Prečo je slušný pokus o zoznámenie sa považovaný za porušenie kódexu?
@lenkakravcova zverejnila slušný oznam o možnosti zoznámiť sa.
Otázka na adminov - Prečo je to porušenie kódexu?
@hugger Myslím, že tu to funguje tak, že sa cenzuruje všetko, čo sa moderátorovi nepáči.
Tiež by som sa rada opýtala moderátora, ktorý môj príspevok zmazal:
Prečo si tu môže pridať inzerát na zoznámenie hocijaký muž (pričom nevieme o aké zoznámenie ide - či za účelom len sexu alebo viac) avšak naopak nie je tu možné pridať inzerát s ponukou sobáša (od muslimov pre muslimky?)
@hugger Myslím, že sa nedočkáme 🙂
Tému vedeli do 5 minút zmazať, ale vyjadriť sa zrazu ta rýchlo nevedia. Nevedia, lebo vedia, že je to proste čistá diskriminácia - nič viac. Nikoho to neurážalo, nebolo tam nič sexuálne ani úchylné. Nemali dôvod na to mazať to. Jedine ak ten, že sa im to proste osobne nepáči (zaujatosť). Ak tu dajú vôbec nejakú odpoveď, tak to budú omáčky typu, že "asi by sa to ľuďom nepáčilo" (lebo nič iné sa napísať nedá vzhľadom na to, že sa tu podobné inzeráty pridávajú na dennej báze a nikto ich nemaže).
Skúsim si to pridať na svoj osobný profil, na stenu. Ak to zmažú aj tam, tak aspoň budeme mať pekný obraz o tom, ako to na Slovensku funguje..
Ahoj, toto je stránka určená pro maminky, budoucí maminky a ženy, které se zajímají o mateřství. Jsme si jistí, že by @lenkakravcova více vyhovovala stránka, kde pro podobné hromadné seznamování najde lepší místo a větší dosah. Děkujeme za pochopení, Modrý koník team.
Osobné preferencie nechajte na @lenkakravcova
Ja som sa pýtal na kódex a cenzúru.
Naozaj si myslíte že zasahovanie do kultivovanej diskusie má miesto v strednej Európe?
Chcete podporovať vychovávanie ovcí ktorí budú voliť mafiánskych retrokomunistov alebo chcete prispieť k tomu aby ľudia dokázali diskutovať o svojich názoroch a akceptovať tie odlišné?
@hugger Už mi to zmazali aj z mojej steny. Diskriminácia ako vyšitá. No nič., nahlásim to minimálne na Liga za ľudské práva / Human Rights League - ktorá sa takýmito podnetmi zaoberá.
Modrý koník urobili ste si "peknú" reklamu, keď to prezdieľajú.

@hugger Tiež nerozumiem :D Vraj som úchyl, lebo dám inzerát pre ženy, ktoré si hľadajú manžela (muslima) :D :D :D