icon

Nespokojnosť so vzhľadom: Zrkadlíme ženské a mužské chyby

13. apr 2026

Chcem vyskúšať vytvoriť také "chlapsko -ženské zrkadlo". Zapojíte sa?
umelej inteligencii bolo zadané , aby napísala 30 najčastejších vecí týkajúcich sa vzhľadu žien, s ktorými ženy nie sú spokojné.. Vznikol tento zoznam..

1. Obezita / nadváha
2. Celulitída
3. Strie (napr. po tehotenstve alebo chudnutí)
4. Ovisnutá pokožka (napr. po schudnutí)
5. Malé prsia
6. Príliš veľké prsia
7. Ovisnuté prsia
8. Asymetria prsníkov
9. Zničené vlasy farbením alebo tepelnou úpravou
10. Rednúce vlasy / vypadávanie vlasov
11. Zničené alebo preriedené obočie (napr. nadmerným vytrhávaním)
12. Krátko či ďalekozrakosť
13. Jazvy po akné
14. Pigmentové škvrny na pokožke
15. Kruhy pod očami
16. Vaky pod očami
17. Krivé nohy (do O alebo X)
18. Suchá alebo dehydratovaná pleť
19. Nedostatočná výška
20. Dvojitá brada
21. Nerovný tvar nosa (subjektívne vnímané)
22. Krivé, zanedbané, alebo zafarbené zuby
23. Tvar či vzhľad genitálií
24. Metličkové žilky / kŕčové žily
25. Nechcené ochlpenie (napr. na tvári alebo tele)
26. Ovisnuté brucho po pôrode
27. Slabé alebo lámavé nechty
28. Nevyvážené proporcie postavy
29. Zlá kvalita pokožky (strata elasticity, vrásky)
30. Jazvy po operáciách alebo úrazoch

Vaša úloha:
Skúste si vybrať niekoľko bodov, s ktorými máte osobnú skúsenosť, a doplniť k nim "zrkadlenie"... teda čo si myslíte, že je tomu podobné u mužov.

Napríklad:
Obezita / nadváha mám ja ako žena........ budem tolerovať u muža obezitu alebo "pivné brucho".
Rednúce vlasy / vypadávanie mám ja ako žena ........... budem tolerovať u muža plešinu.

A tak ďalej…

Skúste prosím priradiť k veciam, s ktorými máte skúsenosť, ich "mužský ekvivalent" , teda čo by ste automaticky tolerovali, akceptovali, alebo zohľadnili u muža vo vzťahu.
Ďakujem

Strana
z2
mon2523
13. apr 2026

Mmm okej, ale aky je zmysel tejto aktivity?

anonym_d9a752
13. apr 2026

Toto aka domaca uloha 😄

autor
13. apr 2026
@mon2523

Mmm okej, ale aky je zmysel tejto aktivity?

@mon2523 skús a zapojiť a uvidíš.

anonym_d764ad
13. apr 2026

Tolko vad na vzhlade u zien snad ani neexistuje, chod do diskusie, kde kazda vypada o 20 rokov mladsie. Najmenej ...🙂Len zabudnu spomenut, ze iba mentalne o 20 rokov menej ...

autor
13. apr 2026
@anonym_d9a752

Toto aka domaca uloha 😄

@anonym_d9a752 😉😉😉

zojazoja
13. apr 2026

Strašné! Strašné niečo. Ľudia nie su roboti, stárnu menia sa. Kde sa v tebe berú tieto hlúposti písať.

autor
13. apr 2026
@zojazoja

Strašné! Strašné niečo. Ľudia nie su roboti, stárnu menia sa. Kde sa v tebe berú tieto hlúposti písať.

