icon

Poznáte bonluo.sk?

katkamac
11. sep 2023

Našla som tuto web stránku bonluo.sk, ktorá predáva tašky a ruksaky s Wizzair rozmermi. Prosím vás, máte niekto skúsenosti? Poznáte?
Dakujem

fkata
20. sep 2023

@katkamac je to rumunská firma.

katkamac
autor
20. sep 2023

@fkata ďakujem. Objednala som a vyzerá ze už je na ceste tak uvidím aka kvalita

viki_saliova
11. okt 2023

@katkamac aka bola prosim ta kvalita? dakujem

katkamac
autor
18. okt 2023

@viki_saliova taška naozaj kvalitná, zodpoveda mieram ako som potrebovala

nikanika97
24. dec 2023

@katkamac plno veci tam som videla na Shein za 2€. Tu ich mali za 15.

lechanka
14. jan 2024

Ahojte, este niekto kto ma skusenosti s eshopom bonluo.sk?

alisia28
21. nov 2025

objednala som si kabelku krasna prezentacia. Ked mi prisla, tak prislo aj sklamanie. Odfotila som ju a dala obrazok do vyhladavaca naslo mi v temu 😂 za nieco vyse 6€. Ja som za nu dala 25,60 aj s postovnym a pozor to bola zlacnena o nejakych 8€. A to najdolezitejsie na zaver bola to cista gumu ani nie kozenka . Obratom isla spat.

sosob
31. dec 2025

tiež som si pozerala kufor na cestovanie ale nasxxli ma tým, že dávajú 50L kapacitu, ktorý má bezkolieskové miery 48x35x22. fyzické zákony u nich neplatia, to je isté lebo takéto rozmery dajú max hamblivých 37L, aj to len ak rátame s tým, že steny majú milimetrovú šírku.

alisia28
2. jan 2026
@sosob

tiež som si pozerala kufor na cestovanie ale nasxxli ma tým, že dávajú 50L kapacitu, ktorý má bezkolieskové miery 48x35x22. fyzické zákony u nich neplatia, to je isté lebo takéto rozmery dajú max hamblivých 37L, aj to len ak rátame s tým, že steny majú milimetrovú šírku.

@sosob nic nekupovat od nich je to madarska sprostredkovatelska odnož temu. Krasne prezentacie ale podradny tovar .Nedovalate sa na zakaznicku linku ja som mala take problemy s vratneim tovaru, ale nakoniec to dobre dopadlo a peniaze mi vratili.

eriika88
7. máj 2026

Ja som kupovala od nich mnoho krát a žiadny problém som nemala, na druhý deň som hneď dostala tovar a taký istý ako na obrázku. To že je maďarská firma no a čo veď nepíšu nikde že je to slovenská firma len treba si to prečítať vo všeobecných podmienkach, čo som videla, posielaju tovar do česka, do rumunska na slovensko konkrétne na rumunskej stránke je tisíc pozitívnych recenzií s realnymi fotkami takisto aj na sk stránke aj som s nimi telefonicky komunikovala pani bola veľmi príjemná. To čo píšete že temu veď preboha každí si môže vybrať odkiaľ si tovar objedná :D tak najprv si nech každí pozre cez temu a potom objednáva cez iné stránky to je ako keď idete do čínského obchodu a budete reklamovať že toto som videla aj cez temu je to lacnejšie. Prídem do tesca aj tam budem reklamovať že v bile to majú lacnejšie :D

alisia28
9. máj 2026

Sa tolko neoduševnujte kupujte aj nadalej v Bolune ked vam to vyhovuje. Napisala som svoju skusenost a svoj nazor na toto je stranka a diskusia.