icon

Píšte efektívne na Koníku a získajte užitočné rady a podporu

18. aug 2026

Ahojte, baby... Sto čertov ide do mňa, keď tu píšete o tom, aké ste nešťastné s manželom, ako vám to neklape s partnerom, aký je na vás zlý ex, ako ste samé a chcete si niekoho nájsť, ako nezvládate rodinu a ako vám financie prerastajú cez hlavu. Každá táto jedna téma, na ktorú dostanete desiatky nevyžiadaných rád, urážok či rád, ktoré vám nijako nepomôžu, môže mať zmysel v inom prevedení. Čo takto napísať:

"Baby, neviem utiahnuť rodinu a deti sama, bývam tu a mám toľko rokov, vyzerám takto. Neviete mi dohodiť niekoho, s kým by sa nám žilo ľahšie?" Alebo "Baby, neviem si nikoho nájsť, prípadne sa chcem s manželom rozviesť. Nemáte kamaráta v meste, kde žijem ja, s ktorým by som si mohla začať?"

A verte, že by to bolo oveľa jednoduchšie. No nie?

doriiis
18. aug 2026

Ty musíš byť chlap.
To ti nenapadlo, že tie ženy sa nechcú primárne zoznamovať?

anonym_8e3081
18. aug 2026

@anonym_autor no tak hrrr
Vystúpila som zo vzťahu a bolo to veľmi ťažké obdobie, ale ani vo sne má nenapadlo vešiať si na krk na druhý deň ďalšieho debila

anonym_fdcdf8
18. aug 2026

"s kým by sa nám žilo ľahšie" = kto nás bude financovať 🙄 si mimo a riadne 🫣

anonym_6ca70d
18. aug 2026

Skočiť do vzťahu bez vyrovnanej minulosti, rovno z problémového vzťahu, s podlomeným sebavedomím zaváňa problémom… buď to bude rovnaký idiot, ktorý zneužije situáciu alebo budú trpieť obaja, v najhoršom prípade ešte aj dieta, ak tam je… niekedy sa človeku uľaví aj len keď sa vyrozprava, niekedy to nejde ukončiť zo dňa na deň, ale hovoriť o tom, je prvý krok… tie témy môžeš kludne preskakovať

anonym_e939de
18. aug 2026

@anonym_autor jezisi,nech si kazdy robi jak chce. Co ta po tom

martinmmartin
18. aug 2026

@anonym_autor Outsourcovat svoje osobne problemy na anonymnu populaciu a cakat zazrak tiez nieje vysledok.
Ale v dnesnej dobe si predstavujeme ze to je presne to co potrebujeme - vytrubit moj problem kde sa da a RIESTE MA NIEKTO (höavne niekto iny ako ja)

Akmmam naozajstny problem tak jedina cesta je o nom hovorit s ludmi co ma poznaju osobne a niesom im lahodstajny na tolko ze sa im oplati vyvyjat nejaku aktivitu

autor
18. aug 2026

Už je tu niekoľko komentárov, ale ani ich nečítam. Viete prečo? Lebo to nemá zmysel. Určite sú tam nezmyselné, nevyžiadané rady, ktoré ani jednej nepomôžu z tých pisateliek príspevkov, ktoré mám za posledný týždeň prečítané. Moja predstava koníka je niečo ako kamarátstvo a kamarátska pomoc. "Baby, nemám šťastie na chlapov" Tak jej pomôžeme."Baby, bojím sa rozviesť, aby som neostala sama." Tak jej pomôžeme. A nie iba trápne rady, ktoré nie sú úplne na nič .

autor
18. aug 2026

Písala tu 30 ročná baba, že chce niekoho nájsť a nechce byť sama. Prečo v kope nezmyslov nebolo. "Povedz nám, odkiaľ si, a my možno tam poznáme niekoho, kto sa ti hodí a je sám"

anonym_9756a1
18. aug 2026

Tvoj predstava konika je mylna. Konik funguje primarne preto, aby generoval prijmy. Debilne temy, ktore maju citanost a v ktorych sa rozpitvava nejaka kravina na 20+ stranach je ziadana.

tykat
18. aug 2026
@anonym_9756a1

Tvoj predstava konika je mylna. Konik funguje primarne preto, aby generoval prijmy. Debilne temy, ktore maju citanost a v ktorych sa rozpitvava nejaka kravina na 20+ stranach je ziadana.