@zojazoja skus sa zapojiť. Inak teba celkom môžem. Fajn veci píšeš ❤

pumi21
13. apr 2026

Ja sa asi ani vyjadrovat nejdem. Keby si kazdy hladel svojho a staral sa fakt sam o seba a nepozeral na ostatnych ako na objekty, ktore musia splnat urcity standard, bolo by vsetko jednoduchsie a krajsie. 🙂

thirstymonk
13. apr 2026

6. Nič také ako príliš veľké prsia neexistuje :D

zojazoja
13. apr 2026
@anonym_autor

@zojazoja skus sa zapojiť. Inak teba celkom môžem. Fajn veci píšeš ❤

@anonym_autor do sprostostí sa zapájať nejdem. nie som debil.

thirstymonk
13. apr 2026

V podstate mi na žene vadí len jedno... keď na seba kašle a nestará sa o seba. A potom vyzerá jak vodník rege.

autor
13. apr 2026
@thirstymonk

6. Nič také ako príliš veľké prsia neexistuje :D

@thirstymonk Kupuješ niekedy 3 litrovú aviváž v náhradných vreckových baleniach? Ak nie, najbližšie sa pri nich v obchode na chvíľu zastav, zober dve do rúk, pritlač si ich na hrudník… a skús sa utekať ..

thirstymonk
13. apr 2026
@anonym_autor

@thirstymonk Kupuješ niekedy 3 litrovú aviváž v náhradných vreckových baleniach? Ak nie, najbližšie sa pri nich v obchode na chvíľu zastav, zober dve do rúk, pritlač si ich na hrudník… a skús sa utekať ..

@anonym_autor Ale my sa nebavíme o komforte života, ale o vzhľade, či? Takže utekanie s ceckami, bolesť chrbta, spanie na bruchu a tak, tu je úplne irelevantné...

Ty si začala.

anonym_c35db0
13. apr 2026

@anonym_autor mňa netrápi nič z toho, čo AI vybrala, ale mám veľký zadok a to ma štve … u muža tolerujem rôzne veci, lebo ho milujem a to, že vekom plešatie a ma už aj brucho, na tom nič nezmení…

autor
13. apr 2026
@anonym_c35db0

@anonym_autor mňa netrápi nič z toho, čo AI vybrala, ale mám veľký zadok a to ma štve … u muža tolerujem rôzne veci, lebo ho milujem a to, že vekom plešatie a ma už aj brucho, na tom nič nezmení…

@anonym_c35db0 Vidíš, až teraz pozerám, že v zozname nie je vlastne nič ohľadom veľkosti zadku.

biba_18
13. apr 2026

je mi to šuma fuk, môj muž je so mnou z nejakého dôvodu aj keď nejaké chyby vidí. detto ja ... a že on to čo ja vidím na sebe ako chybu nevníma, je fakt ...
len by ma napr. zaujímalo aký je opozit k ovisnutým alebo asymetrickým prsiam? alebo k ovisnutému bruchu po pôrode? 😒

viestta
13. apr 2026

@anonym_autor vsetkych 30 bodov plati aj pre muzov, vratane bodu 6 (dala som si tu namahu a precitala vsetky, bod 5 by bol u muzov vychrtly hrudnik)

autor
13. apr 2026
@biba_18

je mi to šuma fuk, môj muž je so mnou z nejakého dôvodu aj keď nejaké chyby vidí. detto ja ... a že on to čo ja vidím na sebe ako chybu nevníma, je fakt ...
len by ma napr. zaujímalo aký je opozit k ovisnutým alebo asymetrickým prsiam? alebo k ovisnutému bruchu po pôrode? 😒

@biba_18 No veď ak veci, ktoré spomínaš, máš, tak to zrkadlo nájdi ty, a povedz nám, čo by si mala v takom prípade tolerovať či akceptovať na mužovi. Alebo môže muž za to, ak sa narodí napríklad s malým penisom?

biba_18
13. apr 2026

@viestta aký je mužský náprotivok k ovisnutému bruchu po pôrode? alebo k asymetrickým prsiam? 😒

viestta
13. apr 2026
@biba_18

@viestta aký je mužský náprotivok k ovisnutému bruchu po pôrode? alebo k asymetrickým prsiam? 😒

