icon

Kúpili by ste detské veci od Ivany Gáborík?

Včera o 06:59

Baby, Ivana predáva veci po dcérach. Kúpili by ste? Ja teda nie a nemám pocit, že je to niečo extra za tie sumy 🫢 Videla som už aj krajšie a z bežných reťazcov.
https://eva.pluska.sk/ludia/ivana-gaborik-oblie...

Strana
z4
anonym_96bfd4
Včera o 07:00

@anonym_autor sa mi nechce verit, ze su na tom tak zle, ze nemozu tie veci niekomu darovat. Smutne

anonym_d7f233
Včera o 07:02

@anonym_autor Kto chce, ten kupi, kto nie, nekupi. Naco takto klebetit?

autor
Včera o 07:09
@anonym_d7f233

@anonym_autor Kto chce, ten kupi, kto nie, nekupi. Naco takto klebetit?

@anonym_d7f233 nikto neklebetí a neohovára. Len sme doma skonštatovali, že zbytočne vysoké sumy za nič moc extra oblečenie. To v Tescu alebo HM, Zare kúpiš krajšie a nové,lacnejšie.

anonym_96bfd4
Včera o 07:18
@anonym_autor

@anonym_d7f233 nikto neklebetí a neohovára. Len sme doma skonštatovali, že zbytočne vysoké sumy za nič moc extra oblečenie. To v Tescu alebo HM, Zare kúpiš krajšie a nové,lacnejšie.

@anonym_autor tie veci ma predavat fakt, ze su po Gaborikoch

anonym_194d41
Včera o 07:29
@anonym_96bfd4

@anonym_autor tie veci ma predavat fakt, ze su po Gaborikoch

@anonym_96bfd4 a čo sú oni niečo viac?

anonym_96bfd4
Včera o 07:33
@anonym_194d41

@anonym_194d41 pre niekoho mozno ano. My sme zvlastny narod.🙄

anonym_26fede
Včera o 07:36

Ahojte, a kde to predáva? Nepostrehla som.
Ďakujem

sissy27
Včera o 07:45

ak by som chcela práve takú vec, tak by som ju kľudne od nej kúpila, v čom je problém?
ľudia bežne predávajú / nakupujú veci z druhej ruky, od nej aspoň viem, že mi nepríde niečo nasmradnuté od cigariet alebo špinavé od mačacích chlpov. A rovnako si myslím, že prídu od nej veci vo veľmi dobrom stave, nebude si ona robiť hanbu s niečím, čo "šikovná mamička opraví".

moonlight1210
Včera o 07:51
@anonym_194d41

@anonym_194d41 Nie. Ale ludia, co maju fanusikov, niektori z nich si take veci kupia len preto, ze su od ich oblubencov.

Tu nejde o to, ci je ktosi viac. Ale pre fanusika je ten clovek specialny.
A kolki sa aj inspiruju tym, ze zhanaju prave presne take veci, ako maju ich oblubenci. Aby ich mali tiez.
Taka princezna Catherine “vypredava” retazce, ked si oblecie nieco bezne dostupne. Alebo to oblecie svojim detom.

Co teraz sledujem na insta fanklub Joea Keeryho (Stranger things), tak keby dal na predaj svoje veci hoci aj za povodne ceny, tak do dvoch hodin mu padne webstranka, lebo fanusicky a fanusikovia ju doslova zahltia.
Jednoducho pre fanusika to ma pridanu hodnotu.

sara07
Včera o 07:54

iné by bolo keby to predala a dala na nejaku dobru vec alebo pre deti do nemocnic
ja by som nekupila , pre mna to nemá hodnotu že je to od nich

kiki68
Včera o 07:55

@anonym_autor Ak to niekto kupi vobec… ja som o dost krajsie kusky darovala dalej. A to boli tie male znacky, co clovek ani nezozenie len tak. Ale Nebudem to drzat doma, s detmi sme vybaveni a niekto dalsi bude mat radost. Cast isla na detsky hospic. Teraz pojdu nejake veci na sklad pre pestunov babatiek. Dalsie idu kamoskam a takto.

anonym_954496
Včera o 08:00
@kiki68

@anonym_autor Ak to niekto kupi vobec… ja som o dost krajsie kusky darovala dalej. A to boli tie male znacky, co clovek ani nezozenie len tak. Ale Nebudem to drzat doma, s detmi sme vybaveni a niekto dalsi bude mat radost. Cast isla na detsky hospic. Teraz pojdu nejake veci na sklad pre pestunov babatiek. Dalsie idu kamoskam a takto.

