icon

Objednávka z Mohito zrušená: Čo robiť, keď nevrátili peniaze?

5. apr 2024

Dobry den prosim Vas pise mi ze do 2-5dni vratia. A mne do teraz nic neprislo. Pisali mi email 27.3. Ze obj sa neda zrealizovat. Stalo sa to niekomu? Platila som kartou.

anjelicek26
5. apr 2024

Tak boli sviatky medzi tým,že áno.. aj tam pracujú ľudia..

autor
5. apr 2024

@anjelicek26 volala som na infolinku kde mi pani povedala ze peniaze som mala mat davno na ucte.

autor
5. apr 2024

@anjelicek26 a sviatok bol pondelok a dnes ke piatok. Prosim ta ak nevies poradit tak roluj dalej.

jakkubova
5. apr 2024

Pani na infolinke ti povedala len tolko, ze peniaze si uz mala mat? Aj preverila, ci peniaze boli poslane a ci na spravny ucet?
27.3. ti pisali mail, ale mohlo par dni trvat, kym sa to vsetko zrealizovalo a boli aj sviatky, tak dajme tomu, ze mozno peniaze poslali az v stredu alebo vo stvrtok tento tyzden a par dni moze prevod trvat... snad ti peniaze coskoro pridu. Ja mam v mohite skusenost iba s vratenim tovaru a vzdy vsetko ok.

koniarova
5. apr 2024

To pani ani nepreverila? Dala si dobre číslo účtu?

autor
5. apr 2024

@jakkubova u mna to je prvá skúsenosť. Podľa stavu obj. Mi povedala ze už som ich mala mat na účte. Naspet Platila som kartou (zabávala) údaje z karty. Bolo jej tie, divne ze neprišli. Ešte sa opýtala ci mi ozaj neprišli. Tak netuším iba sa pýtam.

autor
5. apr 2024

@koniarova platila som kartou

autor
5. apr 2024

@koniarova povedala ze písala na finančne, a dá mi vedieť ked jej odpisu.

koniarova
5. apr 2024

Ale do formuláru na vrátenie si zadala číslo účtu? Že či ti ich neposlali poštou.

autor
5. apr 2024

@koniarova neviem aai sa nechapeme .. ape mam to takto medi objednavkami .. pokial im.platba z mojej karty prisla.hned ale tovar neni tak automaticky to naju vracat na ucet.