@biba_18 ovisnute brucho po schudnuti, asimetricky hrudnik ma kazdy, kazdy jeden sme viac ci menej asimetricky

biba_18
13. apr 2026

@anonym_autor čiže ak ja mám ovisnuté prsia a muž to toleruje, mám tolerovať mužov malý penis? či ako? netolerujem. basta

autor
13. apr 2026
@biba_18

@biba_18 Predstav si, že by si si mala hľadať nového partnera a vieš, že tieto dve veci máš výrazne viditeľné. Hľadala by si zásadne iba "dokonalého" chlapa?
Alebo by si akceptovala, že aj on môže mať nejaké nedokonalosti? ktore?
Toto je princíp tejto otázky.

biba_18
13. apr 2026

@viestta ale ovisnuté brucho po chudnutí je predsa len niečo iné. jedno je z podstaty ženského tela a tehotenstva a druhé lebo je niekto vypapané prasiatko - to sú 2 rôzne veci... detto prsia. akože fakt si videla muža, o ktorom môžeš povedať, že má asymetrické prsia? 😒
ako, toto ma zaujalo, ale celkovo téma nejako veľmi nie, v podstate mi je to šumafuk ...

autor
13. apr 2026
@biba_18

@anonym_autor čiže ak ja mám ovisnuté prsia a muž to toleruje, mám tolerovať mužov malý penis? či ako? netolerujem. basta

@biba_18 Prečo by teda on mal tolerovať tvoje ovisnuté prsia? Uvidí ťa nahú, oblečie sa a odíde, nie?

biba_18
13. apr 2026

@anonym_autor už som odpísala - moje nedokonalosti môže daný muž nevidieť... lebo áno, sú muži ktorým ovisnuté prsia vadia - a takí čo im nevadia ... alebo veľký zadok. riedke vlasy. čokoľvek čo si tu napísala ...
mne sa nepáčia muži čo vyzerajú ako po ťažkej chorobe... je veľmi málo pravdepodobné že by som takému dala šancu aj keby som mala asi všetky tie vymenované defekty ...

autor
13. apr 2026
@biba_18

@anonym_autor už som odpísala - moje nedokonalosti môže daný muž nevidieť... lebo áno, sú muži ktorým ovisnuté prsia vadia - a takí čo im nevadia ... alebo veľký zadok. riedke vlasy. čokoľvek čo si tu napísala ...
mne sa nepáčia muži čo vyzerajú ako po ťažkej chorobe... je veľmi málo pravdepodobné že by som takému dala šancu aj keby som mala asi všetky tie vymenované defekty ...

@biba_18 A nie je to tak, že každý poriadny chlap berie iba dokonalú? A iba zúfalci prehliadajú niektoré "vady" krásy, lebo vedia, že na lepšiu nemajú?

radacak
13. apr 2026

@anonym_autor dobrá sprostosť

anonym_d9a752
13. apr 2026

Aha, takze ked mam velky nos, mozem mat len muza s velkym nosom? Ked som krpata, tiez mam mat len krpateho? Co su toto za vymysly..

radacak
13. apr 2026
@anonym_autor

@biba_18 A nie je to tak, že každý poriadny chlap berie iba dokonalú? A iba zúfalci prehliadajú niektoré "vady" krásy, lebo vedia, že na lepšiu nemajú?

@anonym_autor ešte dodám že môj švagor rieši ozaj detaily...napríklad že žena má dlhé prsty na rukách 😂😂😂😂má po 50 ke a je sám ...hmmm prečo asi

biba_18
13. apr 2026

@anonym_autor no, taký justin ervin (manžel ashley graham) by s tebou asi nesúhlasil - aj keď je pravda, osobne ho nepoznám a možno má mrte komplexov, je to možné 😒

Strana
z2