Objednávka z Mohito zrušená: Čo robiť, keď nevrátili peniaze?
Dobry den prosim Vas pise mi ze do 2-5dni vratia. A mne do teraz nic neprislo. Pisali mi email 27.3. Ze obj sa neda zrealizovat. Stalo sa to niekomu? Platila som kartou.
@anjelicek26 volala som na infolinku kde mi pani povedala ze peniaze som mala mat davno na ucte.
@anjelicek26 a sviatok bol pondelok a dnes ke piatok. Prosim ta ak nevies poradit tak roluj dalej.
Pani na infolinke ti povedala len tolko, ze peniaze si uz mala mat? Aj preverila, ci peniaze boli poslane a ci na spravny ucet?
27.3. ti pisali mail, ale mohlo par dni trvat, kym sa to vsetko zrealizovalo a boli aj sviatky, tak dajme tomu, ze mozno peniaze poslali az v stredu alebo vo stvrtok tento tyzden a par dni moze prevod trvat... snad ti peniaze coskoro pridu. Ja mam v mohite skusenost iba s vratenim tovaru a vzdy vsetko ok.
To pani ani nepreverila? Dala si dobre číslo účtu?
@jakkubova u mna to je prvá skúsenosť. Podľa stavu obj. Mi povedala ze už som ich mala mat na účte. Naspet Platila som kartou (zabávala) údaje z karty. Bolo jej tie, divne ze neprišli. Ešte sa opýtala ci mi ozaj neprišli. Tak netuším iba sa pýtam.
@koniarova platila som kartou
@koniarova povedala ze písala na finančne, a dá mi vedieť ked jej odpisu.
Ale do formuláru na vrátenie si zadala číslo účtu? Že či ti ich neposlali poštou.
@koniarova neviem aai sa nechapeme .. ape mam to takto medi objednavkami .. pokial im.platba z mojej karty prisla.hned ale tovar neni tak automaticky to naju vracat na ucet.

Tak boli sviatky medzi tým,že áno.. aj tam pracujú ľudia..