Musia byť fotky detských jazykov na fóre?
aspon mas poucenie, ze pri jedle sa necumakuje do mobilu ale mas sa sustredit na jedlo, ucime to uz male deti
aspon mas poucenie, ze pri jedle sa necumakuje do mobilu ale mas sa sustredit na jedlo, ucime to uz male deti
@viestta Lebo ty pri jedle nečumákuješ. Si tu strčená nonstop, tak kedy by si asi jedla. Jasné,že pri mobile.
@anonym_autor Minule tu boli varlata aj klitoris. Toto je úplne neškodná fotka. AK ti vadí vyplazený jazyk, tak by si nemala pozerať internet, lebo také obrázky a ešte aj iné môžu na teba kedykoľvek vyskočiť. A ver mi, že ti teraz budú vyskakovať, lebo si do mobilu alebo do PC cez klávesnicu natypovala "jazyk", takže si si určila cielenú reklamu s heslom "jazyk".
Mne sa také niečo nezobrazuje, reklamy mám zablokované od začiatku.
Zase same dolezite a bezchybne tvory sa tu zisli. Ja ani jest nemusim a naplo ma z zej fotky. Je nechutna a vypinam MK, lebo sa na to neda pozerat.
@anonym_autor a ty to sem prečo dávaš? Asi sa ti to teda páči
No Boze, plesnivy jazyk. Sa neposwr zo seba, že aká ai citlivka
Rovno pod tvojim prispevkom este jedna fotka plesniveho jazyka😅
@majlo1234 fuj
@anonym_cfd61c nie, nejadavam pri mobile, neuveris, ale pred chvilou som dosla z kuchyne, kde sme sa vsetci najedli pri stole
@viestta Jasné 😂😂😂
@anonym_autor dakujeme za info, napis svoj nazor adminom, my tu s tym nic neurobime. Ja mam 3deti, mne nevadi sa pri jedle ani o hovienkach rozpravat
@viestta Lebo ty pri jedle nečumákuješ. Si tu strčená nonstop, tak kedy by si asi jedla. Jasné,že pri mobile.
@anonym_cfd61c ty uz mas normalne diagnozu z toho stalkovania viestty.
Nechces sa nad sebou zamysliet?
Lebo netusim, kde ty stale po nej snoris a vyhladavas ju, ale ja ju tu teda casto nevidam.
@anonym_autor súhlasím s tebou, mne je z tých fotiek zle, aj keď nič pri tom nejem 🤮
@anonym_autor súhlasím s tebou, mne je z tých fotiek zle, aj keď nič pri tom nejem 🤮
@zmrzlinka8 dakujem za podporu, som rada ze v tom nie som sama
@anonym_autor tak celkovo sa snazia zaujat a ludia su uz taki otupeni, ze chcu zaujat tymto. my doma nemame ani klasicku TV, iba netflix a minule som po x rokoch kdesi pozerala program preruseny reklamou a tam ta reklama na vlozky a polievali ich cervenou tekutinou... skoro mi zabehlo a to som ani nejedla... akoze naozaj toto musi byt takto explicitne zobrazene?
uz len cakam, kedy v reklame na liek proti nevolnostiam sa niekto vygrcia priamo na kameru, aby sme pochopili, naco ten liek vlastne je... lebo bez toho, aby bola cela obrazovka akoze ogrcana, to predsa nie je mozne pochopit...
a aj sa bojim zamysliet ako bude pokracovat vyvoj reklamy na toaletny papier...
@anonym_autor tiež sa mi tá fotka ukazuje tak každých 30 sekúnd 🙄
Aj hneď keď som si otvorila tvoj píspevok tak pod tvojou fotkou bola zas tá reklama.
Je to otravné a nechutné
Neskutočne to táto stránka s tými reklamami preháňa.
@anonym_cfd61c mas strach to napisat ako neanonym? Takto si budeme mysliet, ze sa bojis viesty 😁 @viestta. Len neviem ci chapes to, ze ak tu niekoho casto vidis, tak tu aj casto si😁😉
A autorka, chapem ta. Mne to je tiez nechutne, nemam to rada ani pri jedle (to vobec), ale ani ked nejem. Niektore sme proste vacsie citlivky. Este v skole pri obede decka rozpravali blbosti, mne to to jedlo znechutilo a oni boli v pohode🙂

@anonym_autor pri jedeni nemas co cumiet do obrazovky