icon

Platíte si obsah influencerov na Instagrame?

guccigirls
4. jan 2024

Ahojte,aký máte názor na platený obsah inflencerov?
Platíte si niekoho obsah?

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
zmrzlinka2021
•
4. jan 2024

Neplatím ale vôbec nevidím tiez dovod, prečo by som mala mať názor. Ved to, ze niečo ja nechcem, neznamená, že si to nenájde svojich odberatelov.

guccigirls
autor
•
4. jan 2024

@janai1 Zaujíma to,lebo včera som čitala “obhajobu”jedného plateného obsahu a dosť ma to prekvapilo.
Aby som bola presnejšia,prekvapilo ma čo pani považuje za hodné plateného obsahu.

dzejny656
•
4. jan 2024

Ja si nič neplatím ani to nemám v pláne. Ale viem si predstaviť že sú ľudia čo sú ochotní zaplatiť za akože "exkluzívny obsah" a nevidím na tom nič zlé, je mi to fuk čo si kto robí so svojimi peniazmi.

ibatanecnica
•
4. jan 2024

ježiši a ja že sa bavíme o odberoch imunoglobulínov, 😂 otvorím a tu hovadina 🙈

baskustek
•
4. jan 2024

@guccigirls asi myslíš šušlavú Silviu, tá si stále obhajuje svoje odbery, lebo ju ľudia otravujú s otázkami kde čo kúpila. Podľa mňa je to blbosť, aj keď pýta len 0,50€ za mesiac. Aj tak nakoniec dá všetko verejne

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzanka.zuzu
•
4. jan 2024

ja mám predplatné denníka N, sme, HN a zvažujem trend. všetko preto lebo tam rozoberajú témy ktoré ma zaujímajú 🙂 predpokladám že na podobnom princípe záujmu o témy si predplatia ľudia IG (doteraz som netušila že sa dá na IG niečo predplatiť) len teda inteligenčne je to dosť vzdialené od tých mojich 🙊 recesia vs. kde si kúpila ten svetrík 🙈

kikajavor
•
4. jan 2024

@baskustek šušlavu? Sledujem ju aj mám zaplatený odber ale nešušle vôbec :D

baskustek
•
4. jan 2024

@kikajavor keď myslíš 😀

ibatanecnica
•
4. jan 2024

@kikajavor neber to ako rýpanie, ale zaujíma ma to, (nesledujem influencerov, tak predpokladám, že je jedna z nich) Čo ti dáva do života sledovanie takéhoto človeka?

kikajavor
•
Autor odpoveď zmazal
•
sandria
•
4. jan 2024

Je to jedna z mala influencerov, ktorá má kvalitný obsah. To platenie odberov tam vysvetlila podrobne, myslim si ze ak to IG dal ako možnosť, tak ona vytvorila svoj platený odber s výhodami. Ide o podporu ved jej koľko času zaberie to natočiť, zostrihať atď a ja si to len jedným klikom dohľadám. Dnes som bola na jej profile pozrieť odporúčania na knihy a detské hry behom minútky som mala vybrané, je to profil, ktorý mám rada a autorka je veľmi šikovná.

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
yogagirl
•
4. jan 2024

@kikajavor za mna len kopiruje zahranicne blogerky, vsetky jej tipy na organizovanie domacnosti som uz predtym videla na inych kanaloch.

mamelka
•
4. jan 2024

Podľa popisu riesit Silviu- Minidiamondblog
Ešte na začiatku písala,že aj keď to dala,tak tie peniaze nepoužila pre seba, dala vymaľovať v DSS (už nepamätám presne ktorú miestnosť) co je myslím aj pekná myšlienka.
Tvorí obsah ktorý má hlavu a pätu, balenie, organizovanie, nejaký ten výlet atd atd... ano veľa má aj spoluprác, ale tie videa sa dajú pozerať a nemá to,že natočila a capne. Má za tým určitý čas-teda ma to ako svoju prácu, da sa na to pozerať.
Veľa mamičiek/žien ju sleduje a keď niečo postne tak chcú vedieť odkiaľ je daná vec, a tu je výhoda pre toho kto si to platí, dostane sa to skôr k nemu keďže si platí odber.
Ja sa priznám,že neplatím odber, len ja si rada všetko sama hľadám, zháňam...nepatrím k ľuďom, že napíše,,odkiaľ,, ...

mamelka
•
4. jan 2024

@janai1 bola aj ambasádorkou pre dm tu na MK

baskustek
•
4. jan 2024

@yogagirl presne tak, spravila si kariéru na organizovaní domácnosti, pritom len vykradla nápady Márie Kondo a iných blogeriek. Ale zas je pravda, že to spravila šikovne a nenápadne, keby to nebola ona, možno by to napadlo inú.

kikajavor
•
4. jan 2024

@yogagirl aj keby radšej si pozriem Slovenku, ktorej rozumiem. Ja mám pocit, že je jedna z mala, ktorá si vytvorila poctivo komunitu sledovatelov, na rozdiel od iných, ktorí si ich nazbierali “nepoctivo”

vorkola
•
4. jan 2024

@janai1 Aj ja som zvedava kto to je ta Silvia a ako sa dostanem k jej blogom, alebo ako to nazvat, Tie domacnosti by som si rada pozrela.Dakujem

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
birdincage
•
4. jan 2024

Ja som si zaplatila odber chudnutie zdravá strava, ale za mňa o ničom.. oproti tejto pani Silvie si pýta dosť veľa (8€). Ale ona podľa mňa už celkovo nevie za čo ešte pýtať, aj tie jej koučingy a jedálničky sú poriadny prepal. Myslela som si za jej odbere nájdem niečo zaujímavejšie, keďže to propaguje ako exkluzívny obsah ale za mňa o ničom 🤷🏽‍♀️

bonboniera
•
4. jan 2024

@zuzanka.zuzu netreba sa hned zbytočne povyšovat 🙂 na IG su ľudia vseho druhu, “odbery” majú aj profily venujuce sa témam ohľadom zdravia, napr.dermatologia

zuzanka.zuzu
•
4. jan 2024

@bonboniera tu neboli spomenutí lekári, ale svetríky a neskôr nejaké upratovanie domácností či čo to 😉 a veru nad tými tému napr.ekonomiky povyšovať budem bez hanby a bez problémov 😎

muchotrafka298
•
4. jan 2024

Neplatim si ziadne IG profily ani to slavne a preflaknute herohero, kde tiez influenceri ficia naplno. Lebo mi to pride zbytocne. Vacsina z nich tam riesi nejake sukromie, problemy, vztahy a mna to u cudzich ludi nezaujima. Oni sice tvrdia, ze tam vytvaraju iny obsah, sukromnejsie veci,alebo nieco davaju skor. Ja tomu davam par mesiacov a bude tu zas nieco ine.

misinka0611
•
8. mar 2024

Neplatím a ani si nebudem platiť za to, že mi niekto dá link na to kde si kúpil šaty a podobne. Mám dosť platieb ktoré musím platiť, načo zbytočne pridávať ďalšie 🙂