Megaknihy - skúsenosti
Dobrý deň, má niekto skúsenosti so stránkou megaknihy? Už som odtiaľ pár krát objednávala vždy na dobierku a tovar mi bol vždy doručený. No tentokrát som objednávku zaplatila vopred, na maily kedy mi objednávku odošlú mi vôbec nereagujú.
Megaknihy:
Na Slovensku som ešte nevidel takýto podvod. Na fotke obálky a v popise v slovenčine je jedna kniha, ale názov vyššie v angličtine a v zátvorke je iná kniha. Väčšina ľudí hľadá učebnicu podľa obálky, ale to, čo mi poslali, bola lacná kniha v akcii na všetkých webových stránkach. Navyše, kniha bola predaná o štyri eurá viac, ako bola uvedená na webovej stránke, pretože som si nemohol vybrať dvojnásobnú cenu za doručenie a cena, ktorú som mal zaplatiť, bola uvedená spolu za všetko, t. j. cena knihy a cena za doručenie neboli oddelené. To znamená, že som bol trikrát oklamaný: 1. predali mi nesprávnu knihu 2. predali mi lacnú dvakrát 3. predali mi o 4 eurá viac, ako bola uvedená cena Škoda, že polícia sa takýmito vecami nezaoberá
@anonym_autor ja nakupujem na tejto stranke od roku 2023. najprv mi chodili zasielky velmi rychlo (3 dni, maximalne do tyzdna), vzdy som bola spokojna, dobre zabalene, ked to malo meskat, prisiel informacny mail. tentoraz trvala zasielka 16 dni, bez akehokolvek upozornenia (pri tovaroch mali maximalny cas dodania 5 dni) - aj som tam volala, ze co sa deje, pani mi oznamila, ze uz je to zabalene a odosiela sa a cakala som dalsie dni, ono to vyzeralo, akoby to zacali balit az po telefonate (to je len moj dohad). k tomu jeden tovar nekvalitny, ale vratit sa mi neoplati, pretoze ked zaplatim postovne naspat, nema to vlastne zmysel. ako naschval, este bol aj najblizsi box plny, tak mi to supli daleko od bytu😀, ale to je skor problem prepravcu. a samozrejme, lakaju na nizke postovne, ale na konci objednavky drobnym pismom si treba vsimnut aj balne. ked sa to nakoniec zrata, je to standardna cena balikovych spolocnosti. ak nieco potrebujete surne, toto nie je ten spravny zdroj, dobierka to mozno urychli, ale ci sa to potom aj penazne oplati, zavisi od toho, co a v akej sume objednavate.

@inzulin Dnes som dostal odpoveď mailom, že zásielka mešká, lebo jednu knihu z objednávky nemajú na sklade a musia čakať, až im ju iná firma dodá. Ak je to tak, tak potom je všetko O.K.
@inzulin Dnes som dostal zásielku s knihami. Takže je to v poriadku. Ale aj tak odporúčam pri kúpe z MegaKnihy.sk kupovať na dobierku.