Máte obľúbené/neobľúbené nicky na Modrom koníku?
Máte nejaké obľúbené/neoblubene nicky, ktoré vám na MK utkveli v pamäti? Alebo diskusiu, ktorú si doteraz pamätáte?
Ano mam 🙄
Pomerne dlho si pamätám mamičku ktorá tu písala svoj problém a bolo mi jej ľúto.
S druhým manž. mala malinké dieťa.
manž. chodieval na služobky z ktorých doniesol vždy darček svojej manž. a aj ich spoločnému dieťaťu . V spoločnej domácnosti však s nimi býval aj jej malý syn z prvého manžels. , ktorému nikdy nič nedoniesol. Malý chlapec vždy plakal že jemu nikdy nič nedonesie. ten istý problém trápil aj matku. Hĺadala na MK rady.
Odvtedy je už zopár rokov, neviem ako to celé skončilo.
to každý tyžden 3x to isté ... dôvod ? zase idete pod anonymom pranierovat nejaké nicky ??? no neodidu 😂😂😂😂😂
Áno , mám.
Áno, pamätám.
Ja spomínam stále na tú diskusi, kde sem autorka písala ako sa zamilovala do svojho šéfa, čo mal tehotnú snúbenicu, ale ona bola presvedčená, že budú spolu.
to každý tyžden 3x to isté ... dôvod ? zase idete pod anonymom pranierovat nejaké nicky ??? no neodidu 😂😂😂😂😂
@tenerifka
@anonym_fc3a62 vážne!? 🤣 V ktorej téme to nájdem?
To ja som ani jednu takú necitala. Išlo mi o trochu odľahčenú diskusiu. Ale asi ľudom napadne to iste.
Mňa inšpirovali tie diskusie rovnakej autorky o švagrinej a manzelky jej brata, čo k ním chce ísť bývať. No i ta z Trenčína, ktorá sem pridáva tie diahoslhe negativne recenzie bez bodky, dalej bodka/podbel, ktorá chce poradiť, no potom všetky rady neguje, alebo chalan, ktorý si udržava status nešťastného v láske a neschopného nájsť partnerku.
@anonym_fc3a62 a nie, nejde mi o nejaké rozoberanie, skôr iba napísanie, kto ma koho v “zozname - tohto si pamätám”
Kopce zákruty si pamätá hádam každý kto tam prispel.
@januska12323 to bolo to auto v zime, ktoré sa dolu kopcom rozbehne a nejde zastaviť pred frekventovanou cestou alebo niečo iné?
@januska12323 to bolo to auto v zime, ktoré sa dolu kopcom rozbehne a nejde zastaviť pred frekventovanou cestou alebo niečo iné?
@anonym_autor nie,to bolo o žene, ktorá žila kdesi na lazoch ,alebo kde, nemali tam spoje,to za "za kopcami a zákrutami"sme už tak skrátili tu na MK my😀...no ona nemohla ísť do práce,ani deti odviezť do škôlky,ani sa odstahovať lebo ...no lebo kopce zákruty...
@januska12323 to je nezabudnuteľna debata,ja by som fakt chcela vedieť,ako to pokračuje,ak teda to bola reálna osoba
@anonym_autor nie, tá bývala na dedine, ktorú opisovala ako keby bola na Marse a všade bolo ďaleko lebo kopce a zákruty.
@anonym_autor ty si niekoho uz stihla vymenovat? Necitala som
@viestta áno, len nepoznám presne nicky. Asi sú to: europa, tundra, bodka, neznámi autori a samozrejme ty. Ešte autorka, ktorá je možno tyrana, či žije s deťmi na hranici chudoby, pričom muz jej berie peniaze a jedlo, ale ona to prakticky nijako nerieši, no za to pravidelne zakladá diskusie. Zabudla som ešte na typické diskusie o učiteľkach, ktoré sa cítia vzdy nedocenené a nepochopené. A také, či je jedno capnutie dieťaťu po zadku v poriadku.
@anonym_autor Obľúbeného nemám nikoho. Neobľúbených veľa. Aj tu sa už objavili, samozrejme.
@anonym_autor Obľúbeného nemám nikoho. Neobľúbených veľa. Aj tu sa už objavili, samozrejme.
@anonym_b432e7 Ale bez tých stálic by kôň nebol koňom a bolo by tu mŕtvo a nuda.Nebolo by čo čítať a ošťaté testy ,podozrivo prebiehajúce periódy a zisťovanie, či treba obliecť pančuchy pod nohavice ma nebaví čitať.
@tenerifka
@anonym_fc3a62 vážne!? 🤣 V ktorej téme to nájdem?
To ja som ani jednu takú necitala. Išlo mi o trochu odľahčenú diskusiu. Ale asi ľudom napadne to iste.
Mňa inšpirovali tie diskusie rovnakej autorky o švagrinej a manzelky jej brata, čo k ním chce ísť bývať. No i ta z Trenčína, ktorá sem pridáva tie diahoslhe negativne recenzie bez bodky, dalej bodka/podbel, ktorá chce poradiť, no potom všetky rady neguje, alebo chalan, ktorý si udržava status nešťastného v láske a neschopného nájsť partnerku.
Ja si nicky velmi nepamatam, tych par, co si pamatam, su mi nesympaticke vyjadrovanim. Ale ked vidim napriklad prispevok od melanty, som rads, vzdy dobre poradi profesne a jej praca je podla mna strasne zaujimava. A samozrejme viesta, u nej je to kombinacia jednoducheho nicku s fotkou, dlhodobeho staleho prispoevania k veci
@anonym_fc3a62 a nie, nejde mi o nejaké rozoberanie, skôr iba napísanie, kto ma koho v “zozname - tohto si pamätám”
@anonym_autor také lahšie kydanie by som povedala žee
preskakujem mizoko,doriss,pribinak
Ináč neviete, či sa tej žene, čo sem stále píse, že chce otehotnieť, ale muž odmieta brat nejaký liek na podporu plodnosti, lebo mal zlý spermiogram, podarilo otehotnieť? Ona sa rozprávala s mužovými spermiami, muž zjedol ich deťom (majú ich viacero) posledný kúsok šunky... Tak by ma zaujímalo, že ako sa má a či je už tehotná.
preskakujem mizoko,doriss,pribinak
@anonym_7ffe85 Tá mizoko je fakt hrôza. Radšej s ňou ani nediskutuj.
Diskusia, kde žena, ktorá dlhé roky nemohla mať s manželom deti, zistila že ju podvádza, a nakoniec muž čakal dieťa s inou. Záujmalo by ma, ako sa jej teraz v živote darí.
@anonym_autor tema "Sesternica ma nepozvala na svadbu " 👍😀
Ja milujem bodku/podbel a to tam musíte povedať! 😁
Nemam,nechodim sem stalkovat ludi. Pamatam si mozno cca 5 nickov, ale vztah k nim ani s nimi nemam ziaden😁

@anonym_autor uz zase?
Je tu xyz tem, kde sa pytaju na to iste, co ty