icon

Musia byť fotky detských jazykov na fóre?

Včera o 16:54

Poniektori konzumujeme pri citani modreho kona, dnes sa mi z tych fotiek zdvihol zaludok. Sama reklama na jazyky s infekciami, je to nechutne.

Musia byť fotky detských jazykov na fóre?
merkelica
Včera o 16:55

@anonym_autor pri jedeni nemas co cumiet do obrazovky

viestta
Včera o 16:55

aspon mas poucenie, ze pri jedle sa necumakuje do mobilu ale mas sa sustredit na jedlo, ucime to uz male deti

anonym_cfd61c
Včera o 16:57
@viestta

aspon mas poucenie, ze pri jedle sa necumakuje do mobilu ale mas sa sustredit na jedlo, ucime to uz male deti

@viestta Lebo ty pri jedle nečumákuješ. Si tu strčená nonstop, tak kedy by si asi jedla. Jasné,že pri mobile.

autor
Včera o 16:58
@viestta

Tak dnes som prave dojedla, pocas reklamy v tv kuknem na modreho kona a s plnym bruchom vidim zasa tie plesnive jazyky, takto to moze byt? Vyhovuje? Teraz dajte odpoved k veci.
@merkelica
@viestta

viestta
Včera o 16:59
@anonym_cfd61c

@viestta Lebo ty pri jedle nečumákuješ. Si tu strčená nonstop, tak kedy by si asi jedla. Jasné,že pri mobile.

@anonym_cfd61c nie, nejadavam pri mobile, neuveris, ale pred chvilou som dosla z kuchyne, kde sme sa vsetci najedli pri stole

anonym_b32dd4
Včera o 17:08

@anonym_autor Minule tu boli varlata aj klitoris. Toto je úplne neškodná fotka. AK ti vadí vyplazený jazyk, tak by si nemala pozerať internet, lebo také obrázky a ešte aj iné môžu na teba kedykoľvek vyskočiť. A ver mi, že ti teraz budú vyskakovať, lebo si do mobilu alebo do PC cez klávesnicu natypovala "jazyk", takže si si určila cielenú reklamu s heslom "jazyk".

cyberk
Včera o 17:14

Slabsie jedince by mali mat zakazany internet 🙄

anonym_e080c5
Včera o 17:16

Mne sa také niečo nezobrazuje, reklamy mám zablokované od začiatku.

anonym_c7060f
Včera o 17:20

Zase same dolezite a bezchybne tvory sa tu zisli. Ja ani jest nemusim a naplo ma z zej fotky. Je nechutna a vypinam MK, lebo sa na to neda pozerat.

anonym_e97361
Včera o 17:21

@anonym_autor a ty to sem prečo dávaš? Asi sa ti to teda páči

andrea_82
Autor odpoveď zmazal
majlo1234
Včera o 17:33

Rovno pod tvojim prispevkom este jedna fotka plesniveho jazyka😅

anonym_cbb03e
Včera o 17:34

No Boze, plesnivy jazyk. Sa neposwr zo seba, že aká ai citlivka

viestta
Včera o 17:38

ocurane papieriky nevadia?

autor
Včera o 17:42
@viestta

ocurane papieriky nevadia?

@viestta vadia aj ocurane papieriky😉

autor
Včera o 17:42
@majlo1234

Rovno pod tvojim prispevkom este jedna fotka plesniveho jazyka😅

hama_ba
Včera o 17:44

@anonym_autor si daj adblock, ne?

anonym_cfd61c
Včera o 17:46
@viestta

@anonym_cfd61c nie, nejadavam pri mobile, neuveris, ale pred chvilou som dosla z kuchyne, kde sme sa vsetci najedli pri stole

@viestta Jasné 😂😂😂

euka210
Včera o 17:49

@anonym_autor dakujeme za info, napis svoj nazor adminom, my tu s tym nic neurobime. Ja mam 3deti, mne nevadi sa pri jedle ani o hovienkach rozpravat

moonlight1210
Včera o 18:25
@anonym_cfd61c

@anonym_cfd61c ty uz mas normalne diagnozu z toho stalkovania viestty.
Nechces sa nad sebou zamysliet?

Lebo netusim, kde ty stale po nej snoris a vyhladavas ju, ale ja ju tu teda casto nevidam.

zmrzlinka8
Včera o 18:31

@anonym_autor súhlasím s tebou, mne je z tých fotiek zle, aj keď nič pri tom nejem 🤮

autor
Včera o 19:53
@zmrzlinka8

@anonym_autor súhlasím s tebou, mne je z tých fotiek zle, aj keď nič pri tom nejem 🤮

@zmrzlinka8 dakujem za podporu, som rada ze v tom nie som sama

anonym_68a1ce
Včera o 20:16

@anonym_autor tak celkovo sa snazia zaujat a ludia su uz taki otupeni, ze chcu zaujat tymto. my doma nemame ani klasicku TV, iba netflix a minule som po x rokoch kdesi pozerala program preruseny reklamou a tam ta reklama na vlozky a polievali ich cervenou tekutinou... skoro mi zabehlo a to som ani nejedla... akoze naozaj toto musi byt takto explicitne zobrazene?
uz len cakam, kedy v reklame na liek proti nevolnostiam sa niekto vygrcia priamo na kameru, aby sme pochopili, naco ten liek vlastne je... lebo bez toho, aby bola cela obrazovka akoze ogrcana, to predsa nie je mozne pochopit...
a aj sa bojim zamysliet ako bude pokracovat vyvoj reklamy na toaletny papier...

scila
Včera o 20:28

@anonym_autor tiež sa mi tá fotka ukazuje tak každých 30 sekúnd 🙄
Aj hneď keď som si otvorila tvoj píspevok tak pod tvojou fotkou bola zas tá reklama.
Je to otravné a nechutné
Neskutočne to táto stránka s tými reklamami preháňa.

carolynka
Včera o 20:30

Suhlasim, je to nechutne

liv1
Včera o 20:41
@anonym_cfd61c

@anonym_cfd61c mas strach to napisat ako neanonym? Takto si budeme mysliet, ze sa bojis viesty 😁 @viestta. Len neviem ci chapes to, ze ak tu niekoho casto vidis, tak tu aj casto si😁😉

A autorka, chapem ta. Mne to je tiez nechutne, nemam to rada ani pri jedle (to vobec), ale ani ked nejem. Niektore sme proste vacsie citlivky. Este v skole pri obede decka rozpravali blbosti, mne to to jedlo znechutilo a oni boli v pohode🙂

zuzanka.zuzu
Včera o 21:01

čo? ja mám oblečenie z gymbeamu 😀 čiže asi závisí na vašich cookies 🤷😁