@anonym_9756a1 presne, konik nema riesit, konik ma zarabat a cim debilnejsia a kontroverznejsia tema tym lepsie, lebo bezny clovek sa rad pohorsi nad tym ako je niekto iny hlupy a primitivny. A kludne aj na 5 stranach, a este ked to autor prizivuje naivnymi komentarmi a "stale nechape" tak potiahnu aj na 15 stran, ved predsa preco opakovane nenapisat aka je autorka blba a nevidi ze ju ten chlap nechce, podvazda, vyuziva? a ona vzdy nechape a zeny idu klavesnice zodrat ako jej to polopatisticky vysvetluju a to tupelo nechape a nechape 😀 ... a peniazky sa sypu a sypu. O chvilu nam tieto hlupe temy bude generovat AI

sisa_s
18. aug 2026

A ty si koho kedy zo svojho okolia dohodila tu na koniku? 😀 + naco zakladas hlupu temu, ked necitas komentare 😀😀

anonym_efe38b
18. aug 2026

Napise nejaka baba, ze je sama, nevie si najst partnera a ja jej budem nukat svojho syna, ktory tiez nema frajerku? Takto si to predstavujes?

anonym_2fe960
18. aug 2026

A to je odpoved na vsetky problemy, najst si ineho chlapa? Akoze "baby, moj chlap gambluje, som z Brezna, nemate mi tam niekoho dohodit?" Alebo "baby, neviem si najst pracu, som z Presova, nepoznate tam chlapa pre mna?" Alebo "baby, kamos mi nevratil 5000€, som z Malaciek, nedohodili by ste mi niekoho?" 😅

anonym_2fe960
18. aug 2026

"Neboj sa rozviest, ja mam slobodneho brata, urcite sa ta ujme a aj tvojich deti a nezostanes sama".. takto si to predstavujes? 😃

mystical_fish
18. aug 2026
@anonym_autor

Už je tu niekoľko komentárov, ale ani ich nečítam. Viete prečo? Lebo to nemá zmysel. Určite sú tam nezmyselné, nevyžiadané rady, ktoré ani jednej nepomôžu z tých pisateliek príspevkov, ktoré mám za posledný týždeň prečítané. Moja predstava koníka je niečo ako kamarátstvo a kamarátska pomoc. "Baby, nemám šťastie na chlapov" Tak jej pomôžeme."Baby, bojím sa rozviesť, aby som neostala sama." Tak jej pomôžeme. A nie iba trápne rady, ktoré nie sú úplne na nič .

@anonym_autor Za svojou témou si tak veľmi stojíš že až píšeš anonymne. Niečo na tom asi bude...

Ale nenapadlo ti, že tie ženy čo sem píšu "Zúfalé príspevky" nepotrebujú perfektnú radu? Keby chceli perfektnú radu tak by ju hľadali na internete, ale na fóru väčšina hľadá skôr pochopenie, ľudí s podobnými skúsenosťami, niekoho kto chápe tomu čo prežívajú alebo sa chcú len porozprávať. To je zároveň aj odpoveď na tvoju otázku, prečo keď sa niekto cíti sám prečo mu niekoho k nemu nepošlu. Chápem že ty sa na to pozeráš viac z praktického hľadiska, ale za to nemusíš kritizovať tých, čo hľadajú niečo iné než len perfektnú odpoveď.

Ale vidím, že ty vlastne hľadáš perfektnú radu, tak ti dám presne takú na štýl tvojej položenej otázky: Keď sa ti niekoho téma nepáči, tak ju jednoducho nečítaj. 😁

anonym_b20fb5
18. aug 2026

Dohadzovat zadanej babe chlapa je riešenie?
Alebo nemá žena peniaze,tak jej dohodim chlapa aby ju zafinancoval? veď nech si najde brigádu, či aj to my jej máme hľadať?
Nejako nechápem o čo ide
Alebo zlé príklady si uviedol, neviem

anonym_f861d2
18. aug 2026

Toto si vyprodukoval vo vlastnej hlave alebo si sa radil s AI? Tak ci tak je to kolosalna blbost. Ked ty nevies najst partnerku, tak problem nebude v tom, ze ta nikto ziadnej nedohodil ale v tom, ze nie si dost dobry

januska12323
18. aug 2026
@anonym_autor

Písala tu 30 ročná baba, že chce niekoho nájsť a nechce byť sama. Prečo v kope nezmyslov nebolo. "Povedz nám, odkiaľ si, a my možno tam poznáme niekoho, kto sa ti hodí a je sám"

@anonym_autor tak rozmýšľajú chlapi nie ženy, žena chce vypočuť a pokecať.

anonym_4a29f4
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Bože, ty si hlúpa a očividne znudená svojim životom, tak riešiš životy iných.

anonym_8e3081
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor daj sa liečiť,
založí tému a potom že nečíta komentáre

anonym_f59e85
18. aug 2026

@anonym_autor ty si nejaká dohadzovačka " madam " ?? Téma " ubytovať matku s deťmi za sexuálne služby " bol tiež tvoj výplod...??