@kiki68 pekné od teba, len jeden rozdiel vidím: nie si pani Gáboríková😅

anonym_5ff10a
Včera o 08:02
@anonym_96bfd4

@anonym_autor sa mi nechce verit, ze su na tom tak zle, ze nemozu tie veci niekomu darovat. Smutne

@anonym_96bfd4 mam podobný názor, že tie veci mohla darovať. Buď nejakej organizácii, alebo do nejakého krizaku
Ona potrebuje predávať?

sissy27
Včera o 08:11
@anonym_5ff10a

@anonym_96bfd4 mam podobný názor, že tie veci mohla darovať. Buď nejakej organizácii, alebo do nejakého krizaku
Ona potrebuje predávať?

@anonym_5ff10a a možno darovala kopu ďalších vecí, potichu. Keby aj nie, prečo by bola povinná darovať? Lebo ona a jej muž zarobili, tak sú povinní živiť niekoho, kto nezarobil?

moonlight1210
Včera o 08:13

Zas baby, ak chce niekto predat, nech preda. Ked chce darovat, nech daruje.

Je fuk, ci ma, alebo nema peniaze. Zas netlacte na druhych povinnost dakej cnosti. Ze ked ma peniaze, tak by svoje veci mal iba darovat. Alebo ak predat, tak len kvoli charite. Vzdy to robit v zaujme dakoho ineho.
.

A uz vobec nie preto, ze vy mate penazi (najskor) ovela menej a aj tak ste radsej darovali, ako predali.

Ja viem, ze to romantici a sturovci mysleli dobre s tym Janosikom, ale zanechalo to rozsiahle stopy na nasom mysleni. Akosi cakame od kazdeho, kto ma viac, ze sa “podeli” (resp. musi podelit).

autor
Včera o 08:16
@anonym_194d41

@anonym_194d41 zjavne pre niekoho áno. Nadľudia. Len neviem z akého titulu.

autor
Včera o 08:18
@moonlight1210

Zas baby, ak chce niekto predat, nech preda. Ked chce darovat, nech daruje.

Je fuk, ci ma, alebo nema peniaze. Zas netlacte na druhych povinnost dakej cnosti. Ze ked ma peniaze, tak by svoje veci mal iba darovat. Alebo ak predat, tak len kvoli charite. Vzdy to robit v zaujme dakoho ineho.
.

A uz vobec nie preto, ze vy mate penazi (najskor) ovela menej a aj tak ste radsej darovali, ako predali.

Ja viem, ze to romantici a sturovci mysleli dobre s tym Janosikom, ale zanechalo to rozsiahle stopy na nasom mysleni. Akosi cakame od kazdeho, kto ma viac, ze sa “podeli” (resp. musi podelit).

@moonlight1210 takto to nebolo myslené, veď nech každý robí ako chce. Len ma zarazilo, ze tie vecičky za tie sumy nie sú nič extra. Nemám pocit, že by som niekedy ochkala a zastrelo mi zrak ako sú ich dcérky prekrásne oblečené. Zvlášť za tie sumy.

anonym_5ff10a
Včera o 08:20
@sissy27

@anonym_5ff10a a možno darovala kopu ďalších vecí, potichu. Keby aj nie, prečo by bola povinná darovať? Lebo ona a jej muž zarobili, tak sú povinní živiť niekoho, kto nezarobil?

@sissy27 kľud, nič o povinnosti som nepísala

autor
Včera o 08:20
@moonlight1210

@anonym_194d41 Nie. Ale ludia, co maju fanusikov, niektori z nich si take veci kupia len preto, ze su od ich oblubencov.

