icon

Prečo je na Modrom koníku veľa bezdomovcov?

21. mar 2026

Ako je možné, že je tu toľko bezdomovcov? Čo je toto za portál? Nemyslím len ľudí, ktorí zakladajú diskusie, že ako maju prísť k bývaniu, ale aj komentujuci.
Moja rada pre tých čo nemajú byvanie: Zbytočne budete o tom kade tade zakladať diskusie, tu vám nikto byvanie nekupi ani neposkytne. Takže sťažnosti sú zbytočné, plačete na zlom hrobe..

Strana
z2
sima2111
21. mar 2026

Liečiky už dnes boli?

anonym_3af853
21. mar 2026
@anonym_7c0a7d

Mňa skôr zaráža, že sú tu samé siroty. Najmä ženy, ktoré majú decko s kadejakým lumpom sú zásadne a vždy bez rodičov, nemajú sa kam vrátiť, nemá im kto pomôcť, postrážiť decko, požičať peniaze a preto tu vždy musia žobrať.
To bude asi nejaká pandémia, ktorá na Slovensku kosí rodičov ihneď po odrastení detí.

@anonym_7c0a7d momentálne jedna píše že je v Nemecku a nevie ani jazyk. Ale zostať chce, lebo však Nemecko. rodičov nemá, tak ja si myslím že to už sú staršie dámy čo mali deti vo vyššom veku tak rodičia pomreli na starobu.

anonym_97980c
21. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7c0a7d Podľa mňa takéto pribehy sú tu zakladane len účelovo, snaha získať od niekoho tu peniaze. Lebo vždy sa nájde niekto sentimentálny , ktorý pošle minimálne potraviny či nejaké to euro. Veď to vidíme aj na zbierkach typu donio a podobne
A čo sa rodiny týka. Ak sú nejakí chudobni jasne že nepomôžu

@anonym_autor Podľa mňa si neempaticka osoba, ktorá ešte v živote nepadla na hubu a ak, tak vždy prišla pomoc.Skus sa vyjadrovať k témam, ktoré ťa neirituju a ostatné nechaj tak.Je mi jasné,ze je medzi nami veľa vypocitavych jedincov, ktorí hrajú iným na city, dúfajúc v prospech,ale zároveň je medzi nami aj veľa takých, ktorí sú často v ťažkej situácii, niekedy len vlastnou vinou, inokedy je to súhra nešťastných náhod a keďže sa to vždy rozlíšiť nedá, do nikoho nekopem

tato_
21. mar 2026

Vitame ta medzi nami, Romanka. Sme radi, ze nas poctis svojou bystrostou a poucis nas do zivota.

anonym_97980c
21. mar 2026
@anonym_3af853

@anonym_7c0a7d momentálne jedna píše že je v Nemecku a nevie ani jazyk. Ale zostať chce, lebo však Nemecko. rodičov nemá, tak ja si myslím že to už sú staršie dámy čo mali deti vo vyššom veku tak rodičia pomreli na starobu.

@anonym_3af853 Čo znamená výraz "stará dáma,,?Ja som napr.mala 30 rokov a už som nemala rodičov,ani súrodencov a ani vlastnú rodinu

harslerka_69
Autor odpoveď zmazal
anonym_1b4bbf
21. mar 2026
@anonym_7c0a7d

Mňa skôr zaráža, že sú tu samé siroty. Najmä ženy, ktoré majú decko s kadejakým lumpom sú zásadne a vždy bez rodičov, nemajú sa kam vrátiť, nemá im kto pomôcť, postrážiť decko, požičať peniaze a preto tu vždy musia žobrať.
To bude asi nejaká pandémia, ktorá na Slovensku kosí rodičov ihneď po odrastení detí.

@anonym_7c0a7d a ešte otehotneli aj keď sa chránili 🙂

anonym_e1a29b
21. mar 2026

@anonym_autor Tebe šibe...och ZASE sa DETI NUDIA..!!!

anonym_9fa12f
21. mar 2026

Ono toto sluzi aj na inspiracie,ako druhi prisli k byvaniu.Mozno to ludi konecne aj nakopne ist do banky a spytat sa na moznosti ake maju.Inak by len plakali,ako sa to neda.A tak mozu prist k svojmu byvaniu.

