Prečo je na Modrom koníku veľa bezdomovcov?
Ako je možné, že je tu toľko bezdomovcov? Čo je toto za portál? Nemyslím len ľudí, ktorí zakladajú diskusie, že ako maju prísť k bývaniu, ale aj komentujuci.
Moja rada pre tých čo nemajú byvanie: Zbytočne budete o tom kade tade zakladať diskusie, tu vám nikto byvanie nekupi ani neposkytne. Takže sťažnosti sú zbytočné, plačete na zlom hrobe..
Mňa skôr zaráža, že sú tu samé siroty. Najmä ženy, ktoré majú decko s kadejakým lumpom sú zásadne a vždy bez rodičov, nemajú sa kam vrátiť, nemá im kto pomôcť, postrážiť decko, požičať peniaze a preto tu vždy musia žobrať.
To bude asi nejaká pandémia, ktorá na Slovensku kosí rodičov ihneď po odrastení detí.
@anonym_7c0a7d momentálne jedna píše že je v Nemecku a nevie ani jazyk. Ale zostať chce, lebo však Nemecko. rodičov nemá, tak ja si myslím že to už sú staršie dámy čo mali deti vo vyššom veku tak rodičia pomreli na starobu.
@anonym_7c0a7d Podľa mňa takéto pribehy sú tu zakladane len účelovo, snaha získať od niekoho tu peniaze. Lebo vždy sa nájde niekto sentimentálny , ktorý pošle minimálne potraviny či nejaké to euro. Veď to vidíme aj na zbierkach typu donio a podobne
A čo sa rodiny týka. Ak sú nejakí chudobni jasne že nepomôžu
@anonym_autor Podľa mňa si neempaticka osoba, ktorá ešte v živote nepadla na hubu a ak, tak vždy prišla pomoc.Skus sa vyjadrovať k témam, ktoré ťa neirituju a ostatné nechaj tak.Je mi jasné,ze je medzi nami veľa vypocitavych jedincov, ktorí hrajú iným na city, dúfajúc v prospech,ale zároveň je medzi nami aj veľa takých, ktorí sú často v ťažkej situácii, niekedy len vlastnou vinou, inokedy je to súhra nešťastných náhod a keďže sa to vždy rozlíšiť nedá, do nikoho nekopem
Vitame ta medzi nami, Romanka. Sme radi, ze nas poctis svojou bystrostou a poucis nas do zivota.
@anonym_7c0a7d momentálne jedna píše že je v Nemecku a nevie ani jazyk. Ale zostať chce, lebo však Nemecko. rodičov nemá, tak ja si myslím že to už sú staršie dámy čo mali deti vo vyššom veku tak rodičia pomreli na starobu.
@anonym_3af853 Čo znamená výraz "stará dáma,,?Ja som napr.mala 30 rokov a už som nemala rodičov,ani súrodencov a ani vlastnú rodinu
Mňa skôr zaráža, že sú tu samé siroty. Najmä ženy, ktoré majú decko s kadejakým lumpom sú zásadne a vždy bez rodičov, nemajú sa kam vrátiť, nemá im kto pomôcť, postrážiť decko, požičať peniaze a preto tu vždy musia žobrať.
To bude asi nejaká pandémia, ktorá na Slovensku kosí rodičov ihneď po odrastení detí.
@anonym_7c0a7d a ešte otehotneli aj keď sa chránili 🙂
@anonym_autor Tebe šibe...och ZASE sa DETI NUDIA..!!!
Ono toto sluzi aj na inspiracie,ako druhi prisli k byvaniu.Mozno to ludi konecne aj nakopne ist do banky a spytat sa na moznosti ake maju.Inak by len plakali,ako sa to neda.A tak mozu prist k svojmu byvaniu.
Mňa serie to,ako ľudia ofačujú hlavu, trošku pofňukaju a hneď majú zbierku na ľudia, ľuďom.
Denne spamuju v skupinách na FB v akej sú kritickej situácii mrzú lebo nemajú na drevo,na základné potreby,lieky,opravu auta, zbierka im strašne súri lebo sú v núdzi, potrebujú urgentnú pomoc a potom bum pani nájdete na FB,ako hľadá veľkonočné/vianočné pobyty na chatách a keď sa slušne spýtate kto im to platí keď sú v núdzi najskôr vám škaredo, vulgárne vynada a potom vypne komentovanie.
Rozmýšľam, že ju nahlasim na Tom portáli kde žobre
@anonym_autor Ani náš unbeholfen nie je bezdomovec!!!!!! Tak o akých bezdomovcoch tu točíš?
@anonym_5688fc ťažke či ľahké, sťažnosti naozaj nepomôžu
@anonym_autor a co je teba do toho?🤣🤣nejak to vplyva na tvoj zivot ?
Byvam v prenajme
Za domov povazujem rodicovsky dom, kde mam iubu a veci, pendlujem takmer kazdy tyzden
Nevlastnim ziadnu nehnutelnost
Niesom bezdomovec
( prenajaty velky byt s terasou a dvorom) ( velky 2 poschodovy dom s velkym dvorom)
@anonym_autor Každý považuje za domov niečo iné. Je úplne v poriadku túžiť po tom mať niečo vlastné. Z objektívnych príčin to však nie vždy je možné. Neznamená to ale automaticky bezdomovectvo.

Liečiky už dnes boli?