Kde kúpiť kvalitný dámsky ruksak na bežné nosenie?
Ahojte. Prosím poraďte kde kúpiť pekný dámsky ruksak na také bežné nosenie. Obzerám na stránke vuch ale nemám skúsenosti.... vydržia niečo tie ich kabelky a ruksaky?
Ďakujem 😉
to radšej pozri na lubive. vuch má umelú kožu…
lubive má aj kabelky, čo sa dajú nosiť aj ako ruksak…
@biba_18 ďakujem,presne tu kabelku/ruksak na ľúbivé som pozerala len ma zaujal vuch nakoľko je o polovicu lacnejší i keď chápem že koža je koža 😉
@biba_18 ďakujem,presne tu kabelku/ruksak na ľúbivé som pozerala len ma zaujal vuch nakoľko je o polovicu lacnejší i keď chápem že koža je koža 😉
@beruska6412 vuch to mas cisty aliexpress, pred rokmi sa tvarili, ze su nova ceska znacka, neskor sa priznali, ze vsetko kupuju v Cine, len na to davaju svoje oznacenie
Ja som kupovala mamine kabelku, takú väčšiu, už skoro dva roky to budú a je veľmi spokojná, nosí ju denne a je stále krásna. Takze tak...
@beruska6412 Ved normálne zadal do googlu parametre a budeš mať tisícky obrázkov a ponúk. Alebo daj otázku na UI.
Uz len z principu by som vuch nekupila, skus pozriet na sashe alebo ceskom fler, ci sa ti nieco nezapaci
Kedysi by som ti odporucila znacku ammyla, ale dnes ich ceny isli do takych vysin, ze to ani mozne nie je
Kupujem už len kožu. Muž mi raz kúpil pekný batoh v Lara Bags za takmer 50€. Vydržal presne týždeň. Hneď sa mi poškodila koženka na popruhoch. Skoro ma porazilo. Kúpila som si fixu na textil tak som si to chvíľu zatierala. Nevydržal mi ani celý rok. Pozri Wittchen napriklad. Úplne nový batoh tejto značky som kupila z druhej ruky a slúži mi už 3 rok a je uplne v pohode. Koža je koža.
Značky Vuch som mala len peňaženku a tá dopadla dosť podobne. 🫣 Koženka ti jednoducho nevydrží a ešte keď sú tie veci fakt používané a namáhané.
@beruska6412 odporúčam lubive, ale aj Vuch. Od ních mám ruksak na notebook a drží u 3 roky. Takmer všetko sa vyrába v Čine, lacné značky, ale aj luxusné
mala som od nich jeden batoh, ale nebola som spokojna, nevydrzal dlho taky pekny, rychlo sa obnosil.
Za mna Michael Kors ma pekne kozene batohy, aj bez velkych log alebo potlaci. V zlave na ich webe sa daju kupit od 150 EUR.
Neuvadzas budget, v akom sa pohybujeme, tak je zbytocne asi pisat znacky, co stoja stovky EUR.

to radšej pozri na lubive. vuch má umelú kožu…
lubive má aj kabelky, čo sa dajú nosiť aj ako ruksak…