anonym_e45a73
21. mar 2026

Mňa serie to,ako ľudia ofačujú hlavu, trošku pofňukaju a hneď majú zbierku na ľudia, ľuďom.
Denne spamuju v skupinách na FB v akej sú kritickej situácii mrzú lebo nemajú na drevo,na základné potreby,lieky,opravu auta, zbierka im strašne súri lebo sú v núdzi, potrebujú urgentnú pomoc a potom bum pani nájdete na FB,ako hľadá veľkonočné/vianočné pobyty na chatách a keď sa slušne spýtate kto im to platí keď sú v núdzi najskôr vám škaredo, vulgárne vynada a potom vypne komentovanie.
Rozmýšľam, že ju nahlasim na Tom portáli kde žobre

chrobak7
21. mar 2026

@anonym_autor Ani náš unbeholfen nie je bezdomovec!!!!!! Tak o akých bezdomovcoch tu točíš?

barborab1411
21. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_5688fc ťažke či ľahké, sťažnosti naozaj nepomôžu

@anonym_autor a co je teba do toho?🤣🤣nejak to vplyva na tvoj zivot ?

anonym_d1db54
21. mar 2026

Byvam v prenajme
Za domov povazujem rodicovsky dom, kde mam iubu a veci, pendlujem takmer kazdy tyzden
Nevlastnim ziadnu nehnutelnost
Niesom bezdomovec
( prenajaty velky byt s terasou a dvorom) ( velky 2 poschodovy dom s velkym dvorom)

bloger
21. mar 2026

@anonym_autor Každý považuje za domov niečo iné. Je úplne v poriadku túžiť po tom mať niečo vlastné. Z objektívnych príčin to však nie vždy je možné. Neznamená to ale automaticky bezdomovectvo.

hellwant
22. mar 2026

Oveľa väčsi problem tohto štatu aj kona su bezmozgovci. Myslieť si, že bezdomovci su ľudia bez vlastnej nehnuteľnosti, lebo fakt som tu o bezdomovcoch nečítal, je divne.

anonym_35ef13
22. mar 2026

Niektore odisli od partnerov lebo zeny z konika radili utekat, a teraz placu s detmi v podnajme...

hellwant
22. mar 2026
@anonym_35ef13

Niektore odisli od partnerov lebo zeny z konika radili utekat, a teraz placu s detmi v podnajme...

@anonym_35ef13 zas ak boli psychicky, či fyzicky tyrane, ci chlap alkoholik , gambler, každa alternativa ťažka - odisť ťažke, ostať ešte horšie. Dupľom, že často ani peniaze nemaju, lebo taky chlap vyciciava všetko

unbeholfen
22. mar 2026

Kadejakí žerbáci a socky ako ja. To mal autor na mysli. Chudáci čo sú večne bez penazí, choďá po košoch hľadať zálohované flašky a plechovky, zbírajú kovošrot čo predajú, žobrú od ludí. A to že budeme vypisuvat po internetoch nám nepomúže. Na to treba kontaktovať charitatívne organizácie. Ale asi nám dobre padne vyrozprávať sa.

unbeholfen
22. mar 2026
@chrobak7

@anonym_autor Ani náš unbeholfen nie je bezdomovec!!!!!! Tak o akých bezdomovcoch tu točíš?

@chrobak7 myslíš že hentí čo sú pred stanicou sem vypisujú? Tí čo sa motajú pri hlavnej stanici ako sa otáčujú trolejbusy a taxíky tam stále na tých lavičkách sú. Je tam verejná Wifi zadarmo, tak oni sem možno vypisujú?

marca12
22. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_5688fc ťažke či ľahké, sťažnosti naozaj nepomôžu

@anonym_autor To je tvoj uhol pohladu. Preco by o tom nemohli podiskutovat,podporit sa a nakopnut vdaka tomu.

unbeholfen
22. mar 2026

Diskusné fóra sú verejné. Keď sa registrujete na ne, väčšinou odklikávate súhlas s pravidlami. Nikde tam nieje napísané že kto môže a nemôže fórum používať.

anonym_97ab8d
22. mar 2026
@unbeholfen

Diskusné fóra sú verejné. Keď sa registrujete na ne, väčšinou odklikávate súhlas s pravidlami. Nikde tam nieje napísané že kto môže a nemôže fórum používať.

@unbeholfen miesto sladkosti jedz prášky na hlavu

tiezjedna
22. mar 2026

@anonym_autor presnejšia otázka by bola "bezmozgovcov"... vrátane teba🙄

unbeholfen
23. mar 2026
@anonym_97ab8d

@unbeholfen miesto sladkosti jedz prášky na hlavu

@anonym_97ab8d to ako súvisí s témou?

anonym_498ced
23. mar 2026
@minenkaa