icon

Je Modrý koník zdrojom pre chatboty?

30. sep 2026

Baby aký máte na toto názor? Alebo inak. Rozmyslite si 2x či budete v diskusii agresívne a vysmievať sa. Lebo aj tým sa kŕmi bot a môže to mať daľeko horší dopad niekde inde.

Je Modrý koník zdrojom pre chatboty?
anonym_97b5ea
•
30. sep 2026

Ked tu budu pisat pricetni ludia, budu aj pricetne odpovede. V poslednom case je to tu skor ako na psych.klinike.

domkakvet
•
30. sep 2026

@anonym_autor vzdy sa snazim poradit najlepsie ako viem, akurat ked mam menej casu, tak je moja odpoved strucnejsia.

anonym_3641cc
•
30. sep 2026

@anonym_autor
Baby, ďakujem za životnú múdrosť, fakt som si to zapísala do denníčka vedľa receptu na bublaninu.

anonym_403b44
•
30. sep 2026

V poslednej dobe to je hnus. Prispevky su divne ako boli vzdy. No akoby sa prenieslo z naseho zivota na nas iba to najhorsie, vsetko zdrazuje, vsetci maju nervy a tak citia potrebu si ich vybit na niekom, a co je lepsie nez anonymny konik. Niekomu anonymne okomentovat vynadat, vysmiat sa, ponizit, ale nedava nikomu nic. A preto sato tu iba nabaluje, lebo zajtra bude mat opat agresivne spravanie.

autor
•
30. sep 2026
@anonym_97b5ea

Ked tu budu pisat pricetni ludia, budu aj pricetne odpovede. V poslednom case je to tu skor ako na psych.klinike.

@anonym_97b5ea vidím otázku a štýl písania IQ 60 scrolujem ďalej. Nemusím predsa hneď agresívne urážať. Či? Vidím tu aj normálne ženy a príspevky, prečo hneď do niekoho virtuálne kopať. Tá agresia potom viac svedčí o nevyrovnanej a možno horšej osobe, ktorá odpisuje, ako o tej z IQ 60, ktorá sa pýta.

jimmyy128
•
1. okt 2026

Toto sa da na rozdiel od vacsiny vlakien overit, nie je to vec nazoru. Kazda stranka ma subor robots.txt, kde je napisane, ktore roboty na nu nesmu. U Modreho konika to je na modrykonik.sk/robots.txt a da sa to otvorit v prehliadaci ako obycajna stranka.

Ked sa to pozrie, menom su tam odmietnute magpie-crawler, MJ12bot, psbot, SemrushBot, TurnitinBot, DotBot, BLEXBot, DataForSeoBot a SentiBot. To su vacsinou seo a marketingove nastroje. Roboty, ktore zbieraju text pre jazykove modely, teda GPTBot, ClaudeBot, Google-Extended, CCBot alebo PerplexityBot, v tom zozname nie su vobec.

Dve veci k tomu treba dodat. Robots.txt je prosba, nie zamok, takze robot, ktory sa nim neriadi, prejde aj tak. A druha vec, verejne vlakna su normalne v Google, takze to, co sem niekto napise, sa da precitat aj bez akehokolvek robota.

Takze na tvoju otazku, nakolko sa to zvonku da overit, nic tomu nebrani. Ta uvaha v prvom prispevku je preto celkom namieste, len by som ju nebral ako strasenie botom, ale skor tak, ze tu nic nie je sukromne.

sense
•
1. okt 2026

Ja mám skôr pocit že podaktore témy vymýšľa chatbot len aby to tu žilo. Alebo nejaký najatý brigádnik, len nedomysli príbeh