icon

Obľúbené slovenské influencerky, blogerky a youtuberky, koho sledujete?

amalka07
Dnes o 17:29

Ahojte baby, ktoré zo slovenských youtuberiek, blogeriek, influenceriek... a teda celkovo, ktoré profily na sociálnych sieťach rady sledujete a inšpirujete sa nimi a v čom? Poraďme si navzájom

natalka13
Dnes o 17:53

Matu kavalirovu, vlhovu, zuzulovu, vackovu, mamagynekologicka, eva pavkova, zuzana caputova, pampi, dubovska, hilmerova, ola konecna, buresova, evelyn, pindyzgyndy, porubjakova, bila, toth, kostkova, lasicova....
Ani si nespomenirm na viac zien, este cestovatelky rozne

anonym_783351
Dnes o 18:04

Žiadnu. Taká múdra, ako ony, som tiež.

natalka13
Dnes o 18:07
@anonym_783351

Žiadnu. Taká múdra, ako ony, som tiež.

@anonym_783351 tak to urcite, odbornicka na vsetko😁

anonym_8ce08c
Dnes o 18:11

Vyskakuju odvsadial a uz to robi kazda. Len propaguju to, co im daju a ani to nemusi byt take super.
Najviac ma irituju tie akoze kucharky, pekarky, co len opisuju recepty... Propaguju pritom produkty ktore zdaleka nie su take super.

terezia74
Dnes o 18:14

Žiadne

anonym_783351
Dnes o 18:19
@natalka13

@anonym_783351 tak to urcite, odbornicka na vsetko😁

@natalka13 keď som si pozrela tvoj profil, tak len ich sleduj, potrebuješ to 😄

natalka13
Dnes o 18:23
@anonym_783351

@natalka13 keď som si pozrela tvoj profil, tak len ich sleduj, potrebuješ to 😄

@anonym_783351 ano potrebujem, niesom mudrejsia ako pravnicka, lekarka, profi cukrarka.....tak ako ony niesu mozno mudrejsie v mojej profesii a urcite im ty nesiahas ani po podrazku topanok.
Ako anonymny nick si supeeeer👎

domkakvet
Dnes o 18:28

@amalka07 nesledujem.

katica06
Dnes o 18:52

Tiež nikoho nesledujem ani mi to nechýba

slavomira236
Dnes o 19:14

Ziadne. Obcas mrknem lubomiru mohamedy na fb..instagram nemam

barrilla
Dnes o 19:22

Ja sledujem true crimy, investigativu, o bezpečnosti, príležitostne o cvičení.

anonym_0937c5
Dnes o 19:34
@natalka13

@anonym_783351 ano potrebujem, niesom mudrejsia ako pravnicka, lekarka, profi cukrarka.....tak ako ony niesu mozno mudrejsie v mojej profesii a urcite im ty nesiahas ani po podrazku topanok.
Ako anonymny nick si supeeeer👎

@natalka13 este by si mala sledovat niekoho, aby si sa naucila slovencinu, aby si vedela, ze sa pise nie som, nie su

esther100
Dnes o 19:43

Zas táto téma 🤦

anonym_dc0371
Dnes o 19:54
@natalka13

Matu kavalirovu, vlhovu, zuzulovu, vackovu, mamagynekologicka, eva pavkova, zuzana caputova, pampi, dubovska, hilmerova, ola konecna, buresova, evelyn, pindyzgyndy, porubjakova, bila, toth, kostkova, lasicova....

@natalka13
Ty si nezamestnana ked to vsetko stihnes sledovat? Ja nesledujem nikoho radsej sa venujem zarabaniu penazi

anonym_b60b92
Dnes o 20:10
@natalka13

@natalka13 pindyzgyndy ???

zuzana2910
Dnes o 20:26

Žiadne. Keď niečo neviem, nájdem si, prečítam si, idem do knižnice, či spýtam sa susedy. Nikomu by som nedala palec hore, pretože predvádzanie sa neuznávam.