Tu nejde o to, ci je ktosi viac. Ale pre fanusika je ten clovek specialny.
A kolki sa aj inspiruju tym, ze zhanaju prave presne take veci, ako maju ich oblubenci. Aby ich mali tiez.
Taka princezna Catherine “vypredava” retazce, ked si oblecie nieco bezne dostupne. Alebo to oblecie svojim detom.

Co teraz sledujem na insta fanklub Joea Keeryho (Stranger things), tak keby dal na predaj svoje veci hoci aj za povodne ceny, tak do dvoch hodin mu padne webstranka, lebo fanusicky a fanusikovia ju doslova zahltia.
Jednoducho pre fanusika to ma pridanu hodnotu.

@moonlight1210 tak hádam nejdeme porovnávať fenomén národa Ivany a Kate Midleton

anonym_012c46
Včera o 08:21

@anonym_96bfd4 a prečo by malo darovať? Veď aj oni si ich kupili za peniaze.. aj keď si to môžu dovoliť, ale prečo by mali proste nechápem, ale chapem, že ludia podaktorí by mali najradšej všetko zadarmo

anonym_582335
Včera o 08:22

@anonym_autor
povodnu cenu uvadza vyssiu ako v skutočnosti je 😂

zuzubb007

Po nich ani zadarmo, nie ešte kupovať 🙈

13uzivatelka11

Ale veď tam predáva dosť drahé kúsky za polovičné ceny, tak nechápem čo tu niektoré píšete že majú pridanu hodnotu kvôli menu.. to by predávala za takmer nákupnú cenu.. možno sa to niekomu zapáči a kúpil by to za tu cenu či by to už bolo od Gáboríkovej alebo od niekoho cudzieho z bazaru.

anonym_96bfd4
Včera o 08:25
@anonym_5ff10a

Ona potrebuje predávať?

@anonym_5ff10a hlavne vies, nedavno pisali o tom, aku kransu chalupu si kupili a teraz ma potrebu vytazit nieco z toho oblecenia? Alebo dobre, ved nech to vydrazi a da na charitu. Ozaj im treba peniaze? Koktajuci gaborik urcite bude komentovat dalsie MS vo Svajci, tak isto zas daco zarobi....

anonym_72aa22
Včera o 08:26

Ha ha nikdy by som od nej nic nekupila 😵🤣😱

anonym_96bfd4
Včera o 08:26
@13uzivatelka11

Ale veď tam predáva dosť drahé kúsky za polovičné ceny, tak nechápem čo tu niektoré píšete že majú pridanu hodnotu kvôli menu.. to by predávala za takmer nákupnú cenu.. možno sa to niekomu zapáči a kúpil by to za tu cenu či by to už bolo od Gáboríkovej alebo od niekoho cudzieho z bazaru.

@13uzivatelka11 necudujem sa, ze dalsia, co nepochopila, nieco medzi riadkami. Smutne, zeny, smutne.

moonlight1210
Včera o 08:27
@anonym_autor

@moonlight1210 takto to nebolo myslené, veď nech každý robí ako chce. Len ma zarazilo, ze tie vecičky za tie sumy nie sú nič extra. Nemám pocit, že by som niekedy ochkala a zastrelo mi zrak ako sú ich dcérky prekrásne oblečené. Zvlášť za tie sumy.

@anonym_autor nuz, kto chce, kupi. Lebo jemu sa tie veci pacia. Kto nechce, necha tak.

Na ebay vidim obcas veci, co maju naopak premrstenu cenu.
Napr. sosky hernych postaviciek. Originalna cena 1200€. Na ebay to niekto predava za 3500€.
Hovorim si, ze to kupi za tu cenu len blazon, alebo skalny fanusik. Viem, ze to tam je uz asi 4 roky. Teraz sa jedna z nich za tu cenu predala. Pre niekoho to tu hodnotu malo.

anonym_d7f233
Včera o 08:31
@anonym_autor

@anonym_autor Vobec to tu nie je o klebeteni a ohovarani. No, darmo, zavist musi byt hrozna spolocnicka.

anonym_f81d7a
Včera o 08:31

my sme ozaj národ zúfalcov ....ži a nechaj žiť

ariannazara
Včera o 08:33

Co z toho ze saty stoja 500 eur, ked su otrasne 😂

Strana
z4