icon

Podvodníci na Sashe.sk

19. aug 2021

Veľmi rada nakupujem handmade výrobky a rada si za ne aj priplatím, ale dnes som našla krabičku na sashe.sk prezentovanú ako 100% handmade za 57€ a presne takú istú som držala v ruke včera v Tedi a mali ich asi 10 a stála 4€. Hlavne mi je ľúto ľudí, ktorí naleteli a v komentároch chválili zakúpenú krabicku, aká je to pekná ručná práca. Dá sa to na stránke nejako nahlásiť alebo označiť predajcu ako nedôveryhodného? Ako dôkaz pokojne pôjdem tú krabičku do obchodu nafotiť (má určité jedinečné prvky)

petulka2021
19. aug 2021

Sashe má extrémne predražené výrobky

veronice
19. aug 2021

@petulka2021 na sashe sa nachadzaju ludia, ktori predavaju rucnu pracu, kazdy kus je vacsinou original cize ziadna velkovyroba. Podla toho sa odraza aj cena. Ano, nie je to lacne, ale ani by som to nenazvala extremne predrazene

Autorka, predavajucu myslim ze mozes nahlasit spravcovi, pripadne kontaktuj rovno predavajucu ze ako je mozne co najdes nachlp rovnaku vec v obchode... Urcite si ju chod do obchodu odfotit, inak to bude len slovo proti slovu. Nic taketo som tam zatial neriesila ale takto by som postupovala ja. Pripadne popozeraj jej referencie ci nahodou uz neriesil niekto s touto predavajucou podobny problem.

karush
19. aug 2021

Klkneš na vec a na spodku s červenou vlajkou máš nahlásenie porušenie pravidiel, nahráš dôkaz a do 2dní sa ti redakcia do pošty ozve ako to vyriešili

durianka1973
19. aug 2021

Urcite by som to sashe nahlasila. Ak je to tak, predavajuci hrubo porusuje pravidla.

solange7
19. aug 2021

Posli prosim link. Ja mam sashe rada, ale niektore veci su tam naozaj drahe. Bola by som nerada, keby som si kupila nejaky smejd.

bielavila
19. aug 2021

No baby ja som uz na sashe natrafila normalne na veci z aliexpresži a nie raz, chore toto, tiez som tak predavala, ale lepsie mi ide cez ig

magdus999
19. aug 2021

@bielavila ahoj, vieš mi niečo napísať k predaju na ig? Ak mám svoj eShop zameraný na handmade výrobky a doplnky k tomu, dá sa to s tým nejako prepojiť? Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.

sara07
19. aug 2021

@petulka2021 tak sashe rovno platíš 12% proviziu z tej ceny, potom ak platíš kartou tam tiež bude nejaky poplatoček čo vyrobcovi zdvihne cenu , ak to má na živnost a nepodvadza tak máš dane , odvody ak ma toho viac
a už cena lieta
a niektoré veci fakt stoja hlavne čas su tam skutočne čo to vyrabaju

sara07
19. aug 2021

dole pod vecičkou pod textom na pravej strane máš Nahlas porušenie pravidiel, mala by si to nahlasit o aku krabičku sa jedna sa mrknem ma to zaujima

lobic
19. aug 2021

uz aj tam su podvodnici? to je smutne :(

sara07
19. aug 2021

@bielavila no ja tam dost často pozeram ale okrem materiálu - ktory môže byt kupovany v aliexprese by zvyšok mali byt vyrobky
taká galanteria čo tam je jasné že nite alebo čipky asi nevyraba predajca

spadnutaslivka
19. aug 2021

@petulka2021 neviem, čo tam je predražené. Predávajú sa tam ručné výrobky, ja ich tam mám dokonca pod cenu, ktorú by som si za to mala pýtať, keby som chcela aspoň normálne zarobiť (nie slušne alebo luxusne. len normálne. a ani toľko nemám) a ešte je v cene 12% provízia, ktorú platíme stránke. Tak jasné, potom sa to zdá drahé, ale určite nie predražené. Zistite si niečo o handmade tvorbe. Jasné, sú aj "flákači", čo zbúchajú vec za 30 minút a tvária sa, že aké umelecké dielo, ale o takých sa teraz nebavíme.

Inak podvodníkov treba nahlásiť, na sashe vedenie tiež nedokáže odsledovať každú jednu vec.

@bielavila nedáš mi tip na ten IG? Ja som na fb, na sashe, ale teda na IG som za celé roky nemala ani 1 zákazku.