anonym_4021d7
18. aug 2026
@tykat

@anonym_9756a1 presne, konik nema riesit, konik ma zarabat a cim debilnejsia a kontroverznejsia tema tym lepsie, lebo bezny clovek sa rad pohorsi nad tym ako je niekto iny hlupy a primitivny. A kludne aj na 5 stranach, a este ked to autor prizivuje naivnymi komentarmi a "stale nechape" tak potiahnu aj na 15 stran, ved predsa preco opakovane nenapisat aka je autorka blba a nevidi ze ju ten chlap nechce, podvazda, vyuziva? a ona vzdy nechape a zeny idu klavesnice zodrat ako jej to polopatisticky vysvetluju a to tupelo nechape a nechape 😀 ... a peniazky sa sypu a sypu. O chvilu nam tieto hlupe temy bude generovat AI

@tykat ...toto je práve dosť zastaraná predstava o tom, ako dnes fungujú obsahové weby a ich monetizácia. 🙂
Rovnica „čím viac strán diskusie a pageviews, tým viac peňazí“ bola oveľa bližšie realite možno pred 10-15 rokmi. Dnes samotná návštevnosť bez kontextu hovorí veľmi málo.
Pri reklame vstupuje do hry CPM/eCPM, fill rate, viewability, consent rate, adblock, frekvencia, kvalita a skladba publika, sezónnosť či aktuálny dopyt inzerentov. Takže 100-tisíc lacných pageviews automaticky nemusí mať väčšiu hodnotu ako násobne menšia, ale kvalitnejšia návštevnosť.

A dnes sa navyše hodnota obsahu vôbec nekončí pri tom, koľko ľudí otvorí konkrétnu stránku. Rieši sa sociálna validácia, organický search, návratnosť používateľov, engagement, first-party audience, brand visibility a čoraz viac aj GEO. Teda či sa obsah a značka dostávajú do odpovedí a odporúčaní generatívnych vyhľadávačov a AI nástrojov.
To všetko je úplne iný svet ako jednoduché „nahádajú sa na 15 stranách a peniažky sa sypú“.

Samozrejme, pageviews stále majú svoju hodnotu. Ale robiť z nich priamy dôkaz, že niekto zámerne vyrába hlúpe témy, lebo každá ďalšia strana diskusie znamená krásny zárobok, je dnes dosť zjednodušená predstava o ekonomike online médií.
A ešte paradoxnejšie je to s AI. Vygenerovať dnes stovky tém stojí prakticky nič. Problém už dávno nie je vyrobiť obsah alebo traffic. Problém je mať relevantné publikum, dôveru, distribúciu, social a search visibility, GEO a nakoniec to celé aj zmysluplne monetizovať.

Takže tá tvoja teória znie na prvé počutie múdro, len vychádza z modelu internetu, ktorý sa medzičasom dosť zásadne zmenil. 🙂

anonym_6ca70d
18. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja tú ženu, ktorá sem napíše ale vôbec nepoznám, nebudem snáď dohadzovať kamošom a známym niekoho o kom neviem absolútne nič, ako vyzerá, ako sa správa, čo má a nemá rada, akú má minulosť, budúcnosť, či by si rozumeli, lebo tie kamošky proste nie sme... a nemám záujem to ani zisťovať, aby som mohla robiť dohadzovačku po mojom okolí, to sú veci, v ktorých som veľmi opatrná, aj keď oboch poznám... tvoja predstava nedáva úplne zmysel a má naozaj veľké medzery

anonym_f6202e
18. aug 2026

Nuz mnohe si myslia,ze mk ma carovny prutik,ze sem napisu a zrazu sa vsetko vyriesi.
Rady aj ked zeny daju vsetko zneguju,neda sa,nejde to.
Malo ktora sa realne aj radami radi.
Bola tu jedna tema,vsetky sme jej radi odist a ona naozaj odisla,ci sa k nemu vratila,to uz nevieme.
Ak si pamatate tu temu,kde platili 800eur najom,co ju manzel odrbaval.
Pevne verim,ze sa k nemu nevratila.

anonym_f6202e
18. aug 2026

A vzdy je najlahsie vsetko hodit na druhych,to oni za to mozu ako sa postavit celom problemu a riesit ho,ci uz praca,peniaze,rodina.Zivot ako taky.
Urobit velku zmenu k lepsiemu,tak aby bol clovek stastny a spokojny.
Tak isto tu stale dookola citame ako sa tu zle zije,ako za to mozu politici.Opät to oni za to mozu,nie ja,ja,ja,ja ale oni.
Proste vsetko hadzat na druhych.
Kazdy si je strojcom svojho stastia ale aj nestastia.