_ffdb58 dokaz?

anonym_9e1858
Včera o 18:36
@klara546

@klara546 ty osobne mas nejaky dokaz? Mas fotku? Nemas nic, len slepo veris tomu, co sa suska. Ale pokial ss nieco len suska a nie su dokazdy, tak to nic neznamena

anonym_a994b5
Včera o 18:37
@anonym_ffdb58

@anonym_ffdb58 ako toto dokaze niekto tolerovat? Kvoli prepychu?😞 Teraz som zostala nemilo zaskocena. Tak uzasna zena.dokonala..

anonym_3e357f
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2