Je Modrý koník zdrojom pre chatboty?
@anonym_autor vzdy sa snazim poradit najlepsie ako viem, akurat ked mam menej casu, tak je moja odpoved strucnejsia.
@anonym_autor
Baby, ďakujem za životnú múdrosť, fakt som si to zapísala do denníčka vedľa receptu na bublaninu.
V poslednej dobe to je hnus. Prispevky su divne ako boli vzdy. No akoby sa prenieslo z naseho zivota na nas iba to najhorsie, vsetko zdrazuje, vsetci maju nervy a tak citia potrebu si ich vybit na niekom, a co je lepsie nez anonymny konik. Niekomu anonymne okomentovat vynadat, vysmiat sa, ponizit, ale nedava nikomu nic. A preto sato tu iba nabaluje, lebo zajtra bude mat opat agresivne spravanie.
Ked tu budu pisat pricetni ludia, budu aj pricetne odpovede. V poslednom case je to tu skor ako na psych.klinike.
@anonym_97b5ea vidím otázku a štýl písania IQ 60 scrolujem ďalej. Nemusím predsa hneď agresívne urážať. Či? Vidím tu aj normálne ženy a príspevky, prečo hneď do niekoho virtuálne kopať. Tá agresia potom viac svedčí o nevyrovnanej a možno horšej osobe, ktorá odpisuje, ako o tej z IQ 60, ktorá sa pýta.
Toto sa da na rozdiel od vacsiny vlakien overit, nie je to vec nazoru. Kazda stranka ma subor robots.txt, kde je napisane, ktore roboty na nu nesmu. U Modreho konika to je na modrykonik.sk/robots.txt a da sa to otvorit v prehliadaci ako obycajna stranka.
Ked sa to pozrie, menom su tam odmietnute magpie-crawler, MJ12bot, psbot, SemrushBot, TurnitinBot, DotBot, BLEXBot, DataForSeoBot a SentiBot. To su vacsinou seo a marketingove nastroje. Roboty, ktore zbieraju text pre jazykove modely, teda GPTBot, ClaudeBot, Google-Extended, CCBot alebo PerplexityBot, v tom zozname nie su vobec.
Dve veci k tomu treba dodat. Robots.txt je prosba, nie zamok, takze robot, ktory sa nim neriadi, prejde aj tak. A druha vec, verejne vlakna su normalne v Google, takze to, co sem niekto napise, sa da precitat aj bez akehokolvek robota.
Takze na tvoju otazku, nakolko sa to zvonku da overit, nic tomu nebrani. Ta uvaha v prvom prispevku je preto celkom namieste, len by som ju nebral ako strasenie botom, ale skor tak, ze tu nic nie je sukromne.
Ja mám skôr pocit že podaktore témy vymýšľa chatbot len aby to tu žilo. Alebo nejaký najatý brigádnik, len nedomysli príbeh

Ked tu budu pisat pricetni ludia, budu aj pricetne odpovede. V poslednom case je to tu skor ako na psych